• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanıza sevgilinizi nasıl söylediniz yardım lütfen ?

kaç yaş var ki ben 25 eşim 32 yaşında mesela . bebiş de yok. erkeğin baba olma yaşı o kadar da önemli değil . o her işini tamamlamış evlenmek istiyo sanırım artık düzenli hayat istiyo ama sen bitirmen gereken şeyler bitir işini eline al doya doya söylersin.
yas farkımız aynı sanırım :)) ben 18 yasındayım o 24 yasında

babamla bu konuları konuşmayı sevmem. sonuçta baba ağırlığı var . :) anneme söylemiştim annem uygun zamanda babama açıkladı. babam da 1 sene boyunca bilmiyormuş ayağına yattı ben de o bilmiyormuş gibi davrandım. Sonra kendi sordu bende var dedim neyin nesi kimin fesi derken geçen hafta söz taktık :) bir şey demedi çünkü yaş 24 tü zaten benim. ünivde bitmişti. şimdi senin yaş 18 o yüzden bu yaşta kabullenmeyebilir.

yaşı şu yüzden diyorum 19 yaşındayken üniv 1 deyken eski sevgilimin mektubunu yakalamıştı babam. :KK17:Ayrılacaksın derslerin var istemiyorum üniv bitince zaten olacak erken daha falan deyip kapatmıştı:KK67:. Ama şimdi birşey demedi çünkü bunlar er yada geç olacak şeyler. sadece zamanı var diye düşünüyor çoğu baba haklı olarak ;):KK73:

babamla bu konuları konuşmayı sevmem. sonuçta baba ağırlığı var . :) anneme söylemiştim annem uygun zamanda babama açıkladı. babam da 1 sene boyunca bilmiyormuş ayağına yattı ben de o bilmiyormuş gibi davrandım. Sonra kendi sordu bende var dedim neyin nesi kimin fesi derken geçen hafta söz taktık :) bir şey demedi çünkü yaş 24 tü zaten benim. ünivde bitmişti. şimdi senin yaş 18 o yüzden bu yaşta kabullenmeyebilir.

yaşı şu yüzden diyorum 19 yaşındayken üniv 1 deyken eski sevgilimin mektubunu yakalamıştı babam. :KK17:Ayrılacaksın derslerin var istemiyorum üniv bitince zaten olacak erken daha falan deyip kapatmıştı:KK67:. Ama şimdi birşey demedi çünkü bunlar er yada geç olacak şeyler. sadece zamanı var diye düşünüyor çoğu baba haklı olarak :KK66::KK73:
ben okurken evlenmek istiyorum :) yani üniyi okurken

Babamın sevgilim olduğunu bilmesine gerek görmedim, baba bu benim sevgilim demek bana göre değil hadi ayrıldım başka sevgilim oldu a baba bak bu da yeni sevgilim mi dicem, söylemedim ama elbette biliyordu öyle kaçak göcek işlerim olmadı, zamanı gelince baba x i biliyorsun durum böyle beni istemeye gelicekler uygun görürsen dedim, buyursunlar dedi, öyle

Babamın sevgilim olduğunu bilmesine gerek görmedim, baba bu benim sevgilim demek bana göre değil hadi ayrıldım başka sevgilim oldu a baba bak bu da yeni sevgilim mi dicem, söylemedim ama elbette biliyordu öyle kaçak göcek işlerim olmadı, zamanı gelince baba x i biliyorsun durum böyle beni istemeye gelicekler uygun görürsen dedim, buyursunlar dedi, öyle
ben ayrılmayı dusunmuyorum o da oyle ciddi yani :)

ben okurken evlenmek istiyorum :) yani üniyi okurken

18 yaşında okurken evlenmek istiyosun, adam çalışıyo mu, hem eve hem senin okul masraflarına yetebilecek mi, yemek yapmayı falan biliyo musun, temizlik? Yapmicam dersen bu hizmetleri satın alma gücünüz var mı, ya da sana yardım eder mi sevgilin, aileler akrabalar görüşme sıklığı bayram seyran senin ailen benim ailem konularını ne kadar konuştunuz ne kadar aştınız, korunma yöntemlerini biliyo musun......

18 yaşında okurken evlenmek istiyosun, adam çalışıyo mu, hem eve hem senin okul masraflarına yetebilecek mi, yemek yapmayı falan biliyo musun, temizlik? Yapmicam dersen bu hizmetleri satın alma gücünüz var mı, ya da sana yardım eder mi sevgilin, aileler akrabalar görüşme sıklığı bayram seyran senin ailen benim ailem konularını ne kadar konuştunuz ne kadar aştınız, korunma yöntemlerini biliyo musun......
kendime güvenmesem evliliği düsünemem zaten erkek arkadasım memur calısıyor hem bana hemde kendine yetebilecek bir maaş alıyor. Ben kücüklüğümden beri aile tutumu ve ev ici sıcaklıgın nasıl davranılması gerektiğini biliyorum ve beni tanıyan bir cok kisi yasımdan cokca olgun düsünce yapısına sahip oldugumu dile getirir korunma yontemlerine gelince her bayan kadar bir cok seyi biliyorum sonucta bayanız yasamıyor olsamda beni cinsellikte kurtarack bilgiye sahibim hayırlısı olsun düsüncelerin icin tesekkür ederim canım.

kendime güvenmesem evliliği düsünemem zaten erkek arkadasım memur calısıyor hem bana hemde kendine yetebilecek bir maaş alıyor. Ben kücüklüğümden beri aile tutumu ve ev ici sıcaklıgın nasıl davranılması gerektiğini biliyorum ve beni tanıyan bir cok kisi yasımdan cokca olgun düsünce yapısına sahip oldugumu dile getirir korunma yontemlerine gelince her bayan kadar bir cok seyi biliyorum sonucta bayanız yasamıyor olsamda beni cinsellikte kurtarack bilgiye sahibim hayırlısı olsun düsüncelerin icin tesekkür ederim canım.

Diğer konular aile vs, ev çekip çeviririm diyosun yani

E hayırlısı olsun o zaman, madem evkeneceksin sevgilim deme evlenmek istiyorum de söz nisan birsey yapılsın

Babam zaten çakmıştı manzarayı :) Ama bana hiç sormadı eşim ve ailesi tanışmaya gelmeden önce anneme söyledim annemde doğal olarak babama, babam sonra çekti sorguya nedir kimdir anası babası nasıl tanıştınız her sorusuna çekinmeden uygun bir dille cevap verdim eşimde geldiği zaman onu da sorguya çekti o da kendini çok iyi ifade etti Allahıma bin şükür şimdi babam eşimi çok seviyor eşimde babamı
masallah ya insallah banada nasip olur :)

İnşallah Canım Allah kolay Getirsin Hoppa

Babam zaten çakmıştı manzarayı :) Ama bana hiç sormadı eşim ve ailesi tanışmaya gelmeden önce anneme söyledim annemde doğal olarak babama, babam sonra çekti sorguya nedir kimdir anası babası nasıl tanıştınız her sorusuna çekinmeden uygun bir dille cevap verdim eşimde geldiği zaman onu da sorguya çekti o da kendini çok iyi ifade etti Allahıma bin şükür şimdi babam eşimi çok seviyor eşimde babamı

İnşallah Canım Allah kolay Getirsin Hoppa
tesekkür ederimm canım benimm :)

Bende babama erkek arkadasımı anlatmayı düsünüyorum 1-2 seneye kadar evlilik hemen deil ama en azından iliskinin bir boyutu olmalı değilmi? ama gel gelelim babama bunu soylemek zor olacak babam kıskanc bir insan nasıl anlatacağımı bilemiyorum sevgilim oldugunu soylesem cok tepki verebilir bir fikrim yok sizlerinde yasam tecrubelerinden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?:)

babam hala benim görücü usulüyle evlendiğimi sanıyor :))

Bence birşeyden bahsetme .. Ne zaman aranızda söz , nişan vakti yapmaya karar verirsiniz o zaman konuşmalısın bence.
Çünkü sen bunu söylediğin anda , eve giriş çıkışların , evde telefon konuşmların , duygusal iniş çıkışların mercek altına alınacak

Back
X