Ayy ben anlatıyım:) babamın bi arkadasının kızı evden kaçıp evlenmişti, babamda ozamam kızım kimi seversen sev gel bana anlat saklama sakın demişti onun cesaretiyle ben:) bigün babam haberleri izliyor, haber izlerkende kopar dünyadan. uzanmış koltuğa ayak ucuna oturdum.bende tvye bakıyorum baba benim arkadasım var senle tanısmaya gelecek dedim tbi ben mosmorum) ve asla babama bakmıyorum ikimizde sadece haberlere odaklıyız, kimmiş neymiş dedi söyledim (bu arada sevgilim doğuda büyümüş ve babam çok ama çok farklı bakardı) surda yasıyor dedim babam neee dedi sustuk bi süre askere gitmiş mi dedi yok dedim yine sustuk, ne iş yapıyor dedi söyledim derin bir sessizlik (ben öğretmenim sevgilimin işi daha firi maaşı düzenli değil) öylece oturuyoruz ben meyve yiyorum gözümüz haberlerde.babam tvnin sesini kıstı, insan olsun benim için önemli olan tek sey o dedi:)(o an birden anladım ki babam benle ilgili hayal ettiği tüm eş fikrini birden silip benim mutlu olmamı düşünmüştü) ben döndüm nezaman gelsin dedim güldü, yarın gelsin dedi:) sevgilim geldi oyy yerim tatlı küçük sevgilim utangac tam bir beyfendi gibi babam çok begendi.sonrası işte uzun ailesiyle sıkıntılar oldu falan.. evlendik ve eşim babamın oğlu gibi kıymetlidir babam için birbirlerini çok severler.ahh eski günler 4yıl geçmiş beaaaa