• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanıza sevgilinizi nasıl söylediniz yardım lütfen ?

Annem babam salonda otururlarken ben iceri girdim ee tanistirmiycak misin bizi dediler iyi su gun cikalim disarda tanistiriyim diyip goturdum tanistirdim :KK45:

Ben babama senin tanimani istedigim bir arkadasim var demistim oda hemen anlayip beni rahatlatmaya calismisti. Bulusmayi disarda yapmistik ve yolda giderken bana arkadasina farkettirmeden tc nosunu bulabilir misin hakkinda olumsuz bir sey var mi arastiralim dedi. Bulusma olup eve donerken bosver tc yi falan bu cocuk cok efendi yuzunden anlasiliyo demisti :KK70::KK70: siz birazcik citlatin zaten babaniz sorular sorup sizi rahatlaticaktir

bende 20 yi doldurdum 21 yaşıma girdim geçen yıl üniversiteye başlarken annem babama söyledi :) Aslında ben kendim söylücektim ama çok korkuyodum annem dayanamamış demiş. Normal karşılasada okul bitmeden olmaz demişti..Şimdi tüm aile biliyor aramızda 8 yaş var :) ve benim okulun bitmesine 2 sene var hatta 3 te olabilir :) Bizde söz bari yapalım diye uğraşıyoruz

Back
X