• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babaniza sevgilinizi nasil soylediniz ??

Ayy dizlerim titremişti ben söylerken aklıma geldi bak:KK48:
Baba sana birşey söyliycem ama kızma diye başlamıştım ben zaten bunu diyince anlamaya başlar baban. Sonra böyle böyle biri var de anlat. Senden birşey gizlemek istemiyorum bana güven istiyorum demiştim sonrasında. O da ben zaten güveniyorum sana sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin (aba altından sopa göstererek) demişti. Yanağından öpüp uyumaya gidiyorum deyip kaçmıştım sonrada :KK22: Ve tabiiki uyuyamamıştım kalbim deli gibi atmıştı koca gece:KK48:

Annem bana sormadan söylemişti, o kadar da tembihlemiştim ben evlenmeye hazır değilim diye... Babalar bilince pek de zor geri dönmek ama iyi ki de evlenmişim, kısmet.

Ayy dizlerim titremişti ben söylerken aklıma geldi bak:KK48:
Baba sana birşey söyliycem ama kızma diye başlamıştım ben zaten bunu diyince anlamaya başlar baban. Sonra böyle böyle biri var de anlat. Senden birşey gizlemek istemiyorum bana güven istiyorum demiştim sonrasında. O da ben zaten güveniyorum sana sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin (aba altından sopa göstererek) demişti. Yanağından öpüp uyumaya gidiyorum deyip kaçmıştım sonrada :KK22: Ve tabiiki uyuyamamıştım kalbim deli gibi atmıştı koca gece:KK48:
Kac yasindaydinizz :-)

Arkadaslar yarin aksam babama sevgilimi anlaticam nasil soylemeliyim ??
Ben de soyliycem çünkü tanismaya gelecekler.gerçi babam biliyor fotografini görmüş anneme sormuş canim annem de anlatmis.. Ama hic yuzyuze konusmadik.. Ben biraz rahatim.sanirim en azindan biliyor :)

Annen söylesin sonra baban çağırır seni sorar muhtemelen sen de anlatırsın ben öyle yaparım diye düşünüyorum:KK53:

Ahahaha benim de aklıma geldi şimdi o günler. Babama çıtlatılımıştı zaten konuşmak istediğim. Akşam geçtim karşısına oturdum baba bişey konuşmak istiyorum dedim. O sırada da televizyonda maç var. Ben konuya girdikçe babam "görüyor musun golü nasıl kaçırdı","bak bak pozisyona bak" falan diye yorum yapıyor bana:KK48: Zaten zor toplamışım cesaretimi sinir gelmişti. Sonunda konuştum tabi ama kalbim epey gümbürdedi:cool: Bol şanslar

Ben önce anneme demiştim babama söyle bilsin diye. Ama benim annem tam tersi hayatta söylemez babama ben karışamam kendin söyle demişti mecbur kalmıştım. Ama babanızın mizacına da bağlı bu durum benim ki serttir falan ama kızına hiç kıyamaz biraz da ondan cesaret almıştım:KK48:

Back
X