- Konu Sahibi UmutsuzKedi
Artık kafayı yicem evimiz yapılana kadar kiradayız mecbur 2 bekar büyük amcam ve babannem bizle anlamış değilim diğer amcamlar halalarım istemiyor bizde istemiyoruz ama bizleler. Annem evlensiğinden beri babannem ile babam sorumsuz çünkü cezasını annem ve biz çekiyoruz kendi kızları gelip ilgilenmez öteki öteki gelin de evde kavga asla eksik olmaz kafayı yemek elde değil susamıyorda insan takati kalmıyor. Hep küfür eksik olmuyor ağızlarından ev yapılınca herkesin ayrı daire olcak ama neden bütün günahı biz çekiyoruz. Babannemi sevmiyorum annemi hizmetçi gibi kullanıyor bana laf diyor ee bende diyorum. Diğer torunlarına kötü davranmıyor arkalarından diyor yüzlerine karşı çok iyi kötü olan biz oluyoruz. Annemde artık kaldırmıyor bünyesi tansiyonu dengesiz bu evdeki huzursuzluktan olan bize oluyor napıcam bilmiyorum. Tek sorun bu da değil çok pisler hele amcalarım leş gibiler kokuyorlar. Düşünün bugün banyoya diş fırçalamaya girdim üçünden biri yapmış yere afedersizniz balgamlı tükürmüş böyle pislik mi olur ya bıktım hepsi birbirinden pis