Babannemi kaziklamislar

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar burda bu konuda bilgili olanlariniz oldugunu dusunuyorum o yuzden sizlere danismak istedim. Babannemin ayak rahatsizligi var ve bu gun medikal urun satan biyere girip ayakkabi almis ayakkabi icin kendisine 400 lira ama indirimde su an diye 300 liraya satmislar ben internetten baktim aldigi ayakkabi en fazla 100 liraya satiliyo bu durumda kaziklanmis. Simdi size sorum ayakkabiyi herhangi bi sebeple iade etmek istesek yasal olarak iade hakkimiz varmi ?

Faturasıyla iade edebilirsiniz.

Kullanmadiysaniz sebep sunmadan 15 gun icinde iade edebilirsiniz. Eget iade kabul etmezlerse ayakkabilari asla kullanmayin ve tuketici hakem heyetine basvurun. Dilekcede ayakkabileti rehin olarak tuttugunuzu belirtin ama

Merhaba hanimlar burda bu konuda bilgili olanlariniz oldugunu dusunuyorum o yuzden sizlere danismak istedim. Babannemin ayak rahatsizligi var ve bu gun medikal urun satan biyere girip ayakkabi almis ayakkabi icin kendisine 400 lira ama indirimde su an diye 300 liraya satmislar ben internetten baktim aldigi ayakkabi en fazla 100 liraya satiliyo bu durumda kaziklanmis. Simdi size sorum ayakkabiyi herhangi bi sebeple iade etmek istesek yasal olarak iade hakkimiz varmi ?
tüketici heyeti sizi yönlendirir.

aslında çok bilinen bir yanlış var burada iade almak zorunda değiller. çünkü görüp beğenip almış babaanneniz eğer gizli kusuru olsaydı ürünün iade edebilirdiniz. bu durumda karşıdakinin insafına kaldınız. sorgusuz sualsiz 15 günde iade sadece uzak mesafeli satışlarda mevcut. o yüzden kibarca belirtin değişim isteğinizi.

Siz alici gibi gidip magazada ki fiyatina bir bakin urunun ,
Belki internettekinden farklidir ,
Sonrasinda eger fahis fiyattan satis varsa iade isteyin ,olmazsa tuketici hakem heyetine gidersiniz

Internet fiyatları hep ucuz oluyor zaten. Çoğu şey iki katı fiyatına satılıyor yerel mağazalarda.

Konu başlığını okuyunca epey güldüm ben de :KK70:
Konu sahibi yanlış anlamasın ,bir hoş geldi.
Sorma canim aynı bende cok güldüm bide sinirlenmiş sanırım guldugume e sende daha düzgün yazsaydinda millete kendink guldurmeseydin :KK8: bide yanlış yazmama takılmış gayette anlaşılmıştır yazdığım da iste sinirini oraya yansıtmış :-)

Back
X