Babası Çocuğu Market Poşetiyle Boğuyordu.

Benim ilk aklıma gelen o oldu.Marketin adını söyledim.Yaşadığımız semte 20 dk uzaklıkta Cebecide bir marketti.Polisler inceleyeceğiz ama bugün pazar en işlek gün büyük market bir şey çıkarmı bilemeyiz dedi.
Çıkar ya niye çıkmasın zaten gündüz olmuş olay marketten de en erken olay zamanından yarım saat önce falan çıkmış olmalı öyle 24saatlik bir inceleme olmayacak zaten. Poşetten çıkardıkları çocukla ilgili şeylerse mak bakılacak saat 2-3 saattir. Sosyal hizmetler konuyla daha çok ilgilenir gibi duruyor. Kalbim duam sizinle inşallah bulursunuz ve çocuğu kurtarma şansınız olur 🙏

Bir de bu kameralar bozuksa şikayet edilip,yaptırılmalı hele ki sitelerde.Eminim aidat olayı da vardır.Aidatini odedigim yerde kameraların çalışmasını isterim sonuçta millet manyak ya benim çocuğuma o an birşey yapmaya kalksa ve ben orda olmasam kim nasıl verecek bunun hesabini
Hem de semte göre yüklü bir aidat ödüyoruz.Biz de kameralara güveniyorduk her yerde var diye meğerse çalışmıyormuş.Çalışmaması sucmuş bugün polis yaptırılmasını söyledi.
Ben sitenizin içinde yaşandı, orada oturuyor sandım.
Çabanız muhtemelen sonuçsuz kalacak, site sakini değilse bulunması imkansız maalesef ama şöyle düşünün, bugün o yavrunun meleği siz oldunuz, sayenizde o bölgede oturan birileri konuyu okuyor, akıllarına yazıldı.
Benzer bir tavır gördüklerinde ne yapmaları gerektiğine dair çok güzel bir örneksiniz, yüreğinizden öperim.
Olay bizim sitenin parkında oldu.Muhtemelen bizim burada oturanlardan biri.Çocuğu boğmaya çalıştığı market poşetini söyledim ki belki marketin kameralarından ulaşabilirler diye.Ama zor dediler.

Çinçinden kaç kurtar kendini
Tayin durumundan Ankara'dan gidecektik bu ayın 20 si bu şehirde son günüm.Ama böyle kötü bir olayla gitmek istemezdim.
Hani mahalle kavgalarına kadın kavgalarına evlerin arabaların kurşunlanmasına alışmıştım ama bu çok geldi.

Ya oradaki adam bana sana ne nasıl isterse terbiye eder diyene kadar adamın koluna yapışsa belki adama bir şey olmazdı ama dışarda bir daha cesaret edemezdi.Eminim şimdi gururla dolanıyordur.Ben haklıydım kimse bir şey demedi diye.

Bir Allahın kulu ses cıkarmadı.Ben sanki kafamdan kurup oynamışım gibi tepkiler verdiler.
Toplum o kadar leşce duyarsizlasti ki .ahhh bilmiyorum orada olsam kadın halimle neler yapmazdim ama keşke güç denen olgu kadınlarda da olmuş olsaydı bakın o zaman o angutlar öyle rahatça istediklerini yapabilir miydiler .
Hiç unutmam aklıma şu konuda o kadar iyi geldi ki gözlerimin önünde, ortaokul 1 de idim bir veli çocuğunu almaya okul önüne geldi o kadar kalabalıktı ki çıkışları okul önümüz öğrenciler hurra çıktıkları için o kalabalıkta yüzlerce öğrenci + öğretmen veli içinde çocuğunu defalarca tokatlayip döven bir mahluk vardı çok çok korkmuştum,anlamlandırmaya çalışıyordum bir baba niçin oğlunu bu şekilde döver hemde bir sürü çocuk içinde,iki tarafa da travma 😔

Eli ayağı kopsun inşallah. Adi herif. Çok üzüldüm o yavruya. Sizden de Allah razı olsun.
Dışarda böyle olan evde neler yapmaz diye düşündüm çok kötü oldum gece gece. ☹️☹️

Toplum o kadar leşce duyarsizlasti ki .ahhh bilmiyorum orada olsam kadın halimle neler yapmazdim ama keşke güç denen olgu kadınlarda da olmuş olsaydı bakın o zaman o angutlar öyle rahatça istediklerini yapabilir miydiler .
Hiç unutmam aklıma şu konuda o kadar iyi geldi ki gözlerimin önünde, ortaokul 1 de idim bir veli çocuğunu almaya okul önüne geldi o kadar kalabalıktı ki çıkışları okul önümüz öğrenciler hurra çıktıkları için o kalabalıkta yüzlerce öğrenci + öğretmen veli içinde çocuğunu defalarca tokatlayip döven bir mahluk vardı çok çok korkmuştum,anlamlandırmaya çalışıyordum bir baba niçin oğlunu bu şekilde döver hemde bir sürü çocuk içinde,iki tarafa da travma 😔
Benim 3 yaşındaki kızım durmadan amca neden abiye poşet yedirmeye çalıştı.Kafasına neden poşet geçirdi deyip durdu.En son dedim ki ben saçımı boyayınca geçiriyorum ya abinin saçı ıslaktı o yüzden.Gitti bebeğinin saçını ıslattı kafasına poşe gecirdi.Böyle kurur dedi.İnşallah yarına olayı unutmuş kalkar.O da çok etkilendi ne yazık ki.

Bir de bu kameralar bozuksa şikayet edilip,yaptırılmalı hele ki sitelerde.Eminim aidat olayı da vardır.Aidatini odedigim yerde kameraların çalışmasını isterim sonuçta millet manyak ya benim çocuğuma o an birşey yapmaya kalksa ve ben orda olmasam kim nasıl verecek bunun hesabini
Süs sanki bu kameralar ne zaman ihtiyaç olsa bozuk 🤦‍♀️polisin yeni toplantı yapılmış diye işlem yapmamasi da garip güvenlik için ne kadar zaman beklenmesi gerekiyor acaba illa birinin başına birşey gelince mi.
Annemlerin apartmanı da kapı giriş şifresini çok kişi biliyor diye değiştirdi geçen hafta öğrendik ki kameralar uzun zamandır çalışmıyormuş onu yaptıralım diyen yok ama 🙄

Süs sanki bu kameralar ne zaman ihtiyaç olsa bozuk 🤦‍♀️polisin yeni toplantı yapılmış diye işlem yapmamasi da garip güvenlik için ne kadar zaman beklenmesi gerekiyor acaba illa birinin başına birşey gelince mi.
Annemlerin apartmanı da kapı giriş şifresini çok kişi biliyor diye değiştirdi geçen hafta öğrendik ki kameralar uzun zamandır çalışmıyormuş onu yaptıralım diyen yok ama 🙄
2 sene önce apartmandan ayakkabıları kapı süslerini çalmışlardı.O zaman bozuktu ve yönetimin başı çok ağrımışti.Biz ondan sonra dikkatlidirler diye düşünüyorduk ama değillermiş.

2 sene önce apartmandan ayakkabıları kapı süslerini çalmışlardı.O zaman bozuktu ve yönetimin başı çok ağrımışti.Biz ondan sonra dikkatlidirler diye düşünüyorduk ama değillermiş.
Musibet bile akıllarını başlarına getirmemiş 🤦‍♀️

İyi geceler hanımlar.

Sakinleşirim konuyu açmadan hallederim diye düşündüm ama kendi kendimi sakinleştiremedim.Kafamı dağıtamadım.
150 dairelik bir sitede oturuyorum.3 bloktan oluşuyor.

Kızımı bahçeye parkta oynaması icin indirdim.O arada parkta babasıyla parkta olan tahminimce 4-5 yaş civarı bir çocuk vardı.Aralarındaki muhabbet neydi baba neye kızdı bilmiyorum.Bir anda adam elindeki market poşetindeki her şeyi yere döküp market poşetini çocuğun ağzına sokmaya başladı.Ben tam olayin şokunu atlatamamışken bi baktım poşeti bu defa kafasına geçirdi.Boğmaya çalışıyor.O arada gidip çocuğu elinden almaya çalıstım.Bi yandan adama ne yapıyosun sen deli misin o çocuk vs diye saydırıyorum.Bir yandan kızım ağlıyor bacağıma sarıldı o düşmesin diye tutuyorum.Neyse sonucunda bu adam beni itekleyerek çocuğu alıp gitti.O arada bahcede 4 kişi daha vardı.Ama kimse müdahale etmedi.Sadece bi adam sanane sen kendi çocuğuna baksana kim nasıl isterse öyle terbiye eder dedi.

Yöneticiye şikayet ettim sordum.Kadın ben görmedim araştırayım vs dedi ama bir şey yapacağını sanmıyorum.Kamera var ama bozukmuş çekmiyormuş.Ben bu adama ne yapabilirim ? Eşim geldikten sonra biraz dolaştı adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu öğrenmeye çalıstı ama bulamadı.

Çocuk gözümün önünden gitmiyor.Çok üzgünüm.
Bulunduğunuz Yer Ankara çinçin yazmışsınız. Ankarayi bilenler oranın eskiden çok belalı olduğunu bilir. cok sukur o gecekondulari yikip o bölgeyi dağıttılar. eskiden polis bile giremezdi. ancak eğer toprak sahibi falansa belalı bir insan olabilir. Cok da göze sokarak aramayın sessiz sessiz gözlemleyin size veya ailenize zarar verebilir. Ancak şu saatten sonra susamazsiniz bu işin takipçisi olun. Allah sizden razı olsun ve korusun. Yapmanız gereken insani vazifeyi yapmışsınız. Insallah o pis herif bulunur ve insallah cocuguna bir daha zulmedemez

Gerçekten insanlar o kadar olan olaylardan hiç bir ders cikartmiyorlar.Ya resmen çiftlik gibi ne demek kapı giriş şifresini de herkes bilmemeli ya ya da kameralar yapılana kadar asla aidat ödemezdim ya da her gün darlardim

İyi geceler hanımlar.

Sakinleşirim konuyu açmadan hallederim diye düşündüm ama kendi kendimi sakinleştiremedim.Kafamı dağıtamadım.

Kızımı bahçeye parkta oynaması icin indirdim.O arada parkta babasıyla parkta olan tahminimce 4-5 yaş civarı bir çocuk vardı.Aralarındaki muhabbet neydi baba neye kızdı bilmiyorum.Bir anda adam elindeki market poşetindeki her şeyi yere döküp market poşetini çocuğun ağzına sokmaya başladı.Ben tam olayin şokunu atlatamamışken bi baktım poşeti bu defa kafasına geçirdi.Boğmaya çalışıyor.O arada gidip çocuğu elinden almaya çalıstım.Bi yandan adama ne yapıyosun sen deli misin o çocuk vs diye saydırıyorum.Bir yandan kızım ağlıyor bacağıma sarıldı o düşmesin diye tutuyorum.Neyse sonucunda bu adam beni itekleyerek çocuğu alıp gitti.O arada bahcede 4 kişi daha vardı.Ama kimse müdahale etmedi.Sadece bi adam sanane sen kendi çocuğuna baksana kim nasıl isterse öyle terbiye eder dedi.

Yöneticiye şikayet ettim sordum.Kadın ben görmedim araştırayım vs dedi ama bir şey yapacağını sanmıyorum.Kamera var ama bozukmuş çekmiyormuş.Ben bu adama ne yapabilirim ? Eşim geldikten sonra biraz dolaştı adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu öğrenmeye çalıstı ama bulamadı.

Keşke hemen polisi arasaydınız peşini bırak mayın bu olayı polise anlatın onlar araştırma yaparlar

İyi geceler hanımlar.

Böyle yaratik insanda var

İyi geceler hanımlar.

Lütfen peşini bırakmayın bu işin. Oturup aglicam yaaa bir cocuga bu nasıl yapılır 😢

Bulunduğunuz Yer Ankara çinçin yazmışsınız. Ankarayi bilenler oranın eskiden çok belalı olduğunu bilir. cok sukur o gecekondulari yikip o bölgeyi dağıttılar. eskiden polis bile giremezdi. ancak eğer toprak sahibi falansa belalı bir insan olabilir. Cok da göze sokarak aramayın sessiz sessiz gözlemleyin size veya ailenize zarar verebilir. Ancak şu saatten sonra susamazsiniz bu işin takipçisi olun. Allah sizden razı olsun ve korusun. Yapmanız gereken insani vazifeyi yapmışsınız. Insallah o pis herif bulunur ve insallah cocuguna bir daha zulmedemez

Bir kaç komşumda aynı şeyi söyledi.Belalı tipleedir uzak dur diye.Hatta polisi aramamıza kızdılar.Bundan 2 ay önce biri silahla atış yaparken arabaları kurşunlanmıştı.Bir sonuç çıkmadı.Sen mimlenirsen sıkıntı olur dediler ama zaten gideceğimiz icin gözümü kararttım.Benim kızım bu saatte anne kapı kitli mi diye ağlıyorsa onun da hesabını vermeli.

Gerçekten insanlar o kadar olan olaylardan hiç bir ders cikartmiyorlar.Ya resmen çiftlik gibi ne demek kapı giriş şifresini de herkes bilmemeli ya ya da kameralar yapılana kadar asla aidat ödemezdim ya da her gün darlardim
Annemlere söyledim burası daha önce kundaklandı günlerce terör bölgesi gibi korundu. Can güvenliği ne zaman tehlikeye girer, neler olur belli olmuyor dedim ama kendi evim değil ki en fazla uyarabiliyorum. Bir defasında profesyonel yönetici şirketiyle anlaşalım dediler adam mafya babası gibi geldi toplantıya kavga çıkardı polis geldi buna apartman mi emanet edilir deyip bu vasıfsız adama kaldılar 🤦‍♀️

Annemlere söyledim burası daha önce kundaklandı günlerce terör bölgesi gibi korundu. Can güvenliği ne zaman tehlikeye girer, neler olur belli olmuyor dedim ama kendi evim değil ki en fazla uyarabiliyorum. Bir defasında profesyonel yönetici şirketiyle anlaşalım dediler adam mafya babası gibi geldi toplantıya kavga çıkardı polis geldi buna apartman mi emanet edilir deyip bu vasıfsız adama kaldılar 🤦‍♀️
Ne yazık ki yönetici işleri hep böyle sorunlu insan ilallah ediyor.Vallahi iki ucu b.klu değnek gerçekten.Ne yazık ki bazı insanlar aşırı şekilde bilinçsiz.

Ne yazık ki yönetici işleri hep böyle sorunlu insan ilallah ediyor.Vallahi iki ucu b.klu değnek gerçekten.Ne yazık ki bazı insanlar aşırı şekilde bilinçsiz.
Öyle maalesef 😐 kafa hep bir şey olmaz bir şey olmaz diye çalışıyor. Ama bugün bu kadın neler gördü o çocuk neler yaşadı kadının çocuğu korktu oldu yani bir şeyler çok daha kötüsü de olabilirdi 😢 o kameralar bugün düzgün çalışsaydı çoktan o adam yakalanmıştı.

Anlattıklarınız üzücüden öte, korkunç! Babanın böyle bir şey yapmaya kalkışması, çocuğun yaşadıkları çevredekilerin duyarsızlığı, müdahale edenin de size müdahale etmeye çalışması, kızınızın tanık oluşu ve tabii sizin de tanık oluşunuz... Neresinden tutsan elinde kalıyor insanın. Böyle bir durumda benim de aklıma ilk polis ve sosyal hizmetler geliyor. Polise bilgi vermişsiniz zaten, ama kamera kaydı olmadan ( tabii isim cisim hiçbiri de bilinmiyor) sonuç almak maalesef mümkün değil gibi. Bence de çok belli etmeden takipte kalmak iyi olacak gibi. Susan ve susturmaya çalışanlara rağmen dimdik karşısında durduğunuz için size çok teşekkür ederim. Belki de o çocuk, biraz daha büyüdüğünde bu olayı hatırlarsa dünyada iyi insanların da olduğuna dair inancını sizden alacak!..

Back
X