Babası Çocuğu Market Poşetiyle Boğuyordu.

Ya oradaki adam bana sana ne nasıl isterse terbiye eder diyene kadar adamın koluna yapışsa belki adama bir şey olmazdı ama dışarda bir daha cesaret edemezdi.Eminim şimdi gururla dolanıyordur.Ben haklıydım kimse bir şey demedi diye.

Bir Allahın kulu ses cıkarmadı.Ben sanki kafamdan kurup oynamışım gibi tepkiler verdiler.
Karaktersizler

siteye aidat odenmiuor mu ? neden kmeralar calismisyormus ? Tamir ettirsinler . bununda ustune gidin . bir hirsizlik fln olsa ne olcakmis. O cocuga bisi olsa ne olcakti ?

Insallah bulursunuz o aileyi. sosyal hizmetleride arayabilrisinuz

Telefonunuz yok muydu yanınızda kayda alsaydınız,haber kanallarında yayardık,çocuğun sesi duyulurdu ? Bu adam o cocugu yakinda öldürür ruhsuz

Bulunduğunuz Yer Ankara çinçin yazmışsınız. Ankarayi bilenler oranın eskiden çok belalı olduğunu bilir. cok sukur o gecekondulari yikip o bölgeyi dağıttılar. eskiden polis bile giremezdi. ancak eğer toprak sahibi falansa belalı bir insan olabilir. Cok da göze sokarak aramayın sessiz sessiz gözlemleyin size veya ailenize zarar verebilir. Ancak şu saatten sonra susamazsiniz bu işin takipçisi olun. Allah sizden razı olsun ve korusun. Yapmanız gereken insani vazifeyi yapmışsınız. Insallah o pis herif bulunur ve insallah cocuguna bir daha zulmedemez
Tam da bu endişeyle mesajları okuyordum. Aradığınızı belli etmeden yapın lütfen, çocuğu sosyal hizmetler alır, adam size karşı saldırganlaşabilir. Taşınmanıza sevindim bir taraftan, inşallah yavruya çare olursunuz. 183 sizin kimlik bilgilerinizi saklayarak ihbar etmenizi sağlar, gizliliği ve çocuğu koruyarak hareket eder. Adamın ismini vs öğrenirseniz sizin dışınızda gelişir olaylar

siteye aidat odenmiuor mu ? neden kmeralar calismisyormus ? Tamir ettirsinler . bununda ustune gidin . bir hirsizlik fln olsa ne olcakmis. O cocuga bisi olsa ne olcakti ?

Insallah bulursunuz o aileyi. sosyal hizmetleride arayabilrisinuz
Sozlw hicbir şey kanıtlayamaz video kaydına alsaydı çok kolay haber kanallarında yayardık. Sosyal hizmetler ozaman devreye girerdi. Serefsiz inkar edecek,dışarda bunu yalan evde neler yapıyordur ne işkenceler!

İyi geceler hanımlar.

Sakinleşirim konuyu açmadan hallederim diye düşündüm ama kendi kendimi sakinleştiremedim.Kafamı dağıtamadım.
150 dairelik bir sitede oturuyorum.3 bloktan oluşuyor.

Kızımı bahçeye parkta oynaması icin indirdim.O arada parkta babasıyla parkta olan tahminimce 4-5 yaş civarı bir çocuk vardı.Aralarındaki muhabbet neydi baba neye kızdı bilmiyorum.Bir anda adam elindeki market poşetindeki her şeyi yere döküp market poşetini çocuğun ağzına sokmaya başladı.Ben tam olayin şokunu atlatamamışken bi baktım poşeti bu defa kafasına geçirdi.Boğmaya çalışıyor.O arada gidip çocuğu elinden almaya çalıstım.Bi yandan adama ne yapıyosun sen deli misin o çocuk vs diye saydırıyorum.Bir yandan kızım ağlıyor bacağıma sarıldı o düşmesin diye tutuyorum.Neyse sonucunda bu adam beni itekleyerek çocuğu alıp gitti.O arada bahcede 4 kişi daha vardı.Ama kimse müdahale etmedi.Sadece bi adam sanane sen kendi çocuğuna baksana kim nasıl isterse öyle terbiye eder dedi.

Yöneticiye şikayet ettim sordum.Kadın ben görmedim araştırayım vs dedi ama bir şey yapacağını sanmıyorum.Kamera var ama bozukmuş çekmiyormuş.Ben bu adama ne yapabilirim ? Eşim geldikten sonra biraz dolaştı adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu öğrenmeye çalıstı ama bulamadı.

Çocuk gözümün önünden gitmiyor.Çok üzgünüm.
Parksa çocuğa öyle yapan bi baba bozuntusu şimdi evde neler yapıyorsun Allah biliyo onu şikayet edin polise illa o civarda bı taniyan nerde oturduğunu bilen vardır sonucda parka gelib giden biri

Sozlw hicbir şey kanıtlayamaz video kaydına alsaydı çok kolay haber kanallarında yayardık. Sosyal hizmetler ozaman devreye girerdi. Serefsiz inkar edecek,dışarda bunu yalan evde neler yapıyordur ne işkenceler!
aynen cok haklisiniz zaten o yuzden kameralarin calismasi icin ustlerine gitsin dedim.

Aynen oyle disarda bunu yapan evde ne yapmaz ki, insan degil bunlar

Eli ayagi kirilsin boylelerinin. Minicik yavruya yetiyo gucu tabii terbiyesiz ahlaksiz. Boyle terbiye mi olur haysiyetsiz herif ne hakla ne sifatla bunu yapbilir ya

Ya zaten çocuğun gözleri gitmiyor gözümün önünden kıpkırmızı olmuştu.

Şimdi bende kendime kiziyorum ama o an oyle bi durum yoktu.Hazırlıklı değildim.Çocuklar parkta oynarken kim böyle bir şeyle karşılaşabileceğini tahmin eder ki.

İnanın taşınacağız.Son 15 günümüz var.Ama bütün zamanımı bile buna harcayabilirim.İcim hiç soğumuyor.Adamın girtlağına sarılsaydım diyorum da çocuğa bile sahip çıkamadım.Çekip aldı elimden.
Niye kirmizi oldu ki hemen müdahale etmissiniz nefessiz kalmamış çok şükür 🙏😔😔

İyi geceler hanımlar.

Sakinleşirim konuyu açmadan hallederim diye düşündüm ama kendi kendimi sakinleştiremedim.Kafamı dağıtamadım.

Kızımı bahçeye parkta oynaması icin indirdim.O arada parkta babasıyla parkta olan tahminimce 4-5 yaş civarı bir çocuk vardı.Aralarındaki muhabbet neydi baba neye kızdı bilmiyorum.Bir anda adam elindeki market poşetindeki her şeyi yere döküp market poşetini çocuğun ağzına sokmaya başladı.Ben tam olayin şokunu atlatamamışken bi baktım poşeti bu defa kafasına geçirdi.Boğmaya çalışıyor.O arada gidip çocuğu elinden almaya çalıstım.Bi yandan adama ne yapıyosun sen deli misin o çocuk vs diye saydırıyorum.Bir yandan kızım ağlıyor bacağıma sarıldı o düşmesin diye tutuyorum.Neyse sonucunda bu adam beni itekleyerek çocuğu alıp gitti.O arada bahcede 4 kişi daha vardı.Ama kimse müdahale etmedi.Sadece bi adam sanane sen kendi çocuğuna baksana kim nasıl isterse öyle terbiye eder dedi.

Yöneticiye şikayet ettim sordum.Kadın ben görmedim araştırayım vs dedi ama bir şey yapacağını sanmıyorum.Kamera var ama bozukmuş çekmiyormuş.Ben bu adama ne yapabilirim ? Eşim geldikten sonra biraz dolaştı adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu öğrenmeye çalıstı ama bulamadı.

Allah'ım yaa 4 5 yaşındaki çocuk ne yapmış! olabilirki adı üstünde çocuk.. polise haber verseydiniz keşke.. ordaki insan müsveddelerini de Allah bildiği gibi yapsın ne demek herkes istediği gibi terbiye verir.. 😠 çok sinir oldum şuan

Telefonunuz yok muydu yanınızda kayda alsaydınız,haber kanallarında yayardık,çocuğun sesi duyulurdu ? Bu adam o cocugu yakinda öldürür ruhsuz
Telefonum yanımdaydı ama 3 yaşındaki kizımla birden olaya müdahil olunca çekmek hiç aklıma gelmedi.Olay bitip adamı bulamayınca dank etti.
Niye kirmizi oldu ki hemen müdahale etmissiniz nefessiz kalmamış çok şükür 🙏😔😔

Ağlamaktan ve korkudan.Nasıl korkmuştu yavrucak.Yoksa adamında öldüreyim diye öyle yaptigini dusunmuyorum.

Telefonum yanımdaydı ama 3 yaşındaki kizımla birden olaya müdahil olunca çekmek hiç aklıma gelmedi.Olay bitip adamı bulamayınca dank etti.

Ağlamaktan ve korkudan.Nasıl korkmuştu yavrucak.Yoksa adamında öldüreyim diye öyle yaptigini dusunmuyorum.
Bazılari gerçekten öldürmek maksatlı da yapıyor gözü dönüyor 😑siz müdahale etmeseniz belki beyin ölümüne sebep verecek kadar oksijensiz bırakacaktı ki potansiyelini gormussunuz
ağzına poşet sokmalar ve bununla
rahatlayamayip kafasına geçirip boğma tarzı tutumlar..

Psikolojik olarak zevk alıyorlarmış olme noktasına getirene kadar çocuklarını zorlamaktan

O sanane istediği gibi terbiye eder diyen de aynı şerefsizlik potansiyelinde. Umarım geberirler, zerre acırsam namerdim.

kameralar çalışmıyor ama aidat almayı çok iyi biliyorlar

keşke o an birileri videoya alsaydı
Haber merkezlerine attığınız anda polis detaylı arama yapıyor
Bu şekilde pek sallamıyorlar ama haberlere çıktığında mutlaka buluyorlar

Blokların girişindeki kapı zillerinde isimler yazıyor mu?
150 daire zorlar biraz ama 3 bloğun zillerindeki isimleri foto çekip tek tek isimleri instada falan aratsanız illaki hesabı vardır caninin. O şekilde bulabilirsiniz aslında
Profil fotosundan tanırsınız

Sanirim en büyük problem adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu bilmemem.Ama gerekirse her gün bahçeye inip nöbet tutacağım.Böyle kalsın istemiyorum.
Bir de bana çocuk benim sana ne oluyor.Kadınlığını bil kes sesini diye saydırdı.Ama sonradan ardına bakmadan gitti.O arada eve girseydi en azindan hangi blokta olduğundan emin olurdum.Ama bahçeden çıktı gitti
Market poşetini hatırlıyor musunuz hangi market adı vardı üzerinde?pisliğin kim oldugunu market kamerasından bulabilirler miydi acaba?
Polis nasış tektek gezemem diyor burda öldürmeye teşebbüs var polisleri şikayet etmek laxım.
O çocuğun yaşadığı apartmanda sesini duyan eziyetlerini gören mutlaka komşuları vardır belki sizinle birlikte onlar daayaklanırlar şahitlik yaparlar

İyi geceler hanımlar.

Tühh keşke video çekseydiniz şerefsiz herif 🤬🤬🤬

Ya oradaki adam bana sana ne nasıl isterse terbiye eder diyene kadar adamın koluna yapışsa belki adama bir şey olmazdı ama dışarda bir daha cesaret edemezdi.Eminim şimdi gururla dolanıyordur.Ben haklıydım kimse bir şey demedi diye.

Bir Allahın kulu ses cıkarmadı.Ben sanki kafamdan kurup oynamışım gibi tepkiler verdiler.
Çocuga gücü yetiyor adi pislik ayy sabah sabah 🤬🤬🤬🤬🤬

Siz elinizden geleni yapmışsınız.Polisi aramış çocuğun o an uğradığı şiddete de tepki göstermişsiniz .Göreviniz gereği o çocuğa karşı herhangi bir sorumluluğu olan personel olsanız dahi yapabilecekleriniz kısıtlı.Büyük olasılıkla bu adam eşine ve çocuğuna evde zaten şiddet uyguluyordur.Tüm sorumluluk sizde değil,bazı şeyler ne yazık ki bizim elimizde bile değil😔

arkadaşlar peşini bırakmayın demesi kolay. kadın daha kim oldugunu bulamamış neden sosyal hizmetleri arasın bence en garantisi polis gelcek araştırcak baksın bakalım gerçekten kameralar çalişiyomu. siz bulsanız bile bişey yapamazsınız ki ufacık cocuga böyle psikopatça bişey sokakta yapan adam karsısında jkimi görürse sonuna kadar takar peşinizi bırakmaz. gizlice polise haber verceksnz kimliginizi belli etmeden. onun dısında araştırmanız sizi tehlikeye atar bide çinçin demissiniz tam yyeri yani ben olsam asla açıkca yapmam büyük bela. ama o zavallı cocuk içinde susmazdım gizlice yapardım ...

Back
X