- 9 Temmuz 2021
- 3.262
- 6.083
- 108
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tühh keşke video çekseydiniz şerefsiz herif![]()
Biliyorum ama hani kanıt olurdu polis hemen bulurdu videodan sosyal medya bir tek bu yönden faydalı.Ya karsimda bir cocuk bogulurken video cekmek aklima gelmez valla. Allah belasini versin manyagin. Sinirim bozuldu konuya.
Videoyu çekmem için olayı akışına bırakmam lazımdı ben onu da yapamazdım.Biliyorum ama hani kanıt olurdu polis hemen bulurdu videodan sosyal medya bir tek bu yönden faydalı.
Çok iyi anlıyorum ama en azından o anlık son defa yapardı o pislik devlet koruma altına alırdı ne diyim inşallah yavrucuğa birşey olmaz Allah vijdan versinVideoyu çekmem için olayı akışına bırakmam lazımdı ben onu da yapamazdım.
Arkadaşlar bugün yönetime gittim.Oradaki kadın açık bir şekilde beni bulaştırma ben burada iki çocuğumu tek başıma büyüttüm evlendirdim başıma iş alamam dedi.Zile bakıp sosyal medyadan ara diyen arkadaşlar olmuş kapılarımız şifreli kapılardan ziller tuşlanarak aranıyor.Dünden beri camdan takipteyim polislerden ne gelen ne giden oldu.Yan komşumuz polis eşim onunla konuştu o yeniden bir ekip isteyeyim dedi.Adam resmen yaptığıyla kaldı.Aslında bizim bloktan olmadığına %90 emin sayılırım.Çünkü ister istemez her gün birileriyle denk geliyorum.Diğer iki bloktan birileri lazım ama sanki yaşanan olay normalmiş gibi herkes bir tepkisiz.Bu arada sosyal hizmetler açık adres ve kimlik bilgileri olmadan bir işlem yapamıyormuş.En az 2 şahit ve kimlik bilgileriyle adres lazımmış.Telefondaki bayan o şekilde söyledi.Olaya dahil olduğum için tek benim söylemim geçersizmiş.
Dün gece bu konuya cok üzüldüm üye degilimmdiye yorum yapamadım ama naptınız bişey cıktı mı. Cocugun tepkisi nasıldı naptı cok korkmustur ya inş eve gidince size olan sinirini cocuktan cıkarmaz sefsiz
Hayatımın ilk 18 senesi ankarada geçti ve inanın ailemle bile o bölgeye gitmeye cesaretimiz olmadı çok sıkıntılı bir yerdir suç oranı çok fazla..Mamak bölgesine çok yakınız.Çinçin - Aktaş diye geçiyor.Biliyorsanız kesin duymuşsunuzdur.
En az 2 şahit ve kimlik bilgileriyle adres lazımmış.Telefondaki bayan o şekilde söyledi.Olaya dahil olduğum için tek benim söylemim geçersizmiş.