Babası olmayan erkek?

Kimin sorunlu olmasi? Bakin arkadasinizin sevgilisinin sorunlu olmasi babasini erken yasta kaybettigi icin degil bence, daha cok yetistirilis tarzi ve karakterle ilgili. Adam dengesiz anlattiginiz kadariyla. Dengesiz birini arkadasiniz mi dengeye getirecek? Neden kendisine sorunsuz birini bulmuyor? Bu adam degismez cunku. Kisi 7sinde neyse 70inde de odur.
Biz bayılıyoruz sorunlu tiplere. Yaralarını sarayım, ona iyi geleyim, onu iyi edeyim. Halbuki ne gerek var.
O dediğimiz de Türk filmlerinde oluyor sadece. Sorunlu bir tiple beraberlik bizi de sorunlu yapıyor.

Özel ilgi gerekmiyor koca adam olmuş o artık çocuk değil nasıl davranılmalı sorumluluklarını almasını sağlayacak şekilde davranılmalı yarın bir gün baba olacak hala pışpışlanan birimi olacak peki o zaman onun çocuğunu kim pışpışlayacak babasını kaybetmiş diye özel ilgiye gerek yok tabi arada sırada dalabilir özlem duyabilir keşke babam olsaydı diyebilir bunda birşey yok ama sırf zamanında babasını kaybetmiş diye bazı sorumluluklardan kaçıp şımarıkça çocukça oluyorsa ona büyümeyi öğretin

Özel ilgi gerekmiyor koca adam olmuş o artık çocuk değil nasıl davranılmalı sorumluluklarını almasını sağlayacak şekilde davranılmalı yarın bir gün baba olacak hala pışpışlanan birimi olacak peki o zaman onun çocuğunu kim pışpışlayacak babasını kaybetmiş diye özel ilgiye gerek yok tabi arada sırada dalabilir özlem duyabilir keşke babam olsaydı diyebilir bunda birşey yok ama sırf zamanında babasını kaybetmiş diye bazı sorumluluklardan kaçıp şımarıkça çocukça oluyorsa ona büyümeyi öğretin
22 yaşında henüz evini falan temiz tutar ama arkadaşsız yaşayamıyor onlarsız bir şey yapamıyor not ortalaması 1.80 falan

şu yaşa kadar anladığım tek şey erkeğin sorunları da olsa bunu sevgilisine sürekli yansıtması o kişiye değer vermediğini aslında onla mutsuz olduğunu gösteriyor
Eski sevgilim böyleydi yeri geldi piskoloğu oldum yeri geldi annesi oldum yeri geldi sevgilisi oldum sonra ne oldu terk edildim
İlişkilerde şunu anladım
Erkeğin emek vermediği çabalamadığı ilişkide kadın her zaman mutsuzluğa mahkum oluyor
Hep senden gider söyleyeyim
Seninde mutlu olmaya hakkın var?
Birinin sorunlarıyla uğraşırken bir bakmışsın adamın sorunları bitmiş senin sorunların başlamış
O yüzden size emek verenlerle olun
Böyle bahanelerle gelen erkekleri terk edin
İlişjinin ilk başlarında bir erkek nasıl bir kadını elde etmek için çabalıyorsa ilerleyen dönemlerinde de bunu yapmalı...

Agzina saglik. Bir de bunu gorev edinmis kadinlar var. Saniyor ki degistirecek ve sonunda madalya alacak :) olmayani oldurmaya calismak neden sal gitsin ama yok :)

Agzina saglik. Bir de bunu gorev edinmis kadinlar var. Saniyor ki degistirecek ve sonunda madalya alacak :) olmayani oldurmaya calismak neden sal gitsin ama yok :)
Hep mutsuz olurlar
O mutlu olsun diye didinen taraf seven taraftır
Sevmeyen insan karşısındakinin mutlu olması için hiçbirşey yapmaz...

Hep mutsuz olurlar
O mutlu olsun diye didinen taraf seven taraftır
Sevmeyen insan karşısındakinin mutlu olması için hiçbirşey yapmaz...

Sunu diyebilirim ki evlenince degisen erkek yoktur. Degisir ama olumlu anlamda. Kimi asktan mantigi devre disi birakir gormek istemez, kiminin gormek isine gelmez ama evlenince kimse degismez. Hani diyorlar ya hic boyle degildi. Evli biri olarak bu lafa asla inanmiyorum.

Sunu diyebilirim ki evlenince degisen erkek yoktur. Degisir ama olumlu anlamda. Kimi asktan mantigi devre disi birakir gormek istemez, kiminin gormek isine gelmez ama evlenince kimse degismez. Hani diyorlar ya hic boyle degildi. Evli biri olarak bu lafa asla inanmiyorum.
Yoo değişenler var bence
Karşısındaki kadını elde etme dürtüsüyle evlenmişse değişir
Gerçekten sevmişse değişmez

Back
X