- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 34
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Varsa hiç yazmasın,çok kıskanıyorum.Bu hayatta sırtımı manevi anlamda bi şeye yaslayamamak,kendi başıma tutunmaya çalıştıgımda da müdahale edilmesi beni çok yordu. Bi birey olmama müsade edilmiyo.25 yaşındayım okudum ettim ama insan ilişkilerinde hala 0'ım,tam bi eziğim. Haklıyken bile haksız duruma düşmeyi yegleyebilecek kadar pasifim şu sıralar. Tam bu döngüyü tersine çevirmek için davranıyorum,arkamda bi el orda dur diyor. Yanlışsın,oyle yapma,şöyle ol bunu yap şunu yapma izin vermiyorum otur kal orda sesini çıkarma sus
Ben çok yoruldum bu hayattan psikolojim bozuldu.Yıllardır zaten üzerimdeki eziklikle yaşadım.Herkes beslendi iyiniyetimden.Şimdi de eşim ve ailesi yaptı bunu ve boşanıyorum. Onlar bile babamdan güç alarak yaptılar bunu. Hayatta tutunacak bi annem var,onu da babam susturuyo. Yoruldum bunaldım hiç bi şey için kılımı kıpırdatacak dermanım yok. Hayattan hiç bi istegim beklentim yok. Ruhum alındı elimden,kendimi yaşayamadım ki.içimde bi yabancıyla yaşıyorum. Söyleyin şimdi bana, dur demem gereken şey hayatım mı ? Her nefes bana eziyet geliyor.
Ben çok yoruldum bu hayattan psikolojim bozuldu.Yıllardır zaten üzerimdeki eziklikle yaşadım.Herkes beslendi iyiniyetimden.Şimdi de eşim ve ailesi yaptı bunu ve boşanıyorum. Onlar bile babamdan güç alarak yaptılar bunu. Hayatta tutunacak bi annem var,onu da babam susturuyo. Yoruldum bunaldım hiç bi şey için kılımı kıpırdatacak dermanım yok. Hayattan hiç bi istegim beklentim yok. Ruhum alındı elimden,kendimi yaşayamadım ki.içimde bi yabancıyla yaşıyorum. Söyleyin şimdi bana, dur demem gereken şey hayatım mı ? Her nefes bana eziyet geliyor.