- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Ben saygıyla itaat arasındaki ince çizginin üzerinde fazla gezinmek istemiyorumNiye nefesinize dur diyesiniz? Hata nefesinizde mi ki? Hatanın sessizliğinizden faydalanan insanlarda olduğunu düşünüyorsunuz, onlara kızgınsınız. Öyleyse sizi kısıtlayan, sizi aşağı çeken insanlardan uzak durun. Aileniz de olsa size saygı duymuyorlarsa hayatınızda ne işleri var? Size saygı duymayı öğrenecekleri güne kadar mesafeli olmanızı tavsiye ederim.
Şu "aileye kayıtsız şartsız itaat" beklentisini de hiç anlamıyorum.
bana özgürlük tanımıyo mesela. Bi çok şey hayatımda onun isteklerine düşüncelerine göre ilerledi. Babam kızar düşüncesiyle hakkımı savunamayıp enayi yerine konduklarım oldu. Bunlar benim ağrıma gidiyo.ne yaptı tam olarak?
ben de otoriter ailedenim
ve seni çok iyi anlıyorum...
kendini topla lütfen
takipçinim konundabana özgürlük tanımıyo mesela. Bi çok şey hayatımda onun isteklerine düşüncelerine göre ilerledi. Babam kızar düşüncesiyle hakkımı savunamayıp enayi yerine konduklarım oldu. Bunlar benim ağrıma gidiyo.
Allah yokluklarını göstermesin,ne kadar şikayetçi olsak da olmadıgı bi anı düşünemiyorum bile ben.Valla ben de babamdan hep rahatsız olurdum.. onunla çok büyük bir iletişim kopukluğumuz vardı.
Baba kız ilişkimiz çok yoktu. Ama hiç bir şeyimizi eksik etmedı şu yaşıma kadar. Bir de hiç bağırıp şiddet uygulmadı çok sükür ama baba kız da olamadık. O yüzden babama hep bir mesafe ara ara öfke duyardım.
Ama 1 haftadır öyle şeyler yaşadım ki! Babamı gördükçe vicdan azabı çekiyorum.. gidip boynuna atlayıp ona yaslanmak sen haklıydın hep haklısın demek istiyorum.. ne yaparsan yap bir daha sözünden çıkmayacağım demek istiyorum.. babamı görünce eskiden karşılaşmamak için odama giderdim.. şimdi onun gibi bir adamın nasıl hakkını yedim diye utancımdan odamdan çıkamıyorum.
Ama hala öfkeliyim.. şuan yanına gidemiyorsam yine onun yüzünden ama iyi ki var.. ve o adam iyi ki benim babam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?