Babasına Hiç Babacığım Demeyen Var mı? (benim gibi)

eksibir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
77
0
86
İstanbul
evet arkadaşlar ben babama hiç babacığım demedim şimdiye kadar:1no2: ne bileyim çünkü o yakınlığı hissettirmedi.küçükken dayağını da yedim.tüm kardeşlerim de benim gibi korktular babamdan.bir yaramazlığımız olduğunda annem "akşam babanız gelsin söyleyeceğim " diyince bizim için iş biterdi.kuzu olurduk babam gelince...ve daha bir sürü hadise.
o günlerden bugünlere çok zaman geçti şimdilerde babam daha sıcak bize karşı.o eski sinirli hallerinden eser kalmadı.onu öyle çok seviyorum ki anlatamam.gelir sabahları öpücük kondurur.o gün benim için çok güzel geçer.
ama yine de babacığım diyemedim ona.bazı kızları görüyorum.babacığım, babişko gibi sözler söylüyorlar.birbirleriyle arkadaş gibi şakalaşıyolar.özeniyorum yaa:1no2:
ne diyim hissettiklerim bunlar içimi dökmek istedim.benim gibi olan var mı ??
okuduğunuz için tşk ederimfisfisfis

ben dıyemedim.çünkü o yok.keske olsaydı da kızsaydı bagırsaydı razıydım.çünkü hıc olmasa bıze sahip cıkardı kol kanat gererdi.24 yasındayım hala aglıyorum onun ıcın yılllar unutturmuyo asla.bence kıymetını bıl o bu dunyadan göçüp gıtmeden ben yerınde olsam suan sımdı gıdıp sarılırdım bırakmazdım kovsada dovsede bıran ayrılmazdım yanından.kıymetını bıl arkadasım

Şimdi yaşıyor olsaydı şimdi "babacım" der sarılırdım :çok üzgünüm: Kaybettikten sonra anladım değerini.İş işten çoktan geçmişti :1no2:
Şimdi zamanında ona gösteremediğim sevgiyi annecime gösteriyorum..

bende hiç demedim.babam severdi ama içten ,mesafe vardı.annemlede öyle mesela görümcelerime bakıyorum kaynanamı öpüyorlar hemde ne öpme şaşırıyorum ben.ama bir gün arayacaz bu günleri bulamıyacaz..

bizim de öyle içten içe seviyor belli, kimi zaman gelip sarılıyor da ama gördüklerim gibi içli dışlı olamıyoruz.birşey söyleyecek olsam utana sıkıla bir saatte zor söylüyorum..

benim babamda çok sinirliydi biz küçükken,sanki şimdilerde daha yumuşak başlı oldu.ama biz küçükten korktugumuz için bende babama hayatımda hiç babacıgım demedim.ama allah ne annemizi nede babamızı başımızdan eksik etmesin.ikisinide çok seviyorum....

bence keşke dememek için bugünü yaşa ve elini çabuk tut cnm

aslında babamla cok samımıyiz ama ben yınede dıyemiyorum çekınıyorum hep
sevgımı bu gıbı sözlerle bellı edemem ben annemede hıc annecıgım demedım bunun mesafeyle falan alakası yok bu yapı meselesı ben ıkısıylede cok samımıyım ama söylemeye çekiniyorum hep

babamı kaybedeli 8 ay oldu, baba kelimesini duyduğumda içim sızlıyor canım acıyor, geç kalmadan söleyin onu ne kadar sevdiğinizi,geç kalmadan gösterin sevginizi,şöle yürekten içten bi babacığım deyin ona, ben hep dedim hayatım boyunca,içim rahat bu konuda

ben de hiç demedim.babamı cok seviyorum ama ona bunu asla diyemem.gelince boynuna sarılamam babacım diyemem.bilmiyorum hiç demediğim için şimdiye kadar belki yapmacık geliyor.

Bende hiç diyemedim babacım diye.
Tamamen yapıyla ilgili birşey bu.
Ama benim kızım babasına söyler ve çok hoşuma gider.

Babam biraz soguk bi insan.deli gibi sever ablamla beni.ama öpmeyi bile bilmiyor bana göre. annem öperken tüm hücrelerimde hissediyorum.ama babamda öyle olmuyor.

ben babacıgım derim ama eger laf sokacaksam elan.bu ailede de bilinir zaten.
örn: Babacıgım çok biliyodun da neden bi zahmet el atmadın??? bi de zıtlaştıgımızda bu kime cekti felan gibi sacma cumleler kurar.bende yetiştiremediğini yada böyle yetiştirdiğini hissetsin diye neyimi begenmiyorsun babacıgımmm derim bastıra bastıra.
ki beni babam değil annem ablam ve hayatın binbirtürlü rengi yetiştirdi.en cokda ben hizaya soktum kendimi

babalar biraz daha uzaktan seviyor çocukları, daha mesafeli oluyorlar anneye göre.ben babama her zaman babacığım derim yine de...

ben hiç anne-baba demedim desem yalan olmaz..
onlar benim hayattaki en büyük şansım.kardeşim de öyle.
eşim de öyle.
sevgimi göstermekte inanılmaz cömertimdir.
her zaman babama ve anneme babacım,annecim,aşkım,canım.. derim..
kardeşime de öyle..
eşime de ruhum derim,jjjanımmm derim :)
doyasıya sarılırım.hele babama..
hep korkumdur bir gün kaybedersem neden doya doya sarılmadım diye düşünmek.
kaldı ki babam tv seyrediyorsa gazete okuyorsa vs hep gider sırnaşırım,dizine
yatarım,sarılırım.
bazı babalar uzaktan sever ama bu sizin onlara daha yakın temasınıza engel değil..
ben gösterin sevginizi derim,doya doya sarılın,babacımmm deyin..
geç olmadan..

içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın,
ne söylemek istiyorsanız,lütfen içinizde kalmasın,söyleyin...
sonra çok pişman olursunuz...
annelerimiz,babalarımız bazen bize göre hata yapıyorlar tabi ama
ne olursa olsun bizi çok sevdiklerini bilmeliyiz...
insan evladına kızar ama çok sever,o sevginin de tarifi yoktur zaten...
bence hemen babanızı arayın ya da yanına gidin,
sımsıkı sarılın ve onu çok sevdiğinizi söyleyin...
anneden,babadan çekinilirmi hiç,lütfen kim olursa olsun,
sevdiğiniz söyleyin ve hayatta hiçbir şeyi ertelemeyin...
çünkü zaman su gibi geçiyor...
sevgiler...

şunu da eklemek isterim...
ben her sabah anneciğimi ve babacığımı ararım...
sizi çok seviyorum derim...
babama,canımın içi derim,yanına gittiğimde çok güzel
sohbetlerimiz olur,bazen tartışırız da ama
öperim,sarılırım...koluna girer dolaşırım...
söylermisiniz lütfen...
sevginizi onlar hayattayken göstermeyeceksiniz de,
ne zaman göstereceksiniz...?
sevgiler...

selam.....evet bende aynen asla babama babacığım dıyemedım dedığınız gıbı yapı meselesı ve babanın tavrı aslında..........hep hayallerımde yarın dıyecem dedım ama sabah olunca dıyemezdım .......ondakı sınır belkı hep benı uzaklaştırdı bıze sarılmazdı öpmezdı çok mesafelıydı babam ama enazından sarıldım baktım alıştı..........ve iki yıl önce kaybettım çok zor tabı ama eşime söyluyorum oğluma soyluyorum ama bırza set çeken sert bırılerı oldumu asla yaklaşamıyorum ..........bu yapı sızde kendınızı çekıyorsunuz ama soyleyebılmek guzelll........çok sıkıntılarlla buyudum kendı işimi hep kendım yaptım kuçkkken bıle annemı zaten onbeşimde kaybettmemde etkı ettı zaten.........onu çok severdım..........dıyeceğım şu uzun oldu kusura bakmayın guzel bır konu seçmşsiniz arkadaşlar......yol yakınken demeye çaliın kaybetmeden ..........sevmek sevılmek çok guzel............rabbım herkese guzel gunler sevgı dolu insanlar nasıp ets.........

telefon mesajları da olmasa ben de hiç demeyen,diyemeyenler arasında olacaktım heralde :bbo:

bende diyemedim...babamın işi öçok ağırdı hergün 100 km yol gider gelirdi çok sinirliydi eve gelince hoşgeldin bile diyemedim hep çekinirdim...bayramda elini öperken bile utanırdım...ama gel gelelim ben nişanlıyken babam emekli oldu ve o sinir gitti ...ben en büyük olduğum için en çok sinirini ben çektim...ama kardeşlerim şu an o kadar rahatki istediklerini yapıyolar babama istedikleri gibi davranıyolar...canı sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…