Önceden de vardi, yani bakin onu da suçlamıyorum gercekten mavi boncuk olayi degil. Bence buyuk bi bosluk oluştu hayatinda bana hep oyle geliyor babasının yerini doldurmak istiyor sanki. Yani adam gibi seven biri olsa boyle yapmaz eminim. Yani karşı taraf da bu durumu bildiğinden kızı ne tersleyebiliyor ne evet diyebiliyor (oysa cok guzel kiz ama bu davranışları olmasa işte, 2 gun once gördüğün çocuğa pat diye senden hoşlandim diyince olmuyor çünkü) ve uzulen hep benim arkadaşım oluyor.. nasil anlatsam ki bunu ona
anlatamazsin cunku anlamaz.
daha oncedende vardi diyosun o oglan.
Ve oglan hic yuz vermemesine ragmen bana asik beni seviyor triplerine girmis besbelli.
benimde bi ara oyle bi arkadasim vardi.
bizim mahalleye gelirdi derdiki su kosede oturan oglan benle konstu benden hoslanmis. Ben yok olmaz dedim oda geldi snra dediki o zmn x i ayarla bana( x ben).
Benim yamami sen giy der gibi. Oglan haber bekliyor ne diyim diye soruyor bide bana.
bana diyorki sevgilim bana hediyeler aliyor benim elimi tutuyor tam bu caddede( caddede tam evinin onu) he he deyip geciyodum.
sonra birgun patladim sen bunlari nerenden uyduruyon diye.
yalan degilki gercek diyip durdu bana. Ardinada ben kan kanserim strese gelemiyom bana birisi bagirinca hastalaniyorum. Bi sus ya dedim snra saldim.
gorusmuyoruz.
engelliyemezsin bunu, karakteri boyle.
O kizda guzeldi ama guzelliginden dah cok kendini begenmislik vardi herkese asik olurdu onu birakicam onla sevgili olucam derdi.