- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 29
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Merhaba, benim bu sefer sorunum kisa bi zaman once tanıştığım ama yakin arkadasim diyebilecegim bir kız. 2014 Kasım gibi babasını kaybettik, o aralar 3 4 aydir tanışıyorduk. Oldukça metanetli sogukkli davrandi ancak suanki davranislarina anlam veremiyorum. Öncelikle bir sevgilisi vardi uzakta, eskiden beri ayrılıp baristiği, ama çocukla sevgili gibi bile mesajlaşmiyorlardi mesajlarini okuyordum normal arkadas sanki, ama arkadasim gercekten ciddi bi iliski gibi bahsedip cocugun en küçük lafindan birseyler anlamaya calisiyordu, oysa bu cocuk buna dogru durust cevap bile vermemiş bazen. aralari bi ara kötü oldu sonra aynı ortamda bulundugumuz bi cocuktan hoşlandi sonra yine aralari duzeldi hoslandigi cocuktan vazgecti sonra ayrıldılar farkli birinden hoşlandi sonra vazgecti derken (ki bu hoslandigi her çocuğa da açılıyor) bu böyle gitti gitti en son suan ayrilar sevgilisiyle ve taa 6 7 ay once hoslandigi çocuğa tekrar mesaj atmış. Cocuk cevap vermeyince 4 5 kere daha "cevap vermezsen beni takmiyorsun" tarzi seyler yazmis ve çocuk da gercekten cevap vermemis. Buna ragmen arkadasim bana "bana hayir diyemiyor bu kadar zor mu bana hayir demek galiba biseyler hissediyor" vs dedi. Yani gercekten kafasında kurdugunu düşünüyorum artik ve galiba babasi ile de alakasi var. Yani kendini boşlukta hissettigi icin mi böyle yapiyor? Muhtemelen konuştuğu çocuklar da babasının durumu cok yeni olduğu için ona ters bisey soyleyip uzmek istemiyor (yani eski sevgilisinin mesajlarindan oyle anlamiştim ben kiza acıyor gibime geldi sinirlendim hatta) simdi ben bu kiza nasil anlatayim durumu, sonra da hep pisman oluyor niye gittim boyle dedim keske demeseydim vs diye uzuluyor cok da iyi kiz
cok kafam karıştı nasil desem ne desem bilemedim ama anlamasi gerek..