Babasını nasıl ikna eder bu kız ?

babanızla tanıştırın çocuk çıksın karşısına duygularından bahsetsın babana güven versin başka yolu yok çunku

tanıyınca karar verilmesi en sağlıklısı, önce bir tanışılsın kişilik önemli.

Aman ya böyle adamları da anlamıyorum Batı-Doğu ne fark yapar her iki yerde de kötü insanlar var. Önemli olan kalpleri...

çocuğun ailesi nasıl kafa olarak ?
eski kafalıysa zor, adam vermek istemez..
iyilerse kız güzelce anlatabilir..
doğulu olunca direkt terörist sanıyorlar insanları...
bazılarının alakası yok o yüzden tanışmaları şart...

desin ki, tanışın baba, eğer sevmezsen tamam ben de bırakırım desin..

çoçuğun sadece annesi var zaten babası yok ve ailesinde ki hemen hemen herkes doğulu olmalarına rağmen farklı şehirlerde okumuş iyi yerlere gelmiş insanlar- eski kafa değiller-miş yani benim bildiğim.
dediğin çok doğru doğu diyince direk pkk'lı terörist sanıyolar

Aman ya böyle adamları da anlamıyorum Batı-Doğu ne fark yapar her iki yerde de kötü insanlar var. Önemli olan kalpleri...
Kesinlikle bende bu düşüncedeyim :KK51:

Babası ön yargılı, eğer sevdiceğinden eminse yaksın gemileri..allah allah :)

Benim kuzenim Trabzonlu esi Diyarbakırlı. Aylarca gidip geldiler enistem vermedi. Pes etmediler. Rahat bi 15 kez gelmislerdir. En sonunda babam ikna etti de enistem verdi. 15 yillik evliler kuzenimin bir dedigi iki olmaz el ustunde tutulur. Yani bu durumda pes etmemek onemli. Ne kadar istedigini görürse baba yumusayacaktir

Arkadaşınız aile yapilarini da gozlemlesin. Cok gelenekci bir aileyse problem yasanabilir.

Kk da dogu-bati olunca konu bazi kisiler hemen irkcilikla bagdastiriyor diye uyarmis konu sahibi. Bunda bi sey yok

sorun çıkmasın konu sapmasın dedikçe arkadaşlar zorluyo benimle alakası olsa neyse tek tek cvp vericem 24 yaşında neyin ne olduğunu biliyorum bana ayırt edemiyo diyo ya neyse benimle alakalı değil konu yardımcı olma amaçlı açıverdim cvp yazan fikrini söyleyen herkesede teşekkür ederim :KK68:

Kultur farki bulunan evlilik birlesmeleri benim de kendi adima karsi oldugum ve onyargimin oldugu bir konu. Arkadasinin babasini anlayabiliyorum. Yine de cocugu ve daha onemlisi ailesini tanimasi icin ikna edebilirsiniz belki. Zor.

Onyargilii davraniyor olabilir aileler bu hepimiz için gecerli bir durum aileler bir araya gelsin insallah zamanla sorun kalkar inşallah

(Konuyu bi arkadaşımın ısrarı üzerine açıyorum öncelikle belirtiyim.)

**Arkadaşım batı da doğup büyüyüp yaşayan birisi 1 yıldır doğudan birine gönlünü kaptırdı evlilik düşünüyolar ama kızın ailesi doğuluya vermem diyo özellikle babası kabul etmiyo kaçma taraftarı değil güzel bi ilşki babasını nasıl ikna edebilirim diye soruyor sadece ?

Dipnot : Şimdi herkes doğu-batı ayrımı ,ırkçı falan diye çıkışmasın kızın sorunu yok zaten babayı ikna etmek istiyor.Hepimiz kardeşiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Aynen öylee ırkçılık ayrımına karşıyım ben ;)
Hiç kızın babasıyla erkek arkadaşı konuşmayı denemiş mi peki?

yok baba kesinlikle gelmesin evimin yakınından geçmesin demiş :KK51:
Çok zor bir durum ben babama düşkün biriyim her kız sevdiği adamın babasının onayından geçmesini ister. Ben böyle durumda olsaydım ısrarla tatlı tatlı konuşup ikna etmeye çalışırdım. Arkadaşınızın babası nasıl biri katı birimi uysal yumuşak birimi? Her baba da kızının mutluluğunu ister kızının hatrını kıramaz bi gelsin göriyim der belki.

Çok zor bir durum ben babama düşkün biriyim her kız sevdiği adamın babasının onayından geçmesini ister. Ben böyle durumda olsaydım ısrarla tatlı tatlı konuşup ikna etmeye çalışırdım. Arkadaşınızın babası nasıl biri katı birimi uysal yumuşak birimi? Her baba da kızının mutluluğunu ister kızının hatrını kıramaz bi gelsin göriyim der belki.
Kızına çook düşkün bi baba ama dediğim dedik bu yüzden sorun güzelce konuşmaya tanışmaya yanaşmayan birisi anne falan ikna edemiyo malesef

Ayy aynı benim babamın tepkileri :) Çok seviyorsa ve çocuktan eminse pes etmesin.
Anne 'yi ikna etmeye baksın. Benim babam annemi bile konuşturmuyordu, biz de annemin sözü geçtiği halde. Annem de çok ama çok karşıydı sonra benim her gece ağlamama dayanamadı çevrediklerle konuştu dayılar amcalar teyzeler herkess karşıydı onlar tanıdı ilk sözlümü sonra herkes çok sevdi babam yine asla olmaz dedi bir kere yok çıktı ya ağzından! Hiç pes etmedik.. herkes bu sefer babamın inadına gıcık olmaya başladı bana üzülmeye başladılar ( bu karşı olan akrabalarım ) babamın inadı sayesinde herkes bana destek olmaya başladı :KK33:
Ama benim bir dururmum vardı babam bana tek kelime etmedi bu konuları bana hiç açmadı yani o kadar umutsuzdum adam dikkate bile almıyordu.
Çok dualar ettim annem ve çevremin sayesinde oldu, tabi sözlümün de etkisi var herkesin gözünde çok iyi bir izlem bıraktı şimdi çok seviyorlar tabi ben daha çookkk :KK37:

O yüzden arkadaşına söyle.. Çocuktan eminse ve ne olursa olsun hep ona destek olacaksa yarın bir gün pes etmeyecekse çocuk bu iş olur. Emin olun benim yaşadıklarımı anlatsam roman olur bu süreçte.. anneme olan olağan üstü sevgim olmasaydı rest bile çekerdim çünkü babam değil tanışmak konusunu bile açtırmıyordu, bazen babamın beni sevmediğini düşünüyordum psikolojim alt üst oldu annem hep seni sevdiğinden vermiyor diyordu ama öyle olmuyor hayal bile kuramıyordum. Benim evlenmekten en çok istediğim babamın onu bir kere tanımasıydı onun için mücadele ettim.

Sırf yöreler farklı kültürler farklı adetler farklı diye insan sevdiğinden ayrılır mı? Hepimiz insanız kimi kimden ayırıyorsak.

Ayy aynı benim babamın tepkileri :) Çok seviyorsa ve çocuktan eminse pes etmesin.
Anne 'yi ikna etmeye baksın. Benim babam annemi bile konuşturmuyordu, biz de annemin sözü geçtiği halde. Annem de çok ama çok karşıydı sonra benim her gece ağlamama dayanamadı çevrediklerle konuştu dayılar amcalar teyzeler herkess karşıydı onlar tanıdı ilk sözlümü sonra herkes çok sevdi babam yine asla olmaz dedi bir kere yok çıktı ya ağzından! Hiç pes etmedik.. herkes bu sefer babamın inadına gıcık olmaya başladı bana üzülmeye başladılar ( bu karşı olan akrabalarım ) babamın inadı sayesinde herkes bana destek olmaya başladı :KK33:
Ama benim bir dururmum vardı babam bana tek kelime etmedi bu konuları bana hiç açmadı yani o kadar umutsuzdum adam dikkate bile almıyordu.
Çok dualar ettim annem ve çevremin sayesinde oldu, tabi sözlümün de etkisi var herkesin gözünde çok iyi bir izlem bıraktı şimdi çok seviyorlar tabi ben daha çookkk :KK37:

O yüzden arkadaşına söyle.. Çocuktan eminse ve ne olursa olsun hep ona destek olacaksa yarın bir gün pes etmeyecekse çocuk bu iş olur. Emin olun benim yaşadıklarımı anlatsam roman olur bu süreçte.. anneme olan olağan üstü sevgim olmasaydı rest bile çekerdim çünkü babam değil tanışmak konusunu bile açtırmıyordu, bazen babamın beni sevmediğini düşünüyordum psikolojim alt üst oldu annem hep seni sevdiğinden vermiyor diyordu ama öyle olmuyor hayal bile kuramıyordum. Benim evlenmekten en çok istediğim babamın onu bir kere tanımasıydı onun için mücadele ettim.

Sırf yöreler farklı kültürler farklı adetler farklı diye insan sevdiğinden ayrılır mı? Hepimiz insanız kimi kimden ayırıyorsak.

Çok haklısınn canm pes etmemek lazımm inşallah senin kadar şanslı olurlar.. size de sonsuz mutluluklarrr :KK68::KK68::KK68:

Kızına çook düşkün bi baba ama dediğim dedik bu yüzden sorun güzelce konuşmaya tanışmaya yanaşmayan birisi anne falan ikna edemiyo malesef
Pes etmesinler. Birde yazılıysa alınlarında kimse tersine çeviremez bu durumu kızına düşkünse zamanla kabullenir :) Nekadar süredir devam ediyor bilmiyorum ama sevgileri aşkları gerçekse sonuda hayırlı olur inşallah :)

benim babamda eskiden bana evlenecegin kisi turk olmali hatta bizim memleketten olmali diyip dururdu ta ki haca gidip gelene kadar , otelde bi kac kisiyle ayni odada kaldilar biri almandi ama muslumandi ve daha farkli ulkelerden gelen insanlar oldu , o gun bu gun nereli oldugu onemli degl yeter ki musluman olsun diyor:KK51:

keske arkadasinin babasini oglanin ailesiyle tanistirmaya ikna edebilseniz , iyi anlasirsalar belki karari degisir:KK64:

(Konuyu bi arkadaşımın ısrarı üzerine açıyorum öncelikle belirtiyim.)

**Arkadaşım batı da doğup büyüyüp yaşayan birisi 1 yıldır doğudan birine gönlünü kaptırdı evlilik düşünüyolar ama kızın ailesi doğuluya vermem diyo özellikle babası kabul etmiyo kaçma taraftarı değil güzel bi ilşki babasını nasıl ikna edebilirim diye soruyor sadece ?

Dipnot : Şimdi herkes doğu-batı ayrımı ,ırkçı falan diye çıkışmasın kızın sorunu yok zaten babayı ikna etmek istiyor.Hepimiz kardeşiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
1.) Adayların yaşları?

2.) Adayların işleri var mı? Yani maddi sorunlar var mı?

3.) Oğlumuz askerlik yaptı mı?

Aklıma gelen öncelikli şartlar bunlar.

Taraflar bunları sağlıyor mu? Sağlıyorsa ikna kısmına geçebiliriz.

Valla benim de aşırı milleyitçi bi dayım var hiç de hazetmezdi doğululardan.Ta ki kızı güneydoğulu kürt bir ailenin oğluna gönlünü kaptırana kadar.Damadı dünyalar tatlısı bi adam ve çok da iyi anlaştılar.Ön yargının ne kadar gereksiz bişey olduğunu anlamış oldu bu sayede.

Back
X