Babasını sevmeyen varmı ? Varsa burada dertleselım ...

belki gereksiz abartıyorsun belki çok haklı sebeplerin var yorum yapamıycam. sadece teşekkür ediyorum böylelikle dikkatleri benim başlığımdan senin başlığına çektin yapacka başka işi olmayıp klavyeyle adam recmetmeyle kendini tatmin eden tiplere yeni ekmek kapısı çıktı:1:

Böyle düşünüyorsan bence saçma bir sebepten 3 yıl boyunca affetmediğin sevmeme noktalarına kadar ulaştığın anneciğini burada anlatmamalısın. Klavyeyle seni recmetsinler diye sen kendin açmışsın konuyu.. Ayrıca derdin varsa kendin konu aç, neden başkalarının konusunda dikketleri üstüne çekmeye çalışıyorsun ki.. Konunda yan çizip uzatmanın hata olduğunu falan kabul ettiğini yazmışsın ama belli ki daha fazla tepki almamak için düpedüz yan çizmişsin.. Bence acil bir psikoloğa görünmelisin

Babacığımı çok severim ama sizi anlamaya çalışıyorum. Babalık vasfını geçiyorum her insan ne yazıkki bir olmuyor. Allah yardımcınız olsun. Ancak şunu da belirtmek isterim ki ölümlü dünya işte tartışmaya girmeyin görmezden gelin bitsin. Keşke her daim arkanızda olsa keşke göğsüne yaslanabilseniz ama dediğin gibi hayat çok kısa sevemesenizde içinizde sevgisizliği barındırmamaya çalışın.
Allah size çok iyi bir baba olacak bir eş nasip etsin inşallah

Böyle düşünüyorsan bence saçma bir sebepten 3 yıl boyunca affetmediğin sevmeme noktalarına kadar ulaştığın anneciğini burada anlatmamalısın. Klavyeyle seni recmetsinler diye sen kendin açmışsın konuyu.. Ayrıca derdin varsa kendin konu aç, neden başkalarının konusunda dikketleri üstüne çekmeye çalışıyorsun ki.. Konunda yan çizip uzatmanın hata olduğunu falan kabul ettiğini yazmışsın ama belli ki daha fazla tepki almamak için düpedüz yan çizmişsin.. Bence acil bir psikoloğa görünmelisin

üff yorumlar devam etsin isteseydim konuyu kapattırmazdım burda da mı buldunuz beni rica ederim düşün artık yakamdan. hem şuan sizin yaptığınız başkasının konusunu sabote etmek değil de ne?

.................................................

Back
X