Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

güçlü ol. o bebek doğdğnda annen baban o kadar sewecekki bebeğin baba özlemi bile çekmeyecek. sna ulaşamasın. adamdaki özgüvene bak kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyokİ seni engellemiş. güçlü ol bebeğin içn...
galiba affettin onu. ama döndüysen eşine daha farklı yaklaş çoook seew eskisinden daha iyi yaklaş. annesi kafYı yesin. bide annesi yokken otur bi bu meseleyi konuş. başkalarının yanında konuşmasına dikkat etsin

Sen onu unut canım de sen başbaşayken kaynana na hem paraları o oğluna yedirsin hem yaşlanınca ben bakayım oldu
Annemlr kavga ettiğinde annem dedi kızıma gün yüzü göstermedin diye.. Aaa gtn yiyosa gel kalmayı yerleşmeyi düşün dedi.. Bak dedi seni yoluyom mu yolmuyom mu.. Senin gelinin öbğrğ dedi brn kaynanalı yere vermedim kızımı defi..

Sorma.. Bayramın ilk günü eşim anneme laf sokmalar kavgalar.. Depresyona girdim bardak vardı elimde kırdım ağladım.. Eşim karı gibi resmen nefret ettim gözümde tırnak kadar değeri kalmadı..tiksinmeye başladım..
o tiksinme hissi zamanla geçer sanıyor insan ama ben tecrübeliyim inan geçmiyor.en mutlu anında birden sana yapılanlar aklına geliyor ve gene aynı günleri yaşıyorsun.benim kvde de yatacak yatak vermedi bana sezeryanlıyken hemde hastaneden geldiğim gün.gecenin bir vakti oğluyla birlikte benimle kavga ettiler.anası bir yandan saydırıyor oğlu bir yandan ve ben iki gün önce daha sezeryan olup gelmişim.şu çektiğime bak deyip ağladım bende senin gibi.kv odaya girip bağırıp çağırdı ne çekmişsin sen ha ne çekmişsin altı üstü evin işini yapıyorsun çocuk bakıyorsun dedi.şaka gibi.o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm.

Annemlr kavga ettiğinde annem dedi kızıma gün yüzü göstermedin diye.. Aaa gtn yiyosa gel kalmayı yerleşmeyi düşün dedi.. Bak dedi seni yoluyom mu yolmuyom mu.. Senin gelinin öbğrğ dedi brn kaynanalı yere vermedim kızımı defi..

Ne yiyip içiyo senin anan de kocana gizli gizli uyuşturucu alıyor heralde bu kafa ne kafası

Canım yorumumu unut. Nasıl istiyorsan öyle yap. Hiç bir bebeğin günahına girmek istemem.:KK61:
Aynen canım sen bi daha böylenyorumlar yapma bencede. O cocugunu olacagi varmis canini biz mi verdik. Insanlar yillarcanugrasiyor da olmuyor cocuklari. Vardir rabbimin bir plani. Senin gunaha girmemen icin bu yorumu yapiyorum kizma sakin.

o tiksinme hissi zamanla geçer sanıyor insan ama ben tecrübeliyim inan geçmiyor.en mutlu anında birden sana yapılanlar aklına geliyor ve gene aynı günleri yaşıyorsun.benim kvde de yatacak yatak vermedi bana sezeryanlıyken hemde hastaneden geldiğim gün.gecenin bir vakti oğluyla birlikte benimle kavga ettiler.anası bir yandan saydırıyor oğlu bir yandan ve ben iki gün önce daha sezeryan olup gelmişim.şu çektiğime bak deyip ağladım bende senin gibi.kv odaya girip bağırıp çağırdı ne çekmişsin sen ha ne çekmişsin altı üstü evin işini yapıyorsun çocuk bakıyorsun dedi.şaka gibi.o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm.
Hep onlar çeker zaten insana mutlu anını yaşatmaxlar zehir ederlet.. Kayınpederimi bile o kanser etti..

Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi :KK43:
Resimlerimiz cok guzelmis de nazar oluyomus ondan kaldiriyomus
Ya canım keşke bi kaç gün dursaydın. Kaynananın gitmesini bekleseydin..

Arkadaslar annem kiyafetlerimi almayagidince esimde annemin pesine takilmisbize geldiler gelevimizegidelim dedi. Babamlar da ortada bebek var uzatmayin dediler.hazirlandim evegeldik evimde butun resimlerimi kaldirmislar bende bunlar ne dedim geri astim resimlerimi. Annesine donup dediki keske getirmeseydim. Ah ah dedi :KK43:
Canim bence o kV yi al karşına eşim yokken güzelce konuş.
Anneciğim lütfen bizim aramızdaki muhabbetlere Karışma eşimle benim hakkımda konuşma bizim artık birbirimize daha sıkı tutunmamz lazım ben hassasim herseyden etkileniyorum lütfen beni anlamaya çalış de.
Birazcık insansa birazcık oğlunu seviyorsa o da seni dinlemesi lazım. Ne kadar kolay sanıyorlar yuva yıkmayı. Ne olacak bosaninca başı göğe mi erecek.
Senin eşinde en büyük hata ama insan biraz evliliğine değer verir. Bu adamı adam etmek lazım ama nasıl ?
Kıymetini bilmesi lazım.

Ne yiyip içiyo senin anan de kocana gizli gizli uyuşturucu alıyor heralde bu kafa ne kafası
Anadı öyle gazlıyo ki.. Bayramın ilk günü annemle kavga etti.. Annem oğlum bebek oldu sırumluluğunuz bebrk diyo o hala annedinin ağxından erkek kardeşine eltime anasına bakıp beslicekmiş o babaymış ailede ki kardeşi 22-23yaşında eli ekmek tutuyo.. Benimkini kullanıyolar boya yapılcak ev taşıncak abi gel ama gezmek olsun piknik eğlence olsun abi akla gelmez hiç.. Kaç kerede dedim ama insan salak olmasın.. Biz ev taşıdık 2 kez annemler hep koştu.. Kardeşi gelmedi bike o badana yaparken abiye yardıma..

Resimlerimiz cok guzelmis de nazar oluyomus ondan kaldiriyomus[/QUOTE
Anlamadim ya esin mi dedi keske getirmeseydin diye kayinvaliden mi? iyice cileden ciktim burda ya!!

Anadı öyle gazlıyo ki.. Bayramın ilk günü annemle kavga etti.. Annem oğlum bebek oldu sırumluluğunuz bebrk diyo o hala annedinin ağxından erkek kardeşine eltime anasına bakıp beslicekmiş o babaymış ailede ki kardeşi 22-23yaşında eli ekmek tutuyo.. Benimkini kullanıyolar boya yapılcak ev taşıncak abi gel ama gezmek olsun piknik eğlence olsun abi akla gelmez hiç.. Kaç kerede dedim ama insan salak olmasın.. Biz ev taşıdık 2 kez annemler hep koştu.. Kardeşi gelmedi bike o badana yaparken abiye yardıma..

Sen o zaman bunları hatırlat sevgili eşine

Siz niye asiyorsunuz resimleri? Topladiklari gibi asmalari gerekmez mi? Cidden sorununuz ne sizin? Hala zorladiginizin farkinda misiniz? Yahu acik acik gozden cikarmislar. Ayrica keske getirmeseydim dedigi sizi mi getirmeseydim? Nasil bir hayat tarziniz var anlamadim ki.

Canim kimse icin yuvani yikma. Ben evli degilim ama benim babamda bakardi ailesinin lafina cok. Bu hic iyi birsey degil bilirim.
Ama esin seni dovmuyorsa siddet yoksa, evine bakiyorsa seni ac acik birakmiyorsa aldatma yoksa.bebeginde var simdi bir daha dusun,bence bosanilacak sebebler bunlardir. sadece ailesinin yaninda kucuk dusurme vs gibu sorunlarsa konusularak halledilir.
Dedigim gibi cok ciddi sorunlar yoksa araya birileri girsin barısin. Bosansan ne olacak onyuku tasiyabilecek misin cok zor bir durum her acidan maddi manevi bebegi aldirman ve bosanman toplumda cocuksuz dul olarak karsilanacak ve bir daha evlenmen daha kolay olur bebegi aldirmadan bosanirsan o da sıkıntu erkekler isterse kendilerinin on cocugu olsun problem yapiyo hele bir de bebek erkek olursa cok zor olur evlenmen bir daha erkek cocuga karsi sıkıntıli yaklasiyorlar. Yok evlenem zaten dersen nereye kadar aileninnyaninda kalacan bak simdiden seni sucluyorlar. Zatennizin vermezler bekar kalmana her bakimdan sıkıntı. Bu toplumda bosanmis kadin olmak cok buyuk dert.
Saydigim problemler yoksa evliliginde evliligine sahip cik. Kurmussun yuvani yıkma. Kaynana bugun var yarin yok zamanla birakir ugrasmayi birakmazsada sen takmazsan kafani sana hic bir zarar veremez.
Bence hamile kalman evliligine sarılman icin bir sebep yinede rabbim bilir.

Siz niye asiyorsunuz resimleri? Topladiklari gibi asmalari gerekmez mi? Cidden sorununuz ne sizin? Hala zorladiginizin farkinda misiniz? Yahu acik acik gozden cikarmislar. Ayrica keske getirmeseydim dedigi sizi mi getirmeseydim? Nasil bir hayat tarziniz var anlamadim ki.
Beni getirdigine pisman,oldu. Resimleri asmak,istemiolar neymis nazar degiyomus bende kv ye bnm evim burasi demek icin astim resimlerimi. Ama esim keske getirmeseydim dedi

Back
X