- 15 Haziran 2016
- 418
- 491
- 18
Ama seni getiren kayinvaliden degilmis ki esim getirdi dedin. Hem kendi getirip hem annesine niye getirdin diyor anlamadim :/Esim dedicanim kv ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama seni getiren kayinvaliden degilmis ki esim getirdi dedin. Hem kendi getirip hem annesine niye getirdin diyor anlamadim :/Esim dedicanim kv ye
Yahu benim ayarlarım yandı resmen. O ne demekmis keske getirmeseydim?? Bu lafin ustune Sen hala o evde misin Allah askina!!Beni getirdigine pisman,oldu. Resimleri asmak,istemiolar neymis nazar degiyomus bende kv ye bnm evim burasi demek icin astim resimlerimi. Ama esim keske getirmeseydim dedi
Canim esinle güzel güzel konuş. Neden annene böyle dedin benim ne kadar uzulecegimi düşünmedin mi beni sevmiyor musun da böyle konuşuyorsun. Sorunlarımıza anneni karıştırmak ne kadar doğru die. Bakalim ne dicek. Ben geldim ama beni ezin die değil Yuvam için geldim de. Açık açık giderim deme ama yine yapabilecegini de belirt ki o da ayağını denk alsın. Aslında burda senin ailenin arkamda olması seni ezdirmemesi çok önemli. Bunu eşinin bilmesi çok daha önemli.Esim dedicanim kv ye
Konu nazarela arkadaşımızın.. Bende bir an lohusa sendromundan içimi dökmek istefim.. Nazarela canım kusura bakma çok doldum bir an tutamadım kendimş..Ayy bende anlayamadim hatlar karisti o da ayri bir vaka hangisine yazacagimi sasirdim![]()
Tam benimki gibi pis herifler..benimkide her haftasonu anasına giderdi evde olduğu tek günde.. Beni gebe gebe yalnıx bırakırdı ağlardım elalemler eşiyle gezerken..Yatakta agliyorum yaninda. O da uyuyor hic boyle hayal etmwmistim ne bilim bebek haberi alan kocalar sarilir oper karnindan,oper alnindan,oper. Bu adam kiz,gibi. Annesinin azcani skldi die beni aglatiyor
Bence eşini kaldır konus onun elini karnina koy bak burda ikimizden bi parca var de. Yine Uyur sa artık dicek bişe yok.Yatakta agliyorum yaninda. O da uyuyor hic boyle hayal etmwmistim ne bilim bebek haberi alan kocalar sarilir oper karnindan,oper alnindan,oper. Bu adam kiz,gibi. Annesinin azcani skldi die beni aglatiyor
Off of! Kocan daha anasının kucağından düşmemiş ki bebeğine sevinsin!Yatakta agliyorum yaninda. O da uyuyor hic boyle hayal etmwmistim ne bilim bebek haberi alan kocalar sarilir oper karnindan,oper alnindan,oper. Bu adam kiz,gibi. Annesinin azcani skldi die beni aglatiyor
Canim kusura bakma da bildigin bir öküzle evlisin. Bunlarin önüne samanı koycan onu anlarlar bir de yalak koy ondan da su icsin ne deyim..! daha da kılını kipirdartma bi halt olmaz ondan..Yatakta agliyorum yaninda. O da uyuyor hic boyle hayal etmwmistim ne bilim bebek haberi alan kocalar sarilir oper karnindan,oper alnindan,oper. Bu adam kiz,gibi. Annesinin azcani skldi die beni aglatiyor
Beni getirdigine pisman,oldu. Resimleri asmak,istemiolar neymis nazar degiyomus bende kv ye bnm evim burasi demek icin astim resimlerimi. Ama esim keske getirmeseydim dedi
Yatakta agliyorum yaninda. O da uyuyor hic boyle hayal etmwmistim ne bilim bebek haberi alan kocalar sarilir oper karnindan,oper alnindan,oper. Bu adam kiz,gibi. Annesinin azcani skldi die beni aglatiyor
inanın böyle şeyler oluyor.eğer kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetmişlerse ve kaybetme korkuları yoksa birde birlik olmuşlarsa durum aynen böyle olabilir.konu sahibi kocasını kaybetmekten çok korkuyor hala kafasında ilk tanıştığındaki adamla olan pembe hayaller var ve zamanla adamın düzeleceğini düşünüyor anlaşılan.o yüzden korkuyor bitmesinden.onlarda yüz buluyor.Ben sizi normal bulmadim acikcasi. Anlatmadiginiz birseyler var. Butun bu laflari duyupta hala orada olabilmenizi baska bir sey aciklayamaz. Hatanin tamami onlarda olmayabilir. Tavriniz normal degil cunku.
Çocuğundan mi hayir gelecek ne demektir yaaa. Neden hemen gemileri yakma taraftarısınız ki. Hiç mi evlilikleri berbat giderken toparlayan insanlar görmediniz. Hiç mi kocası çok kötüyken duzelen duymadiniz biraz yapıcı olmakta fayda var bence.niye hemen hamileyim diye haber veriyorsun ki madem evden çıkmışsın babasından hayır gelmeyen adamdan çocugundanmı gelecek .