Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Bebeği sakın aldırma diyenler olmuş..anlamıyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz olaya..şu an sadece bir kan pihtisi halinde bebek bile denemez.Konu sahibi bosanacak olursa bebeğe guzrl bir gelecek verebilecek mi?güven huzur para vs hepsi önemli bunların. Şimdi o bebeğin bunlardan mahrum kaldığını düşünün. Düşündüğünüzde yine duygusal olmuyorsaniz sorun sizde değil bendedır.
Bi annenin bebeğini öldürtmesini mi savunuyorsunuz ister minicik bi kan pıhtısı olsun isterse dünyaya gözlerini açmış bi bebek olsun ikisi de aynı canı taşıyor annesinin karnında organlari parça parça edilirken sesi cikmiyor diye mi bu zalimliginiz??

Ben esinizle barisacaginiza inanıyorum öyle çok büyük halledilemeyecek bi sorun yok ortada.. kaldı ki barismasaniz bile babasız da çocuk büyür niye büyümesin annesi olsun yanında yeter.. siz dik durup bebeğinize sahip çıkın sakın aklınızdan ona kiymayı geçirmeyin kendi bebeğinizin katili olmak istemezsiniz heralde...

Bencede barışırsınız şimdilik iki tarafta ağırdan alıyor hepsi bu... Biraz kafa dinleyin dinlenin geçer inşallah

Aldır aldırma diyemem ama çocuk babasiz büyür zor olur evet ama olur. Şimdi sen dönsen iyice tepene binecekler. İyisi mi güçlü ol ve şimdilik adım atma. Kafanı topla, sakince düşün ondan sonra kararını ver. Eşinde nasıl olsa dönecek mantığı var eğer bunu değiştir.

Oncelikle bosanip bosanmayacaginiza kesin karar verip ona gore hareket etmeniz lazim. Yalniz sunu unutmayin, bu adam asla degismeyecek, hele annesi hic degismeyecek. Kendiniz adim atarsaniz da hepten saygisizlasacaklar. Bunu bilerek hareket edin. Sonra ayni su an oldugu gibi sanki surpriz olmus gibi sasirmayin.

annen aramasaydi keske yaa neyse olan olmus insallah iyi haberlerle doner..kv de defolup gitse ya yaa nasil insan bunlar.. bebegin 5 haftaliktir canim.. son adet tarihini baz alacaksin.. doktora da yuh yani

Sogan suyu falan icmem canlarim :KK43: kiyamam ben ona :KK43: annemler aradialr kv mi . Kv dediki biz git dmeedik gel de demeyiz ne istiyorsa onu yapsinlar ikiside cocuk degil dedi. Esim de aldi telefonu ben hatali olsaydim gelip ozur dilerdim ama ben hatali degilim ayrilmak istiyosa ayrilabilir devam etmek istiyosa gelebilir evine. Benim yapacagim bisey yok dedi kapatti. Annemde giyecekbikackiyafetimi alma bahanesiyle gittibakalim simdi ev cok yakin buarada
Anneler ayağına gitmeyeydi iyiydi...

Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin. Çok zor bir durum. Ama siz üzerinize düşeni yapmışsınız hamile olduğunuzu söylemişsiniz. Bence bundan sonra tepki vermeyin. Karşı taraftan bir hareket bekleyin

Hamileliği haber vermek için "sen" aradın .

Durumu konuşmak için "annen" aradı .

Eşya bahanesiyle konuşmaya giden yine " annen " !

Yahu o kapıyı vurup çıkarken işte bu yüzden 40 kere düşünün .

Ben sana boşan demiyorum , haddim değil !

Ama zaten sana gereken saygıyı göstermeyen eşin / ailesi ... şimdi siz onların peşinden resmen " amaaan kızımızı bırakmayın " diye koştukça iyice zıvanadan çıkacaklar.

Bu ısrarcı barıştırma turları sonunda muhtemelen barışacaksınız , eşin gelip özür de dilemeyecek , sen gideceksin . Sonra ne olacak biliyor musun ? Zaten değer vermeyen bu insanlar ; bunun gidecek yeri yok , bak ailesi de yolladı diye daha da hakimiyet kuracak üzerinde .

Biraz güçlü kalabilsen , biraz ne olursa olsun başarabilirim diye inansan kendine ... zaten o zaman siz gitmeden eşin gelecekti sana hem de burnu sürte sürte . Şimdi ise burnu sürtüp geri dönen sen olacaksın .

Senin annen aramis yine dayanamayip asıl kv nin aramasi lazimdi. Hatta direk annenin evine gelip hadi kizim gidiyoruz evine dön demeliydiler. Bak kendine de bebegine de haksizlik etme, cocuk oldugu halde nasil bu kadar rahat olup biz gel ya da gelme diyemeyiz diyebiliyorlar. Dönersen sürünürsün ellerinde persembenin gelisi carsambadan belli iste. Ezdirme kendini! Hakli haksiz aramiyorum hamile bir kadina resmen psikolojik eziyet ediyorlar. Yazik yahu..

O kan pıhtısı dediginiz iÇin yiLLarca uğraşanlar var ve onunda bi kaLbi var kurban oLdugum Rabbimin verdiği canı almaya da kimsenin hakkı yok ..
Bebeği sakın aldırma diyenler olmuş..anlamıyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz olaya..şu an sadece bir kan pihtisi halinde bebek bile denemez.Konu sahibi bosanacak olursa bebeğe guzrl bir gelecek verebilecek mi?güven huzur para vs hepsi önemli bunların. Şimdi o bebeğin bunlardan mahrum kaldığını düşünün. Düşündüğünüzde yine duygusal olmuyorsaniz sorun sizde değil bendedır.

konu sahibi arkadaşım eğer sende eşinin seni sevdiğini düşünüyosan eşini seviyosan bence barışma yolunda gidin en ufak bişey de boşanmak çözüm değil Allah a Sığın. .

Konu sahibi maraba .ben evli biri değilim ama derdini anlayabiliyorum .yazmak istedim .eşini seviyor musun ve onun seni sevdiğinden emin misin eğer öyleyse bence birakma .onlar aile ama sonuçta sende esinle bu ailesin .siz yalnızken bir sıkıntı yoksa sana karşı davranışlarında katlanabilirsin bebeğin için benim anne de böyle babam da birazcık anne kuzusu önceden çok çekmiş ama şimdi bosanmadigi için cok mutlu .he hiç bu türlü olmuyo diyosan kendinde bakarsin bebeğe Allah var yukarda başka da kimseye gerek yok alın ayağın tutuyosa yapamiycagin hiç biseyde yok kendine güven yeter ki .Allah kolaylık versin

Hep iyi yanlarını yazmışsınız bebek olunca..tabi o kadar çok seviliyor ki ayaklar yerden kesiliyor pembe bulutların üstünde uçuyorsun filan. .sonra bir tek an gerçeklerle yuzlesince (maddi sıkıntılar,babasız olan o çocuğun psikojisi,sürekli ilgi ve sevgi bekleyen bir çocuk,..vs)yere cakiliveriyorsun..
Konu sahibi iki acidanda değerlendirmeli bunu..yok öyle kolay değil bebeği doğur kokusunu içine çek dertleri unut..
Kendinde bir bebeğin bütün sorumluluklarını taşıyabilecek gücü olan insanlar bebek düşünsün. Yoksa bebekte annede sefil olmasın. .
Tabiki öyle ama ortadada bi can var sonuçta.bebeğinde babası belli ve sorumlulukları var.bu çocuk doğduktan hemen sonrada ayrılabilirlerdi.o zaman napcaktı.sokağamı atcaktı çocuğu.size göre kan pıhtısı olabilir bebek bile denemez demişsiniz 6 hafta sonra o kan pıhtısının kalp atış sesi bile duyulcak.

ikisinde de kürtaj olunuyor

tecavuzde o bebegi gormek buyutmek peikolojik olarak mumkun degil ama bu durumda sonucta isteyerek bilerek yaptilar bu bebegi iyi gecinirken bebek iyi ama tartisinca neden ilk akla kurtaj yaptirmak geliyor ki belki bi ay sonra bu tartismayi unutacaklar sonucta adamin ailesi baska yerde yasiyor burda kalmalari gecici durum sonra arayip bulamazlarsa o bebegi ne olacak allah bebek vererekde vermeyerek sinar insanlari insallah konu sahibi arkadas bu sinavdan alninin akiyla cikar

tecavuzde o bebegi gormek buyutmek peikolojik olarak mumkun degil ama bu durumda sonucta isteyerek bilerek yaptilar bu bebegi iyi gecinirken bebek iyi ama tartisinca neden ilk akla kurtaj yaptirmak geliyor ki belki bi ay sonra bu tartismayi unutacaklar sonucta adamin ailesi baska yerde yasiyor burda kalmalari gecici durum sonra arayip bulamazlarsa o bebegi ne olacak allah bebek vererekde vermeyerek sinar insanlari insallah konu sahibi arkadas bu sinavdan alninin akiyla cikar
ben konu sahibi için yazmamıştım zaten evli olup da istemeyerek hamile kalanlar da var onlara direk cinayet deniliyosa öbürüne de denilir ben demiyorum gerçi cinayet diyenler demiş oluyor

Back
X