Babasız Büyüyen Erkek Çocuğu

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
6 yaşında babasını kaybetmiş ve babasız büyümüş olması bir erkeği nasıl etkiler acaba ?
Çevrenizde bu durumda olan tanıdıklarınız varsa izlenimlerinizi ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Bu kişilerin aile hayatı ve duygusal ilişkileri nasıl olur?
Benim gözlemlediğim kadarıyla fazlaca sorumluluk ve mantık sahibi, çalışkan ve hesapçı bir insan olması yönünde etki etmiş olması. Ama aynı zamanda duygusal ilişkilerde pek başarılı olamayan ve incelikten pek anlamayan bir kişi olması.

merhaba amcanın oğlu ve kızları çok küçük yaşta babasız kaldılar büyük olan abi tüm sorumluluğu aldı ve evin babası oldu ama kendisi de çok küçüktü o zaman şimdi evlendi ama hala evin babası gibi aşırı sorumluluk sahibi ve korumacı bir insan asla ne annesini neden kızları ezdirdi şimdi oda baba oldu

teşekkür ediyorum paylaşımınız için. benim de gözlemlerim bu yönde ama olumsuz etkileri var mıdır diye de düşünüyorum ?
kadınlara karşı biraz fazla mı buyurgan davranıyor acaba böyle kişiler?
güçlü olmak için biraz sert oluyorlar sanırım.

aslında bu tutum anneye göre değişir amacamın oğlunda olmadı o hep kibar ama mesafeli kardeşlerine karşı ama aşırı korumacı.

Var ne yazık ki benım kardesım 11 yaşındayken babasız kaldı...

Hayatımda tanıdığım en çalışkan en sorumluluk sahıbı ınsan, cunku bıkıyordu ki çalışmaktan okumaktan başparmaktan baska şansı yoktu, annem öğretmendı ogretmen maasıyla büyüttü bizi Allah ondan razı olsun, kardesım saolsun hep basarı burslarıyla okudu.

Sımdı ıse ısınde cok başarılı, kız arkadaşına cok sadık, tek kötü yanı cok duygusal ve ıcıne atan bır cocuk, bızımle bıle kötü anlarını paylaşmaz anlatmaz bız uzulmeyelım dıye..

Ve merak etmeyın, kardesım kız arkadaşını basında taşıyor ne derse o, cunku bizden dolayı annem ve benden, bayanların hassasıyetını gördü.. Bızım nelere kırıldığımızı gozlemledı ve sımdı asla kız arkadaşını kırmayan bır erkek.

maşallah kardeşinize. Allah daha iyi etsin.
ben de böyle gözlemliyorum çalışkanlık sorumluluk sahibi olması ve dediğiniz gibi gerçekten duygularını pek ifade etmiyor benim gözlemlediğin insanda. hep iyiymiş güçlüymüş gibi durmak istiyor gibi geldi bana. ama biraz da başına buyruk. istediğini yapmaya alışmış birine benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…