Resmi olarak bosanmalarindan pek etkilenmedim acikcasi..
Ben 14 yasindayken resmen bosandilar ama onun oncesinde asagi yukari ben 5 yasindan beri anneanne dede yaninda yasadim yani..
Ufakken gidiyordum babaannemlerede ama cok cok nadir yilda bir kez fln anca..
Ama babam hep yurtdisindaydi 2-3 senede bir anca goruyordum..
O yuzden resmen bosanana kadar ben coktan babasizliga alismistim zaten..
Anne tarafinda yetistim ben hep..
Baba tarafini anneme sorsaniz hic kotulememistir(kendi dusuncesi bu).
Dogrudur beni cekip kenara babana gitme kizim o bana soyle boyle yapti, halana gitme evladim o bilmemneler dedi demedi birebir bana..
Ama annem, babam tarafi hakkinda butun kotu konusmalarini ben odada varmiyim yokmuyum hic dikkat etmeden sohbet esnasinda olsun anneannemle konusurken olsun hep anlatti bazi seyleri..
Ve ben bunlari duyuyorum tabiki ama gun geliyor baba tarafindan beni biri almaya gelince "ay onlarda babannen deden git" diyor..
E insanda annesine sitem etmeden duramiyor tabi ama sadece icimden..
O yuzdende yorumumda ozellikle belirttim baba tarafi konusunda "off" bile demeyin cocugunuzun yaninda diye..
Ayni sekilde karsi tarafta birebir beni kenara cekip anangil soyle kotu boyle kotu demedi.
Ama onlarda aralarinda konusuyorken bazi olaylari hic odadamiyim degilmiyim dikkat etmezlerdi..
E haliyle o kucucuk beynimi birsuru seylerle doldurdu iki tarafta..
Farkindaydilar veya degildiler bilemiyorum ama psikolojik baski oldugu kesin..
Anne ve babaminda bir birine karsi tutumuda dusman gibi valla halada oyle.
Annem ne yazikki beni hep herseyin ortasinda tuttu herseyi yansitti butun tartisma konularini husumetlerini biliyorum..
Nezaman aramis ne demis ne yapmis hepp ve halada devam ediyor..
Ben biktim beni cok yordular ama buyuten bakan annem tabikide o ayri..
17 yasimdada babama rest cektim o yasimdan sonra baktilar ki babayla irtibati kestim dahada costular..
Bu sefer anneannem bile babama salak gerizekali inat demeye basladi konusu acilinca..
Benim icin onlarin en buyuk kabahati babami baba gibi degilde kendi gozunden nasil goruyorlarsa banada onu o sekilde tanitmalari..
Babam gelir yurtdisindan annem yarim agizla soyler e haliyle goruyor insan annem pek memnun degil yarim agizla "git babandir" diyor ama vucut dili oyle demiyor iste..
E bendede cocuk akli annemi goruyorum tutumu belli haliyle uca uca babaya gidemiyorsun ozlesende..
Oyy ablacim roman olur daha yazsam..
Siz oyle yapmayin kimse oyle yapmasin..
Yine soyluyorum olan cocuklara oluyor baska kimseye hiiiiic birseycik olmuyor.
Bu arada cok uzun oldu kusuruma bakmayin konu benim icin cok hassas bayada doluymusum Allahimm

Cok onemli not: Baba siddete meyilli bir adamsa orda anne tabiki babadan uzak tutmali cocugu.