• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Babasling, F.Price Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi ve Sunny Baby Anakucağı satıyorum.

Acevik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
53
0
16
İstanbul
Babasling ve Jimnastik merkezi 2 kez kullanılmıştır ve yepyeni durumdadır..
Anakucağını 7 ay kullandım..Herhangi bir yırtığı yoktur..Tertemiz durumdadır..
Oğlum hepsinden sıkıldığı için satıyorum..
Aşağıda orjinal fotoğrafları var..Aynı durumda oldukları için evdekilerin fotoğraflarını çekmedim..

Babasling 75 tl.
F.Price Jimnastik Merkezi 75 tl.
Sunny Baby Ana Kucağı 70 tl. $BABASLING-BEBEK-TASIMA-SLING__54542570_0.webp$Oyuncak_1544729.webp$lFPR-64223_3.webp

satldımı acaba oyun halısı benim bebeğim 4.5 aylık bebeğime uygunsa alabilirim...

forumda satılan tiny lovein halısını gördümde eğer o satılmadıysa önceliğim o olacak kusura bakmayın eğer satıldıysa size geri dönüş yaparım cvbınız için çok tşk ederim...

canım bende esenyurtta oturuyorum yani yakınız bana siz yazmışınız haftasonu resim yüklerim diye hatırladınızmı ?
elinizde erkek bebek için kıyafet olsun kulanacagı eşyalar olsun vs elden alabilirim resimlerine bakarım bana özelden msj atabilirsiniz atamıyosaız enesibel4234@hotmail.com dan mail adresimden ulaşırsınız

canım bende esenyurtta oturuyorum yani yakınız bana siz yazmışınız haftasonu resim yüklerim diye hatırladınızmı ?
elinizde erkek bebek için kıyafet olsun kulanacagı eşyalar olsun vs elden alabilirim resimlerine bakarım bana özelden msj atabilirsiniz atamıyosaız enesibel4234@hotmail.com dan mail adresimden ulaşırsınız

nasıl eşyalar arıyorsunuz ona göre mesaj atayım..

Back
X