merhaba arkadaşlar,
bebeğimin alışverişi için araştırmalarım tam gaz devam ediyor, sizlerin yorumları da bana çok yol gösterici oluyor. bir ürün almadan önce mutlaka sizlerin yorumlarına bakıyorum. şu aralar da kanguru konusunda çok kararsızım. bebeğim doğmadan herşeyi hazır olsun istiyorum. baktım bir sürü kanguru çeşitleri var, alışveriş için gittiğimiz yerdeki bayan babasling i önerdi, bana önce çok güvenli gelmemişti, çok basit bir mantığı var gibi geldi. sırt desteği yok, baş desteği yok, ama diğer taraftan da sanki ufacıkken bile rahatlıkla kullanılır gibi geldi. ben çok amaçlı, hem sırtı dönük, hem yüzü dönük, hem yatay pozisyonda yatabileceği bi kanguru düşünmüştüm. kısacası aklım çok karışık ve yorumlarınız gerçekten önemli, özellikle alan, kullanan anneler varsa, babasling nasıldır, nasıl bilirsiniz, tavsiye eder misiniz, kullanışı kolay mıdır, tek başıma bebeğimi içine yerleştirip kolaylıkla taşıyabilir miyim, tabi en önemlisi bebeğim içinde rahat eder mi, güvenli midir? yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. opuyorumnanaktan