Babaya evlenmek istiyorum demek !

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
Selam arkadaslar. 24 yasindayim 4 yillik bir bolum bitirdim suanda issizim kpssye hazirlaniyorum ama sinavdan sonra banka muhasebe vs girip calisacagim malum bolumlerden birini bitirdim atama sansim biraz az. Neyse erkek arkadasim onlisans bir bolum okumakta. Okulu uzadi hem okuyup hem calistigi icin. Yani lise mezunu konumunda suanda. Ama son derece donanimli okumayi arastirmayi seven olgun biri ve kafa hapilarimiz inanilmaz uyumlu. Annem iliskimizi biliyor tanimiyor ama fotograflarindan cok pozitif enerji aldi. Ailesini ve karakterinj yalansiz anlattim cok hosuna gitti ama lise mezununa uni mezunu kiz mi verilir kafasini yasiyor. Ben de mecburen onlisansi bitirdi demek zorunda kaldim sadece bu konuda yalan soyledim. (Vicdanim hic rahat degil ama annemin dirdiri cekilecek gibi degildir.)Ki zaten lisansa tamamlayacak nasip olursa. Babam da hemen hemen bu kafada ve nasil anlatirim bilemiyorum. Birbirimizi cok seviyoruz su anda isi pek saglam degil ama saglam bir ise girme asamasinda. Sizin goruslerinizi almak istedim paylask istedim. Neler dundunuzu merak etmekle beraber, bir an once yuvami kurmak sevdigim insanla mutlu yarinlara adim atmak istiyorum. Benim durumumda olup da tecrubelerini paylasmak isteyen hanimlar olursa cok sevinirim.

Son düzenleme:
Yalan söylemeseydin iyiydi. Şimdi ortaya çıkarsa güvenlerini kaybedebilirsin. Biraz bekleyin en kötü okulunu bitirsin öyle söyleyin babana.

Yalan söylemeseydin iyiydi. Şimdi ortaya çıkarsa güvenlerini kaybedebilirsin. Biraz bekleyin en kötü okulunu bitirsin öyle söyleyin babana.
Ama tavir o kadar yanlis ki ve laf anlatamiyorum lise mezunu olmasi benim icin bir dezavantaj degil onemli olan insan olmasi ama ne dersem diyim mumkun degil kafa yapisini degistiremiyorum. Mecbur kaldim malesef annem okuyor biliyordu. Sinavlarin sonuclari gelince sorecburen gecti bitirdi demek zorunda kaldim

Tatlım babana önce ilişkinin olduğunu söyle evlenme kararını söylemek sonraki iş.. Ama sen yalan söyleyerek 1-0 yenik başlamışsın.. Ben üniversitedeyken çıkmaya başladığım çocuk lise mezunuydu bir yerde işçi olarak çalışıyordu. Aileme durustce anlattım onlarda haklı olarak lise mezununa kız vermeyiz dediler. Bunun üzerine erkek arkadaşım yolları ayırmak yerine sınavlara girdi benim olduğum üniversitede güzel bir önlisans bölümü kazandı. Beraber okuduk. Maddi imkânı yoktu, taş taşıyip harçlığını çıkararak okudu. Sonunda beraber mezun olduk. Oyle boyle vadireler atlata atlata 3 yil gecti..Hem iliski uzun surunce aileler de heran evlenebilirler diye kendilerini psikolojik olarak hazirliyorlar. Gecen aylarda evlenme niyetimizi söyledik nihayetinde önümüzdeki mayıs dugunumuz olacak. Biz bu kadar engel aşmısken senin sevgilinin onlisanstan mezun olması hiç zor değil. Bence yalan söylediğini durustce itiraf et. Sevgilin mezun olup şartlarınız olgunlasinca da evlilik planinizi açıklarsiniz.

Tatlım babana önce ilişkinin olduğunu söyle evlenme kararını söylemek sonraki iş.. Ama sen yalan söyleyerek 1-0 yenik başlamışsın.. Ben üniversitedeyken çıkmaya başladığım çocuk lise mezunuydu bir yerde işçi olarak çalışıyordu. Aileme durustce anlattım onlarda haklı olarak lise mezununa kız vermeyiz dediler. Bunun üzerine erkek arkadaşım yolları ayırmak yerine sınavlara girdi benim olduğum üniversitede güzel bir önlisans bölümü kazandı. Beraber okuduk. Maddi imkânı yoktu, taş taşıyip harçlığını çıkararak okudu. Sonunda beraber mezun olduk. Oyle boyle vadireler atlata atlata 3 yil gecti..Hem iliski uzun surunce aileler de heran evlenebilirler diye kendilerini psikolojik olarak hazirliyorlar. Gecen aylarda evlenme niyetimizi söyledik nihayetinde önümüzdeki mayıs dugunumuz olacak. Biz bu kadar engel aşmısken senin sevgilinin onlisanstan mezun olması hiç zor değil. Bence yalan söylediğini durustce itiraf et. Sevgilin mezun olup şartlarının olgunlasinca da evlilik planinizi açıklarsiniz.
Cok sabirliymissiniz tebrik ederim takdir ettim gercekten:) iliskim oldugunu soylemek daha mantikli aslinda babam da ogrensin istiyorum gizli sakli yasamaktan yoruldum yasim ilerledikce cocukca gelmeye basladi. Onumuzdeki yila kadar elbette bekleyebilirim dugun in hemen yapilmiyor zaten pat diye ama en azindan bi soz kesilsin istiyorum bunu sorun ediceklerini bildigim icin de cok kararsizim

Cok sabirliymissiniz tebrik ederim takdir ettim gercekten:) iliskim oldugunu soylemek daha mantikli aslinda babam da ogrensin istiyorum gizli sakli yasamaktan yoruldum yasim ilerledikce cocukca gelmeye basladi. Onumuzdeki yila kadar elbette bekleyebilirim dugun in hemen yapilmiyor zaten pat diye ama en azindan bi soz kesilsin istiyorum bunu sorun ediceklerini bildigim icin de cok kararsizim

Aileler bildikten sonra resmiyet olmadanda rahat olursunuz merak etme. Geçmişte nişan atmış biri olarak hemen evlenmeyecekseniz resmiyet işlerine hemen bulasmamani tavsiye ederim. Çünkü söz kesmek icin isteme gerçekleşmiş oluyor, ailelerde fazla salça olmaya başlıyor ve işler garip bir şekilde sarpa sariyor. Verebileceğin en mantikli karar herşeyi olduğu gibi ailene açmak once. Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama hem iliskinize hem de ailenin bir resmiyetten önce sevgilini tanıyıp benimsemelerine zaman ver. Önce mezun olsun sonra sırasıyla söz nişan düğün yaparsınız. Bizimde isteme nişan hayirlisiyla ekim kasim gibi olacak arayi çok acmadan da düğün olacak. Ki 3 yildir bunun icin bekliyoruz :) İnan herşey zamanında ve olurunda daha güzel.

Aileler bildikten sonra resmiyet olmadanda rahat olursunuz merak etme. Geçmişte nişan atmış biri olarak hemen evlenmeyecekseniz resmiyet işlerine hemen bulasmamani tavsiye ederim. Çünkü söz kesmek icin isteme gerçekleşmiş oluyor, ailelerde fazla salça olmaya başlıyor ve işler garip bir şekilde sarpa sariyor. Verebileceğin en mantikli karar herşeyi olduğu gibi ailene açmak once. Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama hem iliskinize hem de ailenin bir resmiyetten önce sevgilini tanıyıp benimsemelerine zaman ver. Önce mezun olsun sonra sırasıyla söz nişan düğün yaparsınız. Bizimde isteme nişan hayirlisiyla ekim kasim gibi olacak arayi çok acmadan da düğün olacak. Ki 3 yildir bunun icin bekliyoruz :) İnan herşey zamanında ve olurunda daha güzel.
Mantikli aslinda dedigin gibi arayi uzatmamak gerek. 2 yildir birlikteyiz birbirimizi yeri kadar tanidik tek sorun bu durum aramizda o da ne olursa olsun vazgecmez benden ama uzagiz mesafemiz var malesef canim. Bakalim kismet bu isler biraz da zamani degil demekki henuz. Hayirli olsun umarim cok mutlu olursun kavusmussunuz ne guzel:)

Mantikli aslinda dedigin gibi arayi uzatmamak gerek. 2 yildir birlikteyiz birbirimizi yeri kadar tanidik tek sorun bu durum aramizda o da ne olursa olsun vazgecmez benden ama uzagiz mesafemiz var malesef canim. Bakalim kismet bu isler biraz da zamani degil demekki henuz. Hayirli olsun umarim cok mutlu olursun kavusmussunuz ne guzel:)

Vallahi henüz kavuştuk sayılmaz mayisa kadar seneler var gibi geliyor :) seni de çok iyi anlıyorum insan sevince beklemek istemiyor. Ama acele giden ecele gider, bazi seylerin daha guzel olmasi icin sabretmek gerekiyor..Bir de benim babamı değil de annemi evliliğe ikna etmek gibi sancili bir surecimde geçti. Çok düşkündür bana ecel terleri döktük ama ikna oldu çok uzatmadan :) Hatta şimdi benimle birlikte bu süreçte mutlu olabiliyor :) Güzel duaların için çok tesekkur ederim darısı başınıza sizde çok mutlu olun :)

Vallahi henüz kavuştuk sayılmaz mayisa kadar seneler var gibi geliyor :) seni de çok iyi anlıyorum insan sevince beklemek istemiyor. Ama acele giden ecele gider, bazi seylerin daha guzel olmasi icin sabretmek gerekiyor..Bir de benim babamı değil de annemi evliliğe ikna etmek gibi sancili bir surecimde geçti. Çok düşkündür bana ecel yerleri döktük ama ikna oldu çok uzatmadan :) Hatta şimdi benimle birlikte bu süreçte mutlu olabiliyor :) Güzel duaların için çok tesekkur ederim darısı başınıza sizde çok mutlu olun :)
Ayni sekilde babam da bana cok duskundur cok haklisin yalniz degilmisim bu konuda bu beni mutlu etti sabretmeyi ogrenmem gerekiyor ama onunla mutlu bir yuva kurmayi her seyden cok istiyorum. İnsallah ben de bu mutlu gunleri kisa zamanda yasarim cok tesekkurler hayirli geceler :)

Ayni sekilde babam da bana cok duskundur cok haklisin yalniz degilmisim bu konuda bu beni mutlu etti sabretmeyi ogrenmem gerekiyor ama onunla mutlu bir yuva kurmayi her seyden cok istiyorum. İnsallah ben de bu mutlu gunleri kisa zamanda yasarim cok tesekkurler hayirli geceler :)

Aynen öyle canım benim, her güzel şey zorluklardan ve sabirdan sonra gelir unutma :) Hayırlı geceler :)

canım diplomasını biran önce alsın işe girsin sonra tanıştırırsın ailenle..mutlu olursunuz inşallah..:KK200:

X