- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
Selam arkadaslar. 24 yasindayim 4 yillik bir bolum bitirdim suanda issizim kpssye hazirlaniyorum ama sinavdan sonra banka muhasebe vs girip calisacagim malum bolumlerden birini bitirdim atama sansim biraz az. Neyse erkek arkadasim onlisans bir bolum okumakta. Okulu uzadi hem okuyup hem calistigi icin. Yani lise mezunu konumunda suanda. Ama son derece donanimli okumayi arastirmayi seven olgun biri ve kafa hapilarimiz inanilmaz uyumlu. Annem iliskimizi biliyor tanimiyor ama fotograflarindan cok pozitif enerji aldi. Ailesini ve karakterinj yalansiz anlattim cok hosuna gitti ama lise mezununa uni mezunu kiz mi verilir kafasini yasiyor. Ben de mecburen onlisansi bitirdi demek zorunda kaldim sadece bu konuda yalan soyledim. (Vicdanim hic rahat degil ama annemin dirdiri cekilecek gibi degildir.)Ki zaten lisansa tamamlayacak nasip olursa. Babam da hemen hemen bu kafada ve nasil anlatirim bilemiyorum. Birbirimizi cok seviyoruz su anda isi pek saglam degil ama saglam bir ise girme asamasinda. Sizin goruslerinizi almak istedim paylask istedim. Neler dundunuzu merak etmekle beraber, bir an once yuvami kurmak sevdigim insanla mutlu yarinlara adim atmak istiyorum. Benim durumumda olup da tecrubelerini paylasmak isteyen hanimlar olursa cok sevinirim.
Son düzenleme: