Doğuma Hazırlık Babaya hediye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dildem67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
244
363
103
32
Zonguldak
İyi akşamlar arkadaşlar eşine doğum öncesi baba oluyor diye hediye alan var mı varsa ne aldınız? Eşime sürpriz yapmak istiyorum ancak ne almam gerekiyor bilmiyorum

Hamilelik sürpriz i diyelim kendisi benim için yaptı zaten bişeyler ben de eşimi şaşırtmak istiyorum

Böyle birşeyi ilk kez duydum yani hiç de düşünmemiştim ama çok hoşuma gitti ne güzel düşünüyorsunuz yaaa hep eşlerimiz bize birşeyler yapıyor hamilelik boyunca falan.. Neden onlara da yapılmasın ki.. Çok hoş.. Ama ne yapılabilir konusunda hiç ama hiç fikrim yok.. Bende hamileyim şuan doğuma çok var ama bakayım şuradan güzel fikirlere

Hamileyken anneler gunumu tebrik eder diye bekledim havami aldim. Doğumda bir hatıra hediye bekledim havami aldım. İkinci doğumda açıkça söyledim yine havami aldım. O yüzden erkeklere bir şey almak mı tovbe. Ha sizinki zaten incelik yapmış ama bilemedim

İyi akşamlar arkadaşlar eşine doğum öncesi baba oluyor diye hediye alan var mı varsa ne aldınız? Eşime sürpriz yapmak istiyorum ancak ne almam gerekiyor bilmiyorum
Bu benimde aklıma geldi ama çokda şımartmamak gerek zaten maddi durumumuz öyle çok aman Amanda iyi değil nerden kısarsak kâr o bana alsın yeter

Ben kanguru almıştım, bol bol bebişi taşırsın diye
Benim zıpalar 1 kere bile oturmadılar, o ayrı...
Kangruyu bırak şöyle bir şey anlatayım: sezaryen oldum, ameliyatlı halimle puset taşıyorum hastanede. Anneyim ya
Aynı puseti eşim taşıyınca "of, püf, her yerim ağrıyor, sırtım ağrıyor, bir yıllık spor salonuna yazilayim da kaslarım alışsın" diyor ve şaka yapmıyor

Biz hep öyleyiz.
Benim çocuklar kucak çocuğu, 4 yaşındaki daha birkaç aydır istemiyor.
3 yaşında olan külçe gibi ve hala naz niyaz için kucağımda.
Yeri geliyor ikisini bir hala alıyorum bir koluma biri, diğerine biri halinde ve 40 kilo ediyorlar
Uyuduklarında alıyoruz arabadan eve kadar, kocam mahvoluyor taşıyamıyor.
Ben de gözlerimi pörtleterek bakıyorum ‘istersen onu da ver ben taşıyayım, birazdan inşaata gideyim, orada da taş taşıyayım ama seni de ananın evine bırakırım geçerken küçük prens’ diyorum.

Ne nazlı niyazlı büyütüyorlar şu erkekleri ya...

Şaka bir yana ben çok sinir oluyorum. Bencillik yani

Çoook teşekkür ederim biraz farklı geliyo ilk duyunca insanlara ama işte hamilelikte eşler de aynı stres ve durumlardan geçiyor. Belki de daha bile stres sahibidir eşim bilmiyorum ama en güzelini hakettiğini düşünüyorum umarım güzel fikirler gelir de hepimiz faydalanırız

Gerçekten üzüldüm bazıları o konuda ne yazık ki düşüncesiz oluyor belki görmedikleri için yapamıyorlardır kim bilir ama inşallah gönlünüze göre davranır eşiniz de

Ben bileklik yaptırmayı düşünüyorum aslında bana doğum hediyesi olacak ama aynısından ona da yaptırcam erkek olanından, tarihli özel bişeyler

Bizler de anne olacağız ne denir bilmiyorum ama en sıkıntı çektiğim konu benim de bu. Kayınvalidem suyunu Bile kendi almasın derdinde 2 tane ekmek olan poşeti hemen alır yapamaz edemez yorulur aman uyusun aman otursun aman şu açan bu dişlerimi çok sıktığım oluyor. Üstelik eşim itiraz ettiği halde kundaklı bebek gibi davranıyor. Sonra da suç el kızında oluyo her şeyi yaptırıyor oluyorum kendilerince. Hatta eşime yüklenip bizle yken neden bunu yapmazdın evlendin de yapmaya başladın bişeyler diye koca adamı eleştiriyor.lar. İnşallah kendine güvenen kendi işini kendi gören ve bunun farkında olacağımız birer anne oluruz ne deyim başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…