Babaya Yakalanmak..

kiraz cicegi

güzel günleri beklemekte..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
1.257
1.138
28
Off of o kadar fena utandim ki suan satırlar yetmez yazmaya.. otururken babam benden flash disk istedi bende getirdim kendiminkini. Actik bilgisayardan babam bi dosyayi aktardi ona sonra dondu kaldi bilgisayar. Rastgele kendine gelsin diye tıklıyordu babam ordan resimler diye bi klasörün acilacagi tuttu :mad::mad: icinde 5 6 tane resim SEVGILIMLE BEN yan yana selfie seklinde. "Kim bu" dedi bende "arkadasim baba ya" dedim o da kapatti demedi bisey ama anlamıştır dimi kizlar :KK43: cok mutsuzum ve cok utanıyorum off. Anlamamasi mümkün degil 5 6 fotoğraf ve hepsi ayni çocukla. Suan cok kötüyüm

kızmadıysa sorun yapmadıysa sende üzme kendini olan oldu artık :KK51: ilerde gülersin buna :KK53:
Yaa ne gulecegim suan cok cok kotu hissediyorum belki arkadasim sanmistir net görmemiştir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama imkani yok ben bile gördüm lenslerim olmadan:KK43: 10 dk once gerceklesti bu arada

Yaa ne gulecegim suan cok cok kotu hissediyorum belki arkadasim sanmistir net görmemiştir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama imkani yok ben bile gördüm lenslerim olmadan:KK43: 10 dk once gerceklesti bu arada
kızdı mı sana? bişey dedi mi? tepki verdi mi? sert midir baban? kız bişey olmaz olmuş artık sıkma canını arkadaşın olduğuna inanmıştır belkide

Utanacak sıkılacak dert edilecek bir durum yok ki Hoppa
Sevgilinse sevgilin zamanı gelince babanda öğrenmeyecek miydi?
Hem tepki vermemiş kızmamış sövmemiş daha ne istiyorsun :KK45:

Yan yanaymis ne varki bunda bişey olmaz anlamıştır tabikide oda gencti bir zamanlar annenizle konuşun anlatin durumu o konuşur babanizla zaten tepkide vermemiş takmayin kafaniza

kızdı mı sana? bişey dedi mi? tepki verdi mi? sert midir baban? kız bişey olmaz olmuş artık sıkma canını arkadaşın olduğuna inanmıştır belkide
Ya hic birsey demedi ama anlamasi bile utanmam icin bir sebep :KK43: üzülür diye düşünüyorum suan gercekten üzüldü ama belli etmiyor belkide :KK43: Off of rüya olsa keske uyansam suan

Ya iyi de babamin bu tur seylere cok izni yok diye düşünüyordum o yuzden kötü hissediyorum birde suan cook ama cok erken ogrenilmesi icin. Hazir degildim henuz :KK43:

Annene sorar bence neyin nesidir diye. Eger onunuzde ciddi adim atmak icin cok zaman varsa bence de kötü olmus gormesi o zaman..

Yan yanaymis ne varki bunda bişey olmaz anlamıştır tabikide oda gencti bir zamanlar annenizle konuşun anlatin durumu o konuşur babanizla zaten tepkide vermemiş takmayin kafaniza
Annem de yardimci olmuyor cok ya o konularda. Bir de diyorum ya biz ciddi düşünüyoruz ama aileler icin cok erken :KK43: keske anlamamis olsa

Normal arkadaslada öyle fotolar çekinilir korkma üstüne gitmemiş zaten ama bundan sonra biraz hareketlerine dikkat edebilir sevgilisi var mı diye :-)

Annem de yardimci olmuyor cok ya o konularda. Bir de diyorum ya biz ciddi düşünüyoruz ama aileler icin cok erken :KK43: keske anlamamis olsa
Ne güzel işte anlamış cok cekingensin bence bu kadar utangac olma erkek kardeşini görseydi kardeşin bu kadar utanirmiydi

eh be güzelim tek derdin bu olsun. ne olmuş baban gördüyse. 19 yaşında genç kızsın. elbet olacak sevgilin. kötü değil, ayıp değil.
hem o da bir şey mi ben babamın kucağına sigara paketimi düşürmüştüm :KK70: babamın apar topar kafasını çevirmesini hala unutamam :KK70:

Normal arkadaslada öyle fotolar çekinilir korkma üstüne gitmemiş zaten ama bundan sonra biraz hareketlerine dikkat edebilir sevgilisi var mı diye :-)
Yani ama normal bi arkadas olmadığı cok belli diye düşünüyorum hepsi ayni kisiyle olduğu icin :KK43: yok kesin anladi ya :KK43: oyle cok da erkeklerle fotoğraf cekinmeyecegimi bilir :KK43: güvenini mi kırdım ondan korkuyorum en cok.

X