Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yaşındayım şu anda. 4-5 ay denedik ama olmadı. Zaten doktor geçen sene bu sene için çocuk istersek olmayacağını söylemişti ama z yine de beklemek istemiştik.Kaç yaşındasınız ? Bu şekilde yönlenirmek tabiki doğru olmaz ayrıc amh tek başına önemli değil diye çok hekim var önemli olan sayı değil yumurtanın kalitesi tek bir yumurta bile gebe kalmak için yeterli aslında , evladınızı Allah bağışlasın ben sanırım tüp bebek yaparak maddi manevi o sürece girmek istemezdim rabbim verirse verir derdim![]()
Amin inşallah isteyen hakeden her aileye nasip olsunAllah bağışlasın evladınızı
Amh değeri çok düşük olup tedavisiz hamile kalan çok fazla insan var. Tek başına yeterli bir şey değil diye okuyorum ama hekiminiz daha iyi bilir.
Tüp bebek mevzusu aslında sizin maddi manevi gücünüzle alakalı. Ben yapamam derim ama belki siz yapabilirsiniz. Kişisel bir konu biraz sanki.
Gönlünüzce olsun her şey dilerim![]()
nryyy valla erkeklerde önemli işte bu konularda. Kadında bitmiyor ki iş. Mesele onları ikna edip götürmek ama benimki hayatta gitmez ağzını aradım da biraz
baya iyi evet. Ben klomen falan hiç bilmiyorum aşkım açıkçası neden kullanılıyor neden bıraktın
Yumurta büyütmek için kullanılıyor sürekli doktora gitmek muayene olmak ve ilaç kullanmak istemedimnryyy valla erkeklerde önemli işte bu konularda. Kadında bitmiyor ki iş. Mesele onları ikna edip götürmek ama benimki hayatta gitmez ağzını aradım da biraz
baya iyi evet. Ben klomen falan hiç bilmiyorum aşkım açıkçası neden kullanılıyor neden bıraktın
Aşkım benim eşim hiç sorun çıkarmadı sağolsun hemen gitti baktırdık sorun yok eşimdeNeden gitmiyor esleriniz? Yuzde ellisi erkeklerde bu isin. Bizim bu ay 5 olacak deneyeli onumuzdeki ay turkiyeye gelince esim doktora gidecek icimiz rahat etsin de ona gore deneyelim ya da sorun varsa tup bebek yapalim yaslar oldu 34-35 cunku
Canım çok küçük ben hiç anlamam valla hamile bile kalamadım benSelam kızlar nasılsınjz cinsiyet tahmini yapar mısınız 11 haftalık
Hemen kullan adetin gelsin inşallah bu aya olur civcivimHanımlar benim adetin gecikmesi 5. GünKan verdim artık kesinleşti geç döllenme falan hiç bir şey yok
Eve gidince kekik çayıdır maydanoz suyudur bir şeyler yapacağım adetim sökülsün geri kaldım baya sizden
![]()
Aşkım benim eşim hiç sorun çıkarmadı sağolsun hemen gitti baktırdık sorun yok eşimde
Olsun sen git baktır her şeyin bir çaresi var evde beklemek çok zornryyy 24 haziran da kadın doğuma aldım randevu rahim kalınlığına baktırcam bakalım ne diyecek sonraki adette yapabilirsem hormonlara baktırcam umarım sıkıntı çıkmaz bide onu düşünmek istemiyorum hiç
aslında ben böyle daha panik haline geldim gibi hissediyorum sanırım sabırsızlıktan ama boşu boşuna da zaman kaybetmeyim diyorum ikilemdeyim
![]()
Valla aynen öyleSuper o zaman cunku bilmek lazim bu kadar ugrasiyoruz biz ya bi sorun varsa bosuna mi emek veriyoruz. Zaten yaptiklari tek bisey var![]()
ay bana da öyle dedi o yüzden düşük doz başladı ilaçnryyy benim eşim hiç doktora gitmez ki normal hastalıkta da ilaç kullanmaya karşı. Tabi işin ciddiyetinde değil sanırım ama ben baktım bi bu senede olmazsa götürürüm zorla
![]()
ElizabethBennettt
Bu arada triode doktor hamilelikte böyle olursa sıkıntı şuan gebelik öncesi değer normal dedi
nryyy benim eşim hiç doktora gitmez ki normal hastalıkta da ilaç kullanmaya karşı. Tabi işin ciddiyetinde değil sanırım ama ben baktım bi bu senede olmazsa götürürüm zorla
![]()
ElizabethBennettt
Bu arada triode doktor hamilelikte böyle olursa sıkıntı şuan gebelik öncesi değer normal dedi
Allah Allah çok garip ya , bu ay hep böyle mi çıktı ovulasyon , gebelik testi yap diyesim geldiO zaman gayet iyii troidle ilgili bisey kullanmana gerek yok. Siz suan kac aydir deniyosunuz ve yaslariniz kac ona gore esinin doktora gitmesi daha elzem olabilir. Bizim gibi yas 35 s geliyosa beklememek gerekiyor tabi
Benim ovulasyon testi yine pik… oynatmama az kaldi suna bakar misiniz bugun 4. gun artik