• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünkü🥲 Gecen ay da prodoctor yapmıştım
Ayyyy pembe çizgi ben görüyorum 🥹🥹❤️❤️❤️

Kızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünkü🥲 Gecen ay da prodoctor yapmıştım
Fotoğrafta da görülüyor ki, hadi inşallah inşallah 🥹

Kızlar inşallah ya dayanamıcam yarın sabahtanda yapıcam regl gününe kadar heralde 😂

Bende bakıp duruyorum kimse yazmıyo 🙈 benim yumurtlama günlerim bitti sanırım en son pazartesi 19 mm yumurtam ve ondan küçükler vardı ovu testi kullanmadım bu ay nezama. Catlama oldu bilmiyorum bi 12 gün sonra test yapıcam ama nasıl zaman geçicek bilmiyorum 🙈

Bende bakıp duruyorum kimse yazmıyo 🙈 benim yumurtlama günlerim bitti sanırım en son pazartesi 19 mm yumurtam ve ondan küçükler vardı ovu testi kullanmadım bu ay nezama. Catlama oldu bilmiyorum bi 12 gün sonra test yapıcam ama nasıl zaman geçicek bilmiyorum 🙈
Ay hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah 😍

Merhaba Kızlar, benim SAT tarihim 5 Haziran , BAT 26 Haziran, 16.06 da akşam yumurtam çatladı. Yumurtlamayı takip ettim çizgi silikleşmeye başladı pazartesi geceye doğru.
Eşim ile değerlendirdik ,cuma, cumartesi ,pazartesi.
İnşallah tutmuştur, çok merak ediyorum , günler geçmiyor resmen🫣🙃.

Ayy çok zor bekleyiş ❤️❤️❤️ inşallah buraya hamileyim yazmak nasıl nasip olur ❤️❤️

Merhaba Kızlar, benim SAT tarihim 5 Haziran , BAT 26 Haziran, 16.06 da akşam yumurtam çatladı. Yumurtlamayı takip ettim çizgi silikleşmeye başladı pazartesi geceye doğru.
Eşim ile değerlendirdik ,cuma, cumartesi ,pazartesi.
İnşallah tutmuştur, çok merak ediyorum , günler geçmiyor resmen🫣🙃.
En zor bekleyiş o 🥹 inşallaj güzel haberlerini alırız🐣

Tünaydın çiçeğim 🌸
Çalışıyorum ben 😞 ara ara bakıyorum yeni gelişmeler var mı diye 🫠
Sen neler yapıyorsun ? 🤗
Benim adetim bitti iki gün oldu bakalım bekliyorum 8 güne yumurtlama olması lazım normalde ❤️

Back
X