Kızlar selam, giremedim kaç gündür. Nasılsınız iyimisiniz?? Yeni haberlerden neler var? Ben ayın 18ine HSG için randevu aldım. Galiba başkaları da vardı HSG çektirecek, @ElizabethBennettt sen randevu aldınmı?

Bu arada, adetim tam hız devam ederken bal+tarçın+çörekotu kürüne başladım, birde rezene çayına. Bakalım.
Hadi hayırlısı olur inşallah canım benimde 18inde hsg randevum

Kızlar 3 sabahtır 3 ü de farklı marka test yapıyorum çok koyu olmamakla beraber hep az silik çıkıyor bu kadar tesadüf olamaz ama koyulmada olmuyor perşembe kan vermiştim 2.30 du bir sıkıntı var gibi hissediyorum gecikmemin 5. Günü

Ya 2 kattan fazla artmış ya onu merak ettim ben de
Kızlar 3 sabahtır 3 ü de farklı marka test yapıyorum çok koyu olmamakla beraber hep az silik çıkıyor bu kadar tesadüf olamaz ama koyulmada olmuyor perşembe kan vermiştim 2.30 du bir sıkıntı var gibi hissediyorum gecikmemin 5. Günü
Tekrar kan ver bence

Geç yumurtlama olduysa yeni kana geçiyordu belki tekrar kan ver istersen canım. Birde görüntüsü varmı testlerin

Evet 16 da yumurtlama olmuştu iki önceki yumurtlamada yine öyle olacak galiba. Bir de bişey okudum dün yumurtlamadan önceki foliküler faz cok daha önemliymiş yani regl bittikten sonraki yumurtlamaya kadarki zamanda güzel beslenip desteklersek yumurtlama daha sağlıklı oluyormuş
Ayy benimde az önce çıktı karşıma size söyleyecektim bak sen söylemişsin😂

A aydk haifa haifa nryyy nryyy kızlar size bişey sorucam bu ovulasyon testlerinde gebelik testi gibi ilk 10 saniye içinde çıkan sonuç mu doğrı yoksa ne sonuç çıkarsa çıksın beklese de değişmez mi ben gece 3 de ovulasyon testi yapmıştım çok dikkatli bakmadım silik gibi geldi şimdi baktım pik koyu ikiside

A aydk haifa haifa nryyy nryyy kızlar size bişey sorucam bu ovulasyon testlerinde gebelik testi gibi ilk 10 saniye içinde çıkan sonuç mu doğrı yoksa ne sonuç çıkarsa çıksın beklese de değişmez mi ben gece 3 de ovulasyon testi yapmıştım çok dikkatli bakmadım silik gibi geldi şimdi baktım pik koyu ikiside
İlk 5 bilemedin 10 dakika içindeki geçerli canım. Kurudukça bir tık koyulaşıyor onu baz alma. Yaptıktan max. 10 dakika sonrasına göre değerlendir.

İlk 5 bilemedin 10 dakika içindeki geçerli canım. Kurudukça bir tık koyulaşıyor onu baz alma. Yaptıktan max. 10 dakika sonrasına göre değerlendir.
Tabi bu söylediğim kaset testler için geçerli, benimkiler kaset test bendede bekledikçe koyulaşıyor. Ben testi yapınca saate bakıyorum 5-10 dakika sonra gelip sonuca bakıyorum. Çubuk testler için bişey diyemem onu hiç denemedim kuzum M masidee

Geç yumurtlama olduysa yeni kana geçiyordu belki tekrar kan ver istersen canım. Birde görüntüsü varmı testlerin
Kalite çok düşüyor ama şu şekil 3 gündür bu 2 test bugün aynı testler değil ikisi de

Eklentiler

• IMG_0592.webp
    IMG_0592.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0593.webp
    IMG_0593.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
Benim bugün de pik gibi ama bir tık silikleştiği için çatladı varsayıyorum. Gece bir daha test yaparım belki, yada yarın kendi saatimde.

Eklentiler

• IMG_1683.webp
    IMG_1683.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 29
Ay görmedim çiçeğim ya sonuçlar nasıl , ben de adeti bekliyorum
haifa haifa ya çıkan sonuçları attım hepsi normal dedi ama çıkmayan ya da bakılmayan da var. Cuma öğleden sonra gitmiştim pazartesi sonuca gidicem. Ama başıma ne geldi 😅
Senin belirti vs var mı ?

Back
X