Kızlar gunaydin gece çok sık wc olayım olduğu için sabah nasılsa yoğundur diye yaptım bu sekilde çıktılar. Daha önce yazmıştım innovita pike yakındı laboquick çok silikti sanırım bugün laboquick de pike yakın inşallah açık tup tarafimdandir yumurtlama gerçi daha catladigini takip edicem. Ama şu sonuca vardım innovita sanırım 16 mm den sonra pik ama laboquick 19 mm de oluyor geçen aylarda laboquick 17.5 civarı iken dr kontrolünde pik gostermemisti. Dolayısıyla sanırım iki markada dogru çalışıyor
Bence düşük hassasiyetli olanı daha iyi çünkü pik öncrsini de yakalıyorsun bariz piki de mükemmel algılıyor hata payı daha az 😍

Günaydın çiçekler an itibariyle dönmüş bulunuyorum bu ay bu düşünceden uzak bir ay geçirmek bana çok iyi geldi gerçekten diğer ay kalan çiçeklerimle birlikte umutla devam edelim ❤️🌸🌸🌸
Hoşgeldin hayatım kız adet mi oldun

Canım benim bugün 30. gün ancak bugün pik oldu. Resmen 45. günde regl olucam. Baya geç yumurtladım takip et bakalım birkaç gün gecikir belki döngün
Evet 16 da yumurtlama olmuştu iki önceki yumurtlamada yine öyle olacak galiba. Bir de bişey okudum dün yumurtlamadan önceki foliküler faz cok daha önemliymiş yani regl bittikten sonraki yumurtlamaya kadarki zamanda güzel beslenip desteklersek yumurtlama daha sağlıklı oluyormuş

Bu arada ben Kayseriliyim Rus dili mezunuyum kreşte öğretmenlik yapıyorum 💕

Memnun oldum canım çok haklısın tek başına beslenme malesef yetersiz mutlaka vitaminler ile ve hassas ovü testleri ile takip lazım 25 ml de algılayam testler
Bende cok memnun oldum 🌼 evet folik asit kullanıyorum nutraxin 21 vitaminli olandan, bunay çörek otu bal tarçın da kullandım bakalım neler olacak ovülasyon laboquick marka 25 ml ama mesela bazen yumurtalar 18-19 da çatlıyor doktorum döllenme için yeterli diyordu onu nasıl anlıcaz acaba 😀

Bende cok memnun oldum 🌼 evet folik asit kullanıyorum nutraxin 21 vitaminli olandan, bunay çörek otu bal tarçın da kullandım bakalım neler olacak ovülasyon laboquick marka 25 ml ama mesela bazen yumurtalar 18-19 da çatlıyor doktorum döllenme için yeterli diyordu onu nasıl anlıcaz acaba 😀
Valla kuzum o takdiri ilahi diyeceğiz biz deneyeceğiz değerlendireceğiz gerisini her gün takip edemiyoruz ben yurt dışındayım doktora gidip ultrason ile baktırma şansım 0 öyle ben geldim bakın yok bi randevu aldım 3 hafta sonraya düşün artık

Valla kuzum o takdiri ilahi diyeceğiz biz deneyeceğiz değerlendireceğiz gerisini her gün takip edemiyoruz ben yurt dışındayım doktora gidip ultrason ile baktırma şansım 0 öyle ben geldim bakın yok bi randevu aldım 3 hafta sonraya düşün artık
Takdiri ilahi evet nasibimiz için çabalıyoruz en güzeli hayırla kolaylıkla olsun inşallah, en zoru da böyle doktora gidip beklemek bu süreçte yıpratıcı, inşallah en yakın zamanda biz de kese için kalp atışı için gideriz heyecanla doktora😍

Back
X