- 2 Mayıs 2025
- 3.332
- 2.318
- 48
- 27
Tayinleri çıkti gidiyor zaten de ondan kurtulsam şimdi memlkette akrabalardan nasıl kurtulcam yaBoyle negatif enerjili insanlarla gorusmeyin valla ne bicim arkadas o oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tayinleri çıkti gidiyor zaten de ondan kurtulsam şimdi memlkette akrabalardan nasıl kurtulcam yaBoyle negatif enerjili insanlarla gorusmeyin valla ne bicim arkadas o oyle
Tayinleri çıkti gidiyor zaten de ondan kurtulsam şimdi memlkette akrabalardan nasıl kurtulcam ya
En güzeliYapmayacam istemiyorum bebek diyorum ben dalgaya vuruyorum ugrasamam kimseyle valla
Döngün kısa mı aşkım o zaman
Ksjsjsj Al guzum al aklında kalmasınBoşver senden kıymetli değil kendini rahat bırak canım benim , balla test yapmamak için almadım ama yine internetten alıcam eczanede hiç düzgün test yok bir de utanıyorum artık![]()
Erken gebelik testleri en ucuzu 100 lira yaKsjsjsj Al guzum al aklında kalmasıngerçekten çok pahalı eczanelerde de
![]()
Ne aldın kız laboquick ve awox alıyım dedim ya her şeye yalancı çıkarıyor diyorlar millet nasıl öğreniyor hamile olduğunu anlamadım vallanryyy bakalım 8. Gündeyiz beklemedeyim
Trendyoldan al kız uyguna geliyor ben onlu aldım bakalım elimde toplam 12 test oldu
![]()
Bir gölge var gibi canım iki gün sonra tekrar et vardır inşallahEki Görüntüle 3607993
kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azaldı 4. Dakikada belirdi
Canım bir cizgi var ama yalancı olup olmadıgını anlamak için bir kaç gün daha takip et koyulaşmayı bata kaç gün var ?Eki Görüntüle 3607993
kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azaldı 4. Dakikada belirdi
Artimed nasıl bir şeyse her şeyi yanlış çıkarıyor
Ya ben erken gebelikleri cok begeniyroum amanryyy ben laboquick aldım 10lu kaset ama erken beta algılıyor. On dk den sonra zaten inanmıyorum hiçbirine. Birde bir gebenin günlüğünden ovilasyon aldım 2 tane yanında yollamış onunla teyit ederim
![]()