nryyy nryyy benim eski konularıma bi bak benim 15 yıllık arkadaşlarım da öyle yapıyor çok üzülüyorum kırılıyorum

Boşver senden kıymetli değil kendini rahat bırak canım benim , balla test yapmamak için almadım ama yine internetten alıcam eczanede hiç düzgün test yok bir de utanıyorum artık 😂
Ksjsjsj Al guzum al aklında kalmasın😂 gerçekten çok pahalı eczanelerde de 😒

nryyy nryyy bakalım 8. Gündeyiz beklemedeyim😅 Trendyoldan al kız uyguna geliyor ben onlu aldım bakalım elimde toplam 12 test oldu😅😅😅

nryyy nryyy bakalım 8. Gündeyiz beklemedeyim😅 Trendyoldan al kız uyguna geliyor ben onlu aldım bakalım elimde toplam 12 test oldu😅😅😅
Ne aldın kız laboquick ve awox alıyım dedim ya her şeye yalancı çıkarıyor diyorlar millet nasıl öğreniyor hamile olduğunu anlamadım valla 😂

nryyy nryyy ben laboquick aldım 10lu kaset ama erken beta algılıyor. On dk den sonra zaten inanmıyorum hiçbirine. Birde bir gebenin günlüğünden ovilasyon aldım 2 tane yanında yollamış onunla teyit ederim 😅😅

1000011099.webp

kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azaldı 4. Dakikada belirdi

Eki Görüntüle 3607993
kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azaldı 4. Dakikada belirdi
Bir gölge var gibi canım iki gün sonra tekrar et vardır inşallah 🌸

Eki Görüntüle 3607993
Canım bir cizgi var ama yalancı olup olmadıgını anlamak için bir kaç gün daha takip et koyulaşmayı bata kaç gün var ?

nryyy nryyy ben laboquick aldım 10lu kaset ama erken beta algılıyor. On dk den sonra zaten inanmıyorum hiçbirine. Birde bir gebenin günlüğünden ovilasyon aldım 2 tane yanında yollamış onunla teyit ederim 😅😅
Ya ben erken gebelikleri cok begeniyroum ama 😂😂 pozitif olsa onu saklamak isterim

Back
X