- 2 Mayıs 2025
- 3.332
- 2.318
- 48
- 27
Ben de bugün arkadaşımın bebeği için e bebek gezdik çok üzüldüm …Evet hiç bir şey garantili değil ki elimizden geleni yapalım hep 50/50 ihtimal . Çok sıkıldım çok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün arkadaşımın bebeği için e bebek gezdik çok üzüldüm …Evet hiç bir şey garantili değil ki elimizden geleni yapalım hep 50/50 ihtimal . Çok sıkıldım çok.
Saçmalamış bence 39 günlük döngüde tabiki 8.yumurta olmaz ki hiç öyle düşünme bence 10 güne falan gelişirBende doktora adet döngüm 39 gün belki daha erkendir dominant folukul için dedim . Hayir zaten 39 gün olmasıda normal değil git gelecek ay adetin 3cu gününden ilaca başlarız dedi kestirip attı. Hiç umut yok dedi yani.
neden hep çok isteyen çok istediği şeyle imtihan olunuyorBen de bugün arkadaşımın bebeği için e bebek gezdik çok üzüldüm …
Bilmiyorum dünyanın düzeni böyle sanırımneden hep çok isteyen çok istediği şeyle imtihan olunuyor![]()
Nerden geliyor bu bebişler ya o kadar güzel emzikler beğendim kiKızlarım üzülmüyoruz. Bünyemize üzüntü stresini eklemiyoruz. Pozitif düşünüyoruz. Bebişimiz canı ne zaman isterse o zaman gelir diye düşünüyoruz![]()
Bebekler anneleriyle geldikleri yerde çok önceden tanışırlarmış. Öyle bir şey okumuştum. Biz kendimizi hazırız zannediyoruz ama belki o kendini hazır hissetmiyor henüz :)Nerden geliyor bu bebişler ya o kadar güzel emzikler beğendim ki![]()
teşekkür ederimmCok erken daha yumurtlamadan sonra 6 gun gececek yerlesme olmasi icin ondan sonra belirti baslar oyle dusun. Tek bi hucrenin etkisini vucudunda hissedemezsin ki yerlesmedenrahat birak kendini.. stresini azalt rezene cayi ic aksamlari ve implantasyonu destekleyecek seyler ye memsela cilek, bitter cikolata, badem… magnezyum cok oneriliyor bu surecte aksam yatmadan takviye olarak alabilirsin destekliyormus tutunmasini. İnsallah vardir
![]()
Acaba gerçekten var mı benim bebeğimBebekler anneleriyle geldikleri yerde çok önceden tanışırlarmış. Öyle bir şey okumuştum. Biz kendimizi hazırız zannediyoruz ama belki o kendini hazır hissetmiyor henüz :)
Kız iç ferahlatmak deyince de sendi hani ayrıca ? Toparla bakalım kendini![]()
Acaba gerçekten var mı benim bebeğimherkese iyi geliyorum da kendine gelemiyorum ya bugün kız ben hemen hamile kalabiliyorum dedi bebek alisverisi yapmak dünyanın en güzel şeyi dedi bana baktı sana da çok üzülüyorum falan dedi etkilendim biraz
![]()
Tabiki de var. Lütfen öyle düşünme. Ben inanıyorum ki en doğru zamanda sana gelecekAcaba gerçekten var mı benim bebeğimherkese iyi geliyorum da kendine gelemiyorum ya bugün kız ben hemen hamile kalabiliyorum dedi bebek alisverisi yapmak dünyanın en güzel şeyi dedi bana baktı sana da çok üzülüyorum falan dedi etkilendim biraz
![]()
Çok uzuldum gerçekten çok düşüncesiz biri kahroldum inan . İnşallah birtanem teşekkür ederimNasıl bir arkadaş o
Her şey nasip canım
Sen gönlünü ferah tut elinden geleni yap Allah’a sığın
Her şey vakti gelince oluyor
Allah en güzel zamanı belirlemiştir hepimiz için![]()
Ay Allahım böyle insanlar neden var yaa. Benimde etrafimda var böyle birisi düpedüz kıskandırmaya çalışıyor. GerizekalılarAcaba gerçekten var mı benim bebeğimherkese iyi geliyorum da kendine gelemiyorum ya bugün kız ben hemen hamile kalabiliyorum dedi bebek alisverisi yapmak dünyanın en güzel şeyi dedi bana baktı sana da çok üzülüyorum falan dedi etkilendim biraz
![]()
İnşallah canımın içi yaTabiki de var. Lütfen öyle düşünme. Ben inanıyorum ki en doğru zamanda sana gelecek
Arkadaşının bebeği sağlıkla doğsun ve büyüsün. Ama sana üzülmesin, kendiyle ilgilensin![]()
Cok dusuncesizler çok kötüler zaten artık evliliğin yavaştan 3 yılına giriyoruz başta 2 sene düşünmedik ama kimse bilmiyor tabi herkesin gözünde çocuğum oluyor gibi duruyor herkes bunu soruyor habireAy Allahım böyle insanlar neden var yaa. Benimde etrafimda var böyle birisi düpedüz kıskandırmaya çalışıyor. Gerizekalılar
Bazen çok şaşkınlıkla izliyorum bir insan bu kadar düşüncesiz olamaz. Öyle cümle kurup öyle imâlar yapıyorlar ki, insan şaşırıyor, ya bilerek üzmek için söyleyecek kadar vicdansız, insanlıktan çıkmışlar , ya da gerçekten bunu bilmeden yapacak kadar beyin fonksiyonları gelişmemiş insanlar.Cok dusuncesizler çok kötüler zaten artık evliliğin yavaştan 3 yılına giriyoruz başta 2 sene düşünmedik ama kimse bilmiyor tabi herkesin gözünde çocuğum oluyor gibi duruyor herkes bunu soruyor habire
Evet sanki gebe kalmak bizim elimizdeymis gibi sanki kalmamış olmak imkansız gibi karsima geçmiş diyor ki rahim filmi kesin çözüm kesin hamile kalınıyor ben ocajkta çektirdim kesin falan değil hamile de değilim deyince böyle şaşırıyor falan . Ateş düştüğü yeri yakıyorBazen çok şaşkınlıkla izliyorum bir insan bu kadar düşüncesiz olamaz. Öyle cümle kurup öyle imâlar yapıyorlar ki, insan şaşırıyor, ya bilerek üzmek için söyleyecek kadar vicdansız, insanlıktan çıkmışlar , ya da gerçekten bunu bilmeden yapacak kadar beyin fonksiyonları gelişmemiş insanlar.
Cok dusuncesizler çok kötüler zaten artık evliliğin yavaştan 3 yılına giriyoruz başta 2 sene düşünmedik ama kimse bilmiyor tabi herkesin gözünde çocuğum oluyor gibi duruyor herkes bunu soruyor habire
Ben o kadar güçlü olamıyorum yine çok üzüldüm çok ağladım , bilmiyorum dayanamıyorum ben yaBenim temmuzda 8 sene olacak. 7 yil bebek kesinlikle istemiyordum oyle korunuyodum kio zaman bu mantikla benim hakkimda neler diyolardir peki bu benim umrumda miii hic degil cunku kimse benden onemli degill bosuna canini sikma
![]()
Ben o kadar güçlü olamıyorum yine çok üzüldüm çok ağladım , bilmiyorum dayanamıyorum ben ya