Bende doktora adet döngüm 39 gün belki daha erkendir dominant folukul için dedim . Hayir zaten 39 gün olmasıda normal değil git gelecek ay adetin 3cu gününden ilaca başlarız dedi kestirip attı. Hiç umut yok dedi yani.
Saçmalamış bence 39 günlük döngüde tabiki 8.yumurta olmaz ki hiç öyle düşünme bence 10 güne falan gelişir

Kızlarım üzülmüyoruz. Bünyemize üzüntü stresini eklemiyoruz. Pozitif düşünüyoruz. Bebişimiz canı ne zaman isterse o zaman gelir diye düşünüyoruz ♥️
Nerden geliyor bu bebişler ya o kadar güzel emzikler beğendim ki 🥹🥹❤️

Nerden geliyor bu bebişler ya o kadar güzel emzikler beğendim ki 🥹🥹❤️
Bebekler anneleriyle geldikleri yerde çok önceden tanışırlarmış. Öyle bir şey okumuştum. Biz kendimizi hazırız zannediyoruz ama belki o kendini hazır hissetmiyor henüz :)
Kız iç ferahlatmak deyince de sendi hani ayrıca ? Toparla bakalım kendini 😍

Cok erken daha yumurtlamadan sonra 6 gun gececek yerlesme olmasi icin ondan sonra belirti baslar oyle dusun. Tek bi hucrenin etkisini vucudunda hissedemezsin ki yerlesmeden🤗 rahat birak kendini.. stresini azalt rezene cayi ic aksamlari ve implantasyonu destekleyecek seyler ye memsela cilek, bitter cikolata, badem… magnezyum cok oneriliyor bu surecte aksam yatmadan takviye olarak alabilirsin destekliyormus tutunmasini. İnsallah vardir❤️❤️
teşekkür ederimm🩷 içiyorum magnezyum düzenli, bu ay 12sinde ya da 17sinde yunurtlama oldu emin değilim eğer 12sinde oldu ise diye aklıma takıldı açıkçası. belki de sadece pms belirtileridir, en iyisi düşünmemek biraz zor olsa da🥹

Bebekler anneleriyle geldikleri yerde çok önceden tanışırlarmış. Öyle bir şey okumuştum. Biz kendimizi hazırız zannediyoruz ama belki o kendini hazır hissetmiyor henüz :)
Kız iç ferahlatmak deyince de sendi hani ayrıca ? Toparla bakalım kendini 😍
Acaba gerçekten var mı benim bebeğim 🥲 herkese iyi geliyorum da kendine gelemiyorum ya bugün kız ben hemen hamile kalabiliyorum dedi bebek alisverisi yapmak dünyanın en güzel şeyi dedi bana baktı sana da çok üzülüyorum falan dedi etkilendim biraz 🥲🥺

Acaba gerçekten var mı benim bebeğim 🥲 herkese iyi geliyorum da kendine gelemiyorum ya bugün kız ben hemen hamile kalabiliyorum dedi bebek alisverisi yapmak dünyanın en güzel şeyi dedi bana baktı sana da çok üzülüyorum falan dedi etkilendim biraz 🥲🥺

Nasıl bir arkadaş o
Her şey nasip canım
Sen gönlünü ferah tut elinden geleni yap Allah’a sığın
Her şey vakti gelince oluyor
Allah en güzel zamanı belirlemiştir hepimiz için 🙏🏼

Tabiki de var. Lütfen öyle düşünme. Ben inanıyorum ki en doğru zamanda sana gelecek 🙏🏻
Arkadaşının bebeği sağlıkla doğsun ve büyüsün. Ama sana üzülmesin, kendiyle ilgilensin ☺️

Nasıl bir arkadaş o
Her şey nasip canım
Sen gönlünü ferah tut elinden geleni yap Allah’a sığın
Her şey vakti gelince oluyor
Allah en güzel zamanı belirlemiştir hepimiz için 🙏🏼
Çok uzuldum gerçekten çok düşüncesiz biri kahroldum inan . İnşallah birtanem teşekkür ederim

Ay Allahım böyle insanlar neden var yaa. Benimde etrafimda var böyle birisi düpedüz kıskandırmaya çalışıyor. Gerizekalılar

Tabiki de var. Lütfen öyle düşünme. Ben inanıyorum ki en doğru zamanda sana gelecek 🙏🏻
Arkadaşının bebeği sağlıkla doğsun ve büyüsün. Ama sana üzülmesin, kendiyle ilgilensin ☺️
İnşallah canımın içi ya 💕 hem heyecanlı hem de zor bir durum 😊😉 Allah'ım hepimize sağlıklı iyi huylu bebekler versin

Ay Allahım böyle insanlar neden var yaa. Benimde etrafimda var böyle birisi düpedüz kıskandırmaya çalışıyor. Gerizekalılar
Cok dusuncesizler çok kötüler zaten artık evliliğin yavaştan 3 yılına giriyoruz başta 2 sene düşünmedik ama kimse bilmiyor tabi herkesin gözünde çocuğum oluyor gibi duruyor herkes bunu soruyor habire

Cok dusuncesizler çok kötüler zaten artık evliliğin yavaştan 3 yılına giriyoruz başta 2 sene düşünmedik ama kimse bilmiyor tabi herkesin gözünde çocuğum oluyor gibi duruyor herkes bunu soruyor habire
Bazen çok şaşkınlıkla izliyorum bir insan bu kadar düşüncesiz olamaz. Öyle cümle kurup öyle imâlar yapıyorlar ki, insan şaşırıyor, ya bilerek üzmek için söyleyecek kadar vicdansız, insanlıktan çıkmışlar , ya da gerçekten bunu bilmeden yapacak kadar beyin fonksiyonları gelişmemiş insanlar.

Bazen çok şaşkınlıkla izliyorum bir insan bu kadar düşüncesiz olamaz. Öyle cümle kurup öyle imâlar yapıyorlar ki, insan şaşırıyor, ya bilerek üzmek için söyleyecek kadar vicdansız, insanlıktan çıkmışlar , ya da gerçekten bunu bilmeden yapacak kadar beyin fonksiyonları gelişmemiş insanlar.
Evet sanki gebe kalmak bizim elimizdeymis gibi sanki kalmamış olmak imkansız gibi karsima geçmiş diyor ki rahim filmi kesin çözüm kesin hamile kalınıyor ben ocajkta çektirdim kesin falan değil hamile de değilim deyince böyle şaşırıyor falan . Ateş düştüğü yeri yakıyor

Benim temmuzda 8 sene olacak. 7 yil bebek kesinlikle istemiyordum oyle korunuyodum ki😂😂 o zaman bu mantikla benim hakkimda neler diyolardir peki bu benim umrumda miii hic degil cunku kimse benden onemli degill bosuna canini sikma❤️❤️❤️

Benim temmuzda 8 sene olacak. 7 yil bebek kesinlikle istemiyordum oyle korunuyodum ki😂😂 o zaman bu mantikla benim hakkimda neler diyolardir peki bu benim umrumda miii hic degil cunku kimse benden onemli degill bosuna canini sikma❤️❤️❤️
Ben o kadar güçlü olamıyorum yine çok üzüldüm çok ağladım , bilmiyorum dayanamıyorum ben ya

Back
X