Eşimin sperm sonucu çıktı chatcptye sorduğumda sperm sayısının az ve ileri hareketin olmadığını söylüyor bikac sene öncesi sayı ve hareket çok yuksekti acaba ne düşürdü ve bunun için ne önerirsin kuzum koenzimQ10 ve başka neler bilgine ihtiyacım var çok moralim bozuldu @haifa
Eşimin ileri hareket olması gerekenden çok az düşüktü doktor değerler gayet normal herhangi bişeye ihtiyac yok dedi ama eşim pimpirik bi insan olduğu için zorla takviye ilaç istedi MERUS isimli bir ilaç verdi reçetesiz alınabiliyor sabah akşam içiyor takviye gibi birşey bide biz kendimiz koenzimQ10 almıştık tabi doktora gösterdiğinde sonuçları eşinize göre başka bir ilaç önerir

Eşimin sperm sonucu çıktı chatcptye sorduğumda sperm sayısının az ve ileri hareketin olmadığını söylüyor bikac sene öncesi sayı ve hareket çok yuksekti acaba ne düşürdü ve bunun için ne önerirsin kuzum koenzimQ10 ve başka neler bilgine ihtiyacım var çok moralim bozuldu @haifa

Sonucu atsana buraya isim falan kapatip canim. Neden oyle oldu acaba. Doktor bir yorum yapip oneride bulunmadi mi?

Eklentiler

• 1000239770.webp
    1000239770.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000239771.webp
    1000239771.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 38
Eşimin ileri hareket olması gerekenden çok az düşüktü doktor değerler gayet normal herhangi bişeye ihtiyac yok dedi ama eşim pimpirik bi insan olduğu için zorla takviye ilaç istedi MERUS isimli bir ilaç verdi reçetesiz alınabiliyor sabah akşam içiyor takviye gibi birşey bide biz kendimiz koenzimQ10 almıştık tabi doktora gösterdiğinde sonuçları eşinize göre başka bir ilaç önerir
Bakalım ne diycek ama neden duserki acaba

Şu an reglim ama ben bile yarın test yapicam Bahar sen de yap🤣 Reglim normalden az geliyor da. İçimde kalmasın🤣 Az önce bir arkadaşın dolu dolu regl gibi yerleşme kanaması yaşadiğini gorunce böyle bir karar aldım kendimce🤣
Kız böyle bir durum oluyor mu benim de öyle oldu kanamam. testlerim de adete 6 gün kala pozitif çıktı. kan testi verdim bugün 😂

Ay benimki hayatta kalkmaz o saatte işte çok yoruluyor zaten. Yumurtlama zamanı bile zor ikna ediyorum kendin ıstıyosan olsun diyo sen böyle çocuk olsun diye yapıyosun stress oluyosun olmuyo diyo doğru da söylüyo aslında. Şimdi o saatte kaldırıyım desem üstüne bi de azar yerim sanki zamanında yaptık çok mu oldu der
Gerçekten çok haklı değil mi ya. Bazen kendimizi hiç onların yerine koymuyoruz erkekler bizim gibi değil ki. bu işin bir de zevk kısmı var birşeyleri akışına bırakıp eşini isteyip arzuladigin için yapsan olacak belkide . Onların da ne hissettiğini düşünmek gerek bazen

Bende şimdi şu combs testini yaptırdım eşimle tam bu konuyu konuşuyordum he he dedi geçiştirdi izne çıkınca Ankara’ya gidicez orda zorla götürmeyi düşünüyorum hangi bölüme gitmek gerekiyor
Bizi kadın doğum yönlendirdi urolojiye orası yapti

Bende şimdi şu combs testini yaptırdım eşimle tam bu konuyu konuşuyordum he he dedi geçiştirdi izne çıkınca Ankara’ya gidicez orda zorla götürmeyi düşünüyorum hangi bölüme gitmek gerekiyor
Ben hep kendimde sorun diye düşünüp denemediğin kalmamıştı ama ileri hareket 0 olunca işte 😪

Bizi kadın doğum yönlendirdi urolojiye orası yapti
Ah ciddi misin 🤦🏻‍♀️ memlekete gidince o zaman kadın doğuma gitmek şart. Az önceki doktordan takviye istedim yumurta kalitesi için dedim bakalım ne önerecek dşye gelmiş sen gebe kaşmışsın zaten gerek yok şuan dedi yolladı bana bitane düzgünü denk gelmiyor

Kızlar sabahtan beri mide yanmam var hergün ne yiyosam bugünde onları yedim aslında kahvaltıda belirti olabilir mi kasık ağrım zaten arada oluyo bel ağrısı keza bazen göğüslerimde sızı oluyo beyaz akıntım var

Ah ciddi misin 🤦🏻‍♀️ memlekete gidince o zaman kadın doğuma gitmek şart. Az önceki doktordan takviye istedim yumurta kalitesi için dedim bakalım ne önerecek dşye gelmiş sen gebe kaşmışsın zaten gerek yok şuan dedi yolladı bana bitane düzgünü denk gelmiyor
Ne saçma bende gebe kaldım sonucta ama bak eşimin değişmiş sonucta olabiliyor

Kuruma çizgisi bırakabiliyor ama çizgi anında çıktıysa sorun yoktur 💐 yalancısını duymadım
Karnım çok ağrıyor bugüüün ağlıycamm 🫠🫠
Benimde sürekli bir şeyler oluyor gibi ama adet sancısı gibi vurmuyor benim şiddetli oluyor adet ağrılarım. Birde akıtım devam ediyorr sulu şekilde sarımtırak akıntı. Mide yanması da devam

Back
X