Hayatım bunun için selenyum birlere direk yazacaktır doktor ama başka tedaviler uygulayacaktır tek vitamine bağlı kalacağını sanmıyorum ben doktorla görüştünüz mü sıcak duş almasın vitamin c selenyum çinko benim söylediğim selenyum çinko ile beraber zaten onu al direk folik asit ve b12 methyl folat olmalı bu arşda b12 de dil altı olmalı hepsini favrondan al omega 3 de ordan al yüksek dha ve ifos onaylı olmalı 3 ay düzenli kullanacak etkileşim 3 ay sonunda başlar 6 aydan önce bırakmasın asla devam magnezyum söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum karışım formlarda vitaminler almayın hepsini ayrı ayrı al ki verimde ona göre olsun ve b6 q10 Ubiquinol formunu Türkiye’de bulursan o formunu al
Tam tatlim teşekkür ederim valla öyle senin girmeni bekliyorum 🥲 doktora yarın hag cektirince sonucu gostercem oda urolojiye yolluycak büyük ihtimal ayy insallah artarsa ya tamam ben onlara bakayım 💗😘

Öyle yapayım kuzum. 10 gibi tekrar yapayım benimde şuan kasık ağrım var hafif. akıntım da var. Genelde akıntı olan gün pik olur benimde sonraki gün çatlar ama geçen ay geç çatladı galiba reglim gecikti 2 gün. Sağlıklı yumurtluyoruzdur umarım🌸
İnşallah canım💕 Akşam ben de tekrar kontrol edeceğim. Bu aralarda günde iki defa ovülasyon testi yapmak daha sağlıklıymış bir yerde okumuştum.🌸

Tam tatlim teşekkür ederim valla öyle senin girmeni bekliyorum 🥲 doktora yarın hag cektirince sonucu gostercem oda urolojiye yolluycak büyük ihtimal ayy insallah artarsa ya tamam ben onlara bakayım 💗😘
Hepiburadaya gir bak var orda aşkım elinde problem varsa zaten bence kaliteli spermi alıp direk aşılama yaptırın

Eşimin sperm sonucu çıktı chatcptye sorduğumda sperm sayısının az ve ileri hareketin olmadığını söylüyor bikac sene öncesi sayı ve hareket çok yuksekti acaba ne düşürdü ve bunun için ne önerirsin kuzum koenzimQ10 ve başka neler bilgine ihtiyacım var çok moralim bozuldu haifa haifa
Sprem için eşim progenym kullandı

Bak ilki predictor ikincisinı gece yapmıştım awox ve 9,41 değeri algılamıştı

Eklentiler

• bfc6046b-cb8a-4039-b26c-f06be047e954.webp
    bfc6046b-cb8a-4039-b26c-f06be047e954.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_5236.webp
    IMG_5236.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 46
Bugünde ilişki yaşa sonrada canınız isterse yaşa ve teste devam et adete kadar bence bazı aylar 2 defa yumurtlama olabiliyor yakalarsın belki onuda değerlendirirsin
Bir kaç ay yaptım o şekilde ama bende hiç 2 kere yumurtlama olmadı canım zaten olacağı zamanı akıntıdan anlıyorum ama teşekkür ederim yine de önerin için

Selam kızlar 🩷
Benim birkaç akşamdır baya bacak ağrım var
Dizimin alt kısımları yani baldırlarım ağrıyor iki bacağımda da
Elimle sıkınca ve bacaklarımı duvara dikince biraz hafifliyor
Uyuyunca geçiyor sadece
Neden olabileceğine dair bir fikriniz var mı
Gebelik ile ilgisi olabilir mi sizce

Iyi akşamlar arkadaşlar en erken gebelik testi catlamadan kac gun sonra yapılabilir bilginiz varmi

Iyi akşamlar arkadaşlar en erken gebelik testi catlamadan kac gun sonra yapılabilir bilginiz varmi
İyi akşamlar🌸 En erken 10 gün sonra çıkabilir ama bu değişken bişey. Makina gibi net işleyemez bende 10 günde olur sende 12 başkasında 14 gün gibi.. Eğer şüphen varsa 10. gün testi dene istersen😊 Negatif yada silik çıkarsa 12. ve 14. günlerde tekrarlarsın.

Selam kızlar 🩷
Benim birkaç akşamdır baya bacak ağrım var
Dizimin alt kısımları yani baldırlarım ağrıyor iki bacağımda da
Elimle sıkınca ve bacaklarımı duvara dikince biraz hafifliyor
Uyuyunca geçiyor sadece
Neden olabileceğine dair bir fikriniz var mı
Gebelik ile ilgisi olabilir mi sizce
Selamlar canım💕 Alt bacak ağrısının bir ilgisi olur mu bilemedim. Ama olmazda diyemiyorum herkeste farklı belirtiler oluyor. Benim ilk gebeliğimde ilk haftalarda inanılmaz bir kalça bacak ağrısı olmuştu. Daha gebeliğimi öğrenmeden önce, yerleşiyordu sanırım. Kalçamdan üst baldırlarıma kadar ip çekiyor gibi dayanılmazdı. Gebelikten miydi bilmiyorum ama öyle bir ağrım olmuştu sonra geçti. Başka belirtin varmı🤩🥳

Selamlar canım💕 Alt bacak ağrısının bir ilgisi olur mu bilemedim. Ama olmazda diyemiyorum herkeste farklı belirtiler oluyor. Benim ilk gebeliğimde ilk haftalarda inanılmaz bir kalça bacak ağrısı olmuştu. Daha gebeliğimi öğrenmeden önce, yerleşiyordu sanırım. Kalçamdan üst baldırlarıma kadar ip çekiyor gibi dayanılmazdı. Gebelikten miydi bilmiyorum ama öyle bir ağrım olmuştu sonra geçti. Başka belirtin varmı🤩🥳

Bugün ara ara kasık ve bel ağrısı oldu canım
Bir de su geliyor resmen, iç çamaşırım baya ıslanıyor
İnşallah gebeliktendir hepsi 🤲🏼

Kızlar selam,
Bugun reglimin 3. günü idi ve aslında son günü yarın lekelenme şeklinde olup bitecek kısa sürüyor.
Nisan ayında yaptırdığım hormon testinde amh 1.36 iken, bugun 0.962 olarak çıktı. 3 ayda bu şekilde azalması nasıl münkün oldu bilmiyorum.
Aynı hastanede aynı laboratuvarda aralık ayında 1.02, nisanda 1.36 iken, temmuzda 0.962 şeklinde oldu ve amh yükselmesi olmuyor deniyor ve bu sapmalar nasıl oldu hiç anlamadım.
Biraz moralim bozuldu azalma olacağını biliyordum da bu kadar kısa sürede neredeyse %30 azalma hiç tahmin edemiyordum. AMH değeri 1 yılda ortalama 0.1-0.2 ng/ml azalır şeklinde internette yazıyor yani kişiden kişiye değişse de düşüş bana fazla geldi. Artık direkt tüp bebek polikliniğine başvurup tam sorun ne onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı üreme tekniği olarak ne yapacaklar bilmiyorum.

İçimi dökmek istedim umarım anne olabilirim yolun çok başındayım biliyorum ama nedense korkuyorum. Rabbim bizlere de nasip etsin diye dua etmekten başka ne yapabilirim bilmiyorum artık...

Bugün ara ara kasık ve bel ağrısı oldu canım
Bir de su geliyor resmen, iç çamaşırım baya ıslanıyor
İnşallah gebeliktendir hepsi 🤲🏼
Gebelikte benimde akıntım su gibiydi regl oldum sanıp wc gidiyordum ya da altıma kaçırdım diyordum 😂 o zamanlar çok takık değildim test falan yapmamıştım inşallah bebiş yapıyordur 🥰

Back
X