kusura bakmayın, atlamış oldum konuşmaya. ben de 14 ayın sonunda, gelecek ay tüp bebeğe başlayacakken kendiliğimden hamile kaldım hem de aşırı kötü hormonlarla. gerçekten o tek sağlıklı yumurta 14 ayın sonunda ilk kez oluştu. yine de umutsuzluk ve o hüzünlü hisler içimizden geliyor o nedenle stresten uzak dur diyemem asla çünkü bence bu imkansız. ama o değerlere vs. takılı kalmamak lazımmış, yumurta kalitesinin görünümünün öncelikli olduğunu öğrendim gerçekten.. hayırlısı ile evladınıza kavuşursunuz umarım <3
Aminn canım teşekkür ederim ❤️ böyle güzel yaşanmış deneyimler görünce umut ediyorum Allah sizinde bebeğinizi size bağışlasın çok güzel hayırlı bir hayatı olsun 🥰🧿

Selamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur 🫠♥️
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 😊

Benim eşimde bilinçlidir ama bazı konularda gerçekten eğitilemiyor 😅😅 bizde aynı tartışmayı yaşamıştık bir keresinde normal ve sezeryan doğum hakkında. Anneler nasıl doğurdu zamanında diyor şuan ki zamanla o aynı değil ki 😅 erkekler bi regl sancısı çekmeli bir de doğum yapmalı ancak o zaman anlarlar 😅
Bir sünnetleri var allasen bahshshhsha😅😅 Biz her ay ağrılar kramplar şelale🤣😅

Son düzenleme:
Aslında döngüm değişiyor geçen ay 32 ondan önceki 38 ondan önceki 34 ve 32 görmüşüm. Ama akıntım 8-9 temmuzda oldu yani ben ozamanları değerlendirdim
Daha 10 gün bile olmamış yumurtlama olalı. Bende bat geçti sandım canım. Çok erkenmiş yavrum neden test yaptın ki? 12 günden önce çıkmaz hatta 14 diyelim. Acele etmişsin bence önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyebilirsin🌸

Hep sabırsızlık bitirdi bizi zaten
Valla kuzucum ya. O kadar istiyoruz ki hemen olsun çıksın diye🥰 Ama 10. günde negatif görüp kahrolmak varken 4-5 güncük daha bekleyip kutlama yapmak var. Olmuşsa zaten çıkacaktır. Erken test yapılıp negatif çıkınca bin kat daha fazla üzülüyoruz. Hepinizin evine gelip tüm testlere el koyacağım o olacak🤣😅

Valla kuzucum ya. O kadar istiyoruz ki hemen olsun çıksın diye🥰 Ama 10. günde negatif görüp kahrolmak varken 4-5 güncük daha bekleyip kutlama yapmak var. Olmuşsa zaten çıkacaktır. Erken test yapılıp negatif çıkınca bin kat daha fazla üzülüyoruz. Hepinizin evine gelip tüm testlere el koyacağım o olacak🤣😅
Ben sipariş vercem 😂😂 karar veremedim ne alsam diye

Merhaba kızlar gün içerisinde giremiyorum buralara ama heyecanla ve bir sürü şey öğrenerek okuyorum yazışmalarınızı. Sohbetlere çok katılamasamda dualarımdasınız her biriniz🙏🏻 özellikle haifa haifa bacım paylaştığın bilgilerinin yüzü suyu hürmetine bu ay sen başta olmak üzere hepimiz güzel haberler alalım.

Civcivimmm Civcivimmm canımm üzülme bat tarihine daha var 12. Gün negatif görüp 14. Gün kanda çıkanda var herkesin döngüsü kendine özel💕

Back
X