Dimi diğer kişilere göre azda olsa burda bi zaman harcadım dertlerini dinledim insan bırakamıyor
Evet bir de ilk burada paylaştım, herkes o kadar sevindi ki ilk duygusallığımı yaşattı bana 🥹
Gitmeyin aşkım hamile olsak da konuşuruz 😂
Zaten onu bekliyorum hepinizden, bugün kimden güzel haber alırız acaba diye bakıyorum 🥹🫠

Merhaba kızlar gün içerisinde giremiyorum buralara ama heyecanla ve bir sürü şey öğrenerek okuyorum yazışmalarınızı. Sohbetlere çok katılamasamda dualarımdasınız her biriniz🙏🏻 özellikle haifa haifa bacım paylaştığın bilgilerinin yüzü suyu hürmetine bu ay sen başta olmak üzere hepimiz güzel haberler alalım.

@Civcivimmm canımm üzülme bat tarihine daha var 12. Gün negatif görüp 14. Gün kanda çıkanda var herkesin döngüsü kendine özel💕
Tam aklımdan geçiyordun canım, Ovülasyon testin bugün pik oldu mu sürecimiz bir gidiyor, aklımda varsın.🌸

Tam aklımdan geçiyordun canım, Ovülasyon testin bugün pik oldu mu sürecimiz bir gidiyor, aklımda varsın.🌸
Canım hayır anlayamadım valla bugün kasık ağrım var 2-3 saat sıvı almadım ama hala pik değil 😔😔 bugün 13.gün

Eklentiler

• IMG_9619.webp
    IMG_9619.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba kızlar gün içerisinde giremiyorum buralara ama heyecanla ve bir sürü şey öğrenerek okuyorum yazışmalarınızı. Sohbetlere çok katılamasamda dualarımdasınız her biriniz🙏🏻 özellikle haifa haifa bacım paylaştığın bilgilerinin yüzü suyu hürmetine bu ay sen başta olmak üzere hepimiz güzel haberler alalım.

@Civcivimmm canımm üzülme bat tarihine daha var 12. Gün negatif görüp 14. Gün kanda çıkanda var herkesin döngüsü kendine özel💕
Canım benim burada bekleyen dertleşip yüklerimizi hafiflettiğimiz tüm yüreği anne olan hepimize rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda AMiN🤲🏻

Canım hayır anlayamadım valla bugün kasık ağrım var 2-3 saat sıvı almadım ama hala pik değil 😔😔 bugün 13.gün
Canım her ay aynı tarihte yumurtlama olacak dit emir kanun yok bazı aylar olmayabilir başı aylar erken bazıları geç olabiliyor kadınların hormonları asla öngörülemez

Henüz tam büyümemiş belki ay sonu belki diğer ay hemen adetten sonra büyütebilir bu yüzden hep diyorum adet biter bitmez ovü test tekrar edilmeli
Regl sonrası hemen başladım kuzum. Sormuştum erken mi diye sen hemen başla demiştin. Kısmet artık🌸

Ay kızlar bir daha bakayım dedim sanki koyulaşmış değil mi? Ama 10 dk sonrasını kabule ediyor muyuz? Foto yüklendi mi anlayamadım ama

Kızlar ya sorun yaşadım yüklemede ss alınca boyutu düştü de öyle yükleyebildim sanırım

Eklentiler

• IMG_9623.webp
    IMG_9623.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 24
Canım her ay aynı tarihte yumurtlama olacak dit emir kanun yok bazı aylar olmayabilir başı aylar erken bazıları geç olabiliyor kadınların hormonları asla öngörülemez
Evet canım olmayadabilir tabi ki. Akşama bir daha yapayım.

Back
X