- 2 Mayıs 2025
- 3.205
- 2.224
- 48
- 27
Oy maşallah6+1 olduk bugün
iyiyim çok şükür, pazartesi günü kalp atışını duymak için çağırmıştı bakalım duyarız inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah6+1 olduk bugün
iyiyim çok şükür, pazartesi günü kalp atışını duymak için çağırmıştı bakalım duyarız inşallah![]()
Ben de bu ay awox almaya karar verdim inşallah sondurBenim siparişler bugün geldi, epey bir "Prodoctor" aldımovü testleri ise "Laboquick"
Doğru diyorsun aşkım bilseydim üç isterdim yaKız bebeğim yazdım tüm tarifi herşeyi detaylı daha ne yapayım ben![]()
Bi bomba patlatacaksın inşallah umutluyum çok belirtin var gerçi 0 belirti ile de gebelik yaşayan var bakalım ne olacak aynı gün yapalım testAminnn güzel duan için sağ olEvet acele ettim sanırım henüz ateşimde yüksek seyrediyor akıntımda devam ediyor bakalım ne olacak
Kan verdim zaten canım sabah paylaştım görmedin sanırım. 32 döngü sayarsak 22 Temmuz bat 4 gün öncesinde çıkar diye düşündüm sonuçta 0,22 geldi daha yükselmez diye düşündüm ama herkes erken olduğunu söyledi biraz rahatladımCanım niye senin olmasın neden sen bukadar karamsarsın ya daha testte nasıl çıksın daha bugün ayın 18 I kanda bile çıkmaz
Biz buradayız merak etme her şey güzel olacakEvet canım teşekkür ederim umudum devam ediyor yinede sayenizde![]()
Prodoctor mu predictor early mi? Prodoctor yalancı pozitif verebiliyor aklında bulunsunBenim siparişler bugün geldi, epey bir "Prodoctor" aldımovü testleri ise "Laboquick"
Evet bende vermişti meselaProdoctor mu predictor early mi? Prodoctor yalancı pozitif verebiliyor aklında bulunsun
Şuan kanda çıkması imkansız daha bugün ayın 18 ve sen 8.9 pik gördün 10 açılma oldu dimi bariz mi açılma azmıydı 22si 24 kanda net çıkarKan verdim zaten canım sabah paylaştım görmedin sanırım. 32 döngü sayarsak 22 Temmuz bat 4 gün öncesinde çıkar diye düşündüm sonuçta 0,22 geldi daha yükselmez diye düşündüm ama herkes erken olduğunu söyledi biraz rahatladım
Kız bende ki yalancı pozitifler aynı gerçek gibi bitanesini hala saklarım gözüm görsün diyeEvet bende vermişti mesela
Evet ben de atmıştım ya buraya kuruma ne biçimdi kırmızıKız bende ki yalancı pozitifler aynı gerçek gibi bitanesini hala saklarım gözüm görsün diyeher markada gördüm awox ve Prodoctor hariç. Hele laboquick kuruma çıkardığını kıpkırmızı şekilde öğrendim hamiletim diye nasıl sevinmiştim
Aminn inşallahBi bomba patlatacaksın inşallah umutluyum çok belirtin var gerçi 0 belirti ile de gebelik yaşayan var bakalım ne olacak aynı gün yapalım test![]()
Gaza geldim erkenden öğrenenlereKız şimdi kanda çıkmaz kanda sen evde test yapıp triplere girdin hayatım ya![]()
24 ü yaparım evde test ama benim kendimle alakalı bir umudum yok canımGaza geldim erkenden öğrenenlere![]()
Neden24 ü yaparım evde test ama benim kendimle alakalı bir umudum yok canım
Hepimiz için diliyorum bunuBiz buradayız merak etme her şey güzel olacak![]()
Benim için de öyle çünkü etrafımda beni sizden daha çok anlayan kimse yokHepimiz için diliyorum bunuHepinizi kız kardeşlerim gibi hissediyorum dert ortaklarım
![]()
Çünkü bir gerçek bir yumurtlama yaşadım mı emin değilim
Canmsın bende öyle ben gurbetteyim kimsem yok burada…. Anneme de yansıtmıyorum üzüldüğünü onu üzmemek için böyle kendimle derdimle başbaşayım….Hepimiz için diliyorum bunuHepinizi kız kardeşlerim gibi hissediyorum dert ortaklarım
![]()
Ben ovü yapmadım bu ay ateş ölçümü ve akıntılarımı takip ettim. 32 döngüme görede 8 ine denk geliyordu ama 9uda değerlendirdik 10 11 de en kötü diğer kalan günlerde ki gelip döllense yine erken oluyor baya. Sonuçta pik görülüyor ama o gün değil sonra ki günler çatlıyor. Bende 22 sinde yapıcam ozaman seninle inşallah güzel sonuç alırızŞuan kanda çıkması imkansız daha bugün ayın 18 ve sen 8.9 pik gördün 10 açılma oldu dimi bariz mi açılma azmıydı 22si 24 kanda net çıkar