Aminnn güzel duan için sağ ol ♥️ Evet acele ettim sanırım henüz ateşimde yüksek seyrediyor akıntımda devam ediyor bakalım ne olacak
Bi bomba patlatacaksın inşallah umutluyum çok belirtin var gerçi 0 belirti ile de gebelik yaşayan var bakalım ne olacak aynı gün yapalım test 🤲🏻

Canım niye senin olmasın neden sen bukadar karamsarsın ya daha testte nasıl çıksın daha bugün ayın 18 I kanda bile çıkmaz
Kan verdim zaten canım sabah paylaştım görmedin sanırım. 32 döngü sayarsak 22 Temmuz bat 4 gün öncesinde çıkar diye düşündüm sonuçta 0,22 geldi daha yükselmez diye düşündüm ama herkes erken olduğunu söyledi biraz rahatladım

Kan verdim zaten canım sabah paylaştım görmedin sanırım. 32 döngü sayarsak 22 Temmuz bat 4 gün öncesinde çıkar diye düşündüm sonuçta 0,22 geldi daha yükselmez diye düşündüm ama herkes erken olduğunu söyledi biraz rahatladım
Şuan kanda çıkması imkansız daha bugün ayın 18 ve sen 8.9 pik gördün 10 açılma oldu dimi bariz mi açılma azmıydı 22si 24 kanda net çıkar

Evet bende vermişti mesela
Kız bende ki yalancı pozitifler aynı gerçek gibi bitanesini hala saklarım gözüm görsün diye 😅 her markada gördüm awox ve Prodoctor hariç. Hele laboquick kuruma çıkardığını kıpkırmızı şekilde öğrendim hamiletim diye nasıl sevinmiştim

Kız bende ki yalancı pozitifler aynı gerçek gibi bitanesini hala saklarım gözüm görsün diye 😅 her markada gördüm awox ve Prodoctor hariç. Hele laboquick kuruma çıkardığını kıpkırmızı şekilde öğrendim hamiletim diye nasıl sevinmiştim
Evet ben de atmıştım ya buraya kuruma ne biçimdi kırmızı 🥹 teste 5 dakika bakmayı ne zaman öğrencez 😂

Şuan kanda çıkması imkansız daha bugün ayın 18 ve sen 8.9 pik gördün 10 açılma oldu dimi bariz mi açılma azmıydı 22si 24 kanda net çıkar
Ben ovü yapmadım bu ay ateş ölçümü ve akıntılarımı takip ettim. 32 döngüme görede 8 ine denk geliyordu ama 9uda değerlendirdik 10 11 de en kötü diğer kalan günlerde ki gelip döllense yine erken oluyor baya. Sonuçta pik görülüyor ama o gün değil sonra ki günler çatlıyor. Bende 22 sinde yapıcam ozaman seninle inşallah güzel sonuç alırız ❤️

Back
X