Hiç kullanmıyorduk sabah uğraşmayalım diye şey etmiş sağolsunAşkım biliyorum ya sabahları ben hiç sevmiyorum eşimde nöbetçi gitmeden değerlendirelim dedik evde vardı kullanmış ona canım sıkıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kullanmıyorduk sabah uğraşmayalım diye şey etmiş sağolsunAşkım biliyorum ya sabahları ben hiç sevmiyorum eşimde nöbetçi gitmeden değerlendirelim dedik evde vardı kullanmış ona canım sıkıldı
Sıkma canını olacağı varsa olacaktır olumsuz düşünme lütfenAşkım biliyorum ya sabahları ben hiç sevmiyorum eşimde nöbetçi gitmeden değerlendirelim dedik evde vardı kullanmış ona canım sıkıldı
Sabahları seven kadın yoktur sanırım yine yapmışsın oda bişeHiç kullanmıyorduk sabah uğraşmayalım diye şey etmiş sağolsun
Onada saydırdım yolladım sabahın 7sindeSıkma canını olacağı varsa olacaktır olumsuz düşünme lütfen
Valla tek gözüm kapalıSabahları seven kadın yoktur sanırım yine yapmışsın oda bişe![]()
Aşkım pik kaç günmsürüyords son pilte 36 saat içinde en geç çatlama oluyor yani lh yüksek kalması normal o yüzden 3 gün boyunca ilişki önerilir aslına bakarsan çatlamada ilişkiye gerek pek yok çünkü zaten sperm hazır bekliyor oluyorOnada saydırdım yolladım sabahın 7sindeZaten benim pik de bir kaç gün sürüyor bakcam bakalım. Chatgpt en geç 36 saat içinde yumurta çatlar diyor biz niye testlerde pik görüyoruz 3 4 gün ya
Sen ne zaman test yapacaksınBenimde öyle yumurtlama öncesinde ve yumurtlama da akıntım olmadı çatlamadan sonra akıntım başladı oda 3 gün önce kesildi 4,5 gün sürdü o akıntım sadece kaşık ağrım da bariz olmadı çok belli belirsiz hafif arada yaşadım göüs hassasiyetim 0 ve 1 haftadır iştahsızım sırf acıkıyorum diye yiyorum
Aşkım ama gördüğüm kadarıyla sen her gün ilişkiye giriyorsun zaten o yüzden bugünkü sprem kötü etkilense dünkü yaşıyordur zaten sıkma canınıAşkım biliyorum ya sabahları ben hiç sevmiyorum eşimde nöbetçi gitmeden değerlendirelim dedik evde vardı kullanmış ona canım sıkıldı
Valla canım 2 gündür damla damla kahve lekelenmem oldu bu lekelenme adete dönmezse yaparım ayın 28 doktor randevum var ondan öncesinde yaparım kanamaya dönmezseSen ne zaman test yapacaksın![]()
Aşkım ama gördüğüm kadarıyla sen her gün ilişkiye giriyorsun zaten o yüzden bugünkü sprem kötü etkilense dünkü yaşıyordur zaten sıkma canını
Anladım bebekler yarın akşam gelir bide o zaman değerlendirelim bakalım zaten testte ne çıkacak bilmiyorum da şuanAşkım pik kaç günmsürüyords son pilte 36 saat içinde en geç çatlama oluyor yani lh yüksek kalması normal o yüzden 3 gün boyunca ilişki önerilir aslına bakarsan çatlamada ilişkiye gerek pek yok çünkü zaten sperm hazır bekliyor oluyor
Normalde de oluyor muyduuuuuuValla canım 2 gündür damla damla kahve lekelenmem oldu bu lekelenme adete dönmezse yaparım ayın 28 doktor randevum var ondan öncesinde yaparım kanamaya dönmezse
Yok kuzum normalde geçen ay ilk def a2 gün kahve lekelenme oldu ama yoğundu sonraki 2 gün normal kırmısıya döndü hafif kanama yaşadım ped dolmadan bitti sonrada tamamen şuan ki 2 gindür damla damla bugünde hiç o damla da yoktu uyandığımda peçeteye silinde hafif geliyorNormalde de oluyor muyduuuuuu
Pik ne zamandı bebekYok kuzum normalde geçen ay ilk def a2 gün kahve lekelenme oldu ama yoğundu sonraki 2 gün normal kırmısıya döndü hafif kanama yaşadım ped dolmadan bitti sonrada tamamen şuan ki 2 gindür damla damla bugünde hiç o damla da yoktu uyandığımda peçeteye silinde hafif geliyor
Yok aşkım pıhtı felan yok bir damla minicik iki gündür kahve geldi bugünde sabah yoktu temizdi peçeteye silince çok az açık renk kahve geliyorPik ne zamandı bebekay bebek yoksa bile bence hormonlar düzene giriyor iyiye işaret diye düşünüyorum ama neden bebek olmasın oda ihtimal pıhtılı değil anladığım kadarıyla
![]()
Pik hangi gündü beybiYok aşkım pıhtı felan yok bir damla minicik iki gündür kahve geldi bugünde sabah yoktu temizdi peçeteye silince çok az açık renk kahve geliyor
7.8. İki çizgi eşit kırmısıydı 9 u daha koyuydu bak 13 ü bariz açıldı 10u na kadar ilişki yaşadık 10 dan sorma ilişki yokPik ne zamandı bebekay bebek yoksa bile bence hormonlar düzene giriyor iyiye işaret diye düşünüyorum ama neden bebek olmasın oda ihtimal pıhtılı değil anladığım kadarıyla
![]()
10u baz alırsak 12 gün olmuş 13ü alırsak 9 gün olmuş7.8. İki çizgi eşit kırmısıydı 9 u daha koyuydu bak 13 ü bariz açıldı 10u na kadar ilişki yaşadık 10 dan sorma ilişki yok
Doktor kontrolüne kadar bekleyecek gitmeden kontrole yaparım çünkü bu lekelenme devam edecekmiş etmez mi net görmüş olurum yerleşme mi yoksa kanamamı olacak anlamak için10u baz alırsak 12 gün olmuş 13ü alırsak 9 gün olmuşspermler canlı kaldığı için 13 de sayılabilir. Gebelik yapmayı düşünüyor musun biraz daha bekleyecek misin
Hadi inşallah gebeliktir RabbimDoktor kontrolüne kadar bekleyecek gitmeden kontrole yaparım çünkü bu lekelenme devam edecekmiş etmez mi net görmüş olurum yerleşme mi yoksa kanamamı olacak anlamak için
Amin inşallah kuzum umudum yok ama hayırlısı allahtanHadi inşallah gebeliktir Rabbim![]()