Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nasıl pik değil koyu olan t çizgisi ben yanlış mı görüyorumBu resimdeki henüz pil değil aşkım attığın
Kız sondaki piköişte baş gibi daha nası pik olsun maşallah
Kız ben onu benim test sandım şimdi baktım yazdım tekrar hatlar karıştı bendeKız nasıl pik değil koyu olan t çizgisi ben yanlış mı görüyorum![]()
Tamam aşkım o zaman ben gördüğüme göre hareket ederim bugün geçti artık yarın imkan olursa değerlendiririmKız sondaki piköişte baş gibi daha nası pik olsun maşallahuygulama benim 7.sine de pik dememişti ama pikti uygulamaya kaydetmek amaçlı yüklüyorum ben kontrolle aynı renk yada daha kötüsü piktir bitti okadar
Teşekkür ediyorum inşallah rabbim hepimize en kısa sürede bu duyguyu tattırır sizin mesajlarınıza ekstra önem veriyorum gerçekten favrondan vesaire sizin dediklerinizi de aldım çok sağolun bilgileriniz için dePcostan korkma pcoslular çok şanslı çünkü bugün değilse yarın mutlaka gebe kalıyorlar :)
Evet değerlendir bugün zaten değerlendirdin dünde değerlendirmiştin aşkım yarında değerlendir misTamam aşkım o zaman ben gördüğüme göre hareket ederim bugün geçti artık yarın imkan olursa değerlendiririm![]()
Canım üstteki 2 gün önce yaptığım alttaki kahvaltıdan sonra öylesine yaptığımOvilasyonu çektiyseniz atabilir misiniz? Ben geçen ay ovi takibi yaptım dalgalanmalar olduğu için sanırım yükselecekmiş gibi duruyordu ama regl oldum. Belki daha erken olabilir tabi test için.
Burada birbirimize destek olabilmek çok güzel bende zaten karar aldım kendinden başkasını önemsemeyen kimseye cevap vermeyeceğim artıkTeşekkür ediyorum inşallah rabbim hepimize en kısa sürede bu duyguyu tattırır sizin mesajlarınıza ekstra önem veriyorum gerçekten favrondan vesaire sizin dediklerinizi de aldım çok sağolun bilgileriniz için de
Evet en güzeli enerjimizi doğru yere verebilmekBurada birbirimize destek olabilmek çok güzel bende zaten karar aldım kendinden başkasını önemsemeyen kimseye cevap vermeyeceğim artık![]()
Kocam canım kocam gelsindeEvet değerlendir bugün zaten değerlendirdin dünde değerlendirmiştin aşkım yarında değerlendir mis![]()
bu çizgiler çıkıyor ya regl öncesi mantıklı bulmuyorum artık geçen ay bende daha koyuları da çıktı ama pik olması gerekiyor ha belki koyulaşma takip edilebilir ama o da sonradan silikleşince hayal kırıklığı oluyorCanım üstteki 2 gün önce yaptığım alttaki kahvaltıdan sonra öylesine yaptığım
dün değerlendirdim bugün sabah değerlendirdim birde ancak yarın akşam.. eşim nöbete gitti ancak gelir çatlama olmaz hemen umarım dahaifa bebişim ne zaman test yapacaksın? Aşırı merak ediyorum seni ve sanki ilk senden güzel haber alacak gibi geliyor bana
A aydk kuzum pik üstü pik budün değerlendirdiysen tamamdır.
Ya kızlar bu ay tüm yumurtlama belirtilerini fazla fazla hissettim ki normalde ben regl sancısı bile olmayan biriyim. Yani yumurtlama belirtisi akıntı dışında asla yaşamam. Geçen ay hiç yoktu akıntı da azdı. Bu ay inositole başladım tekrar reglin ilk günü ve meme hassasiyeti hala var çatlama da oldu. Ateşimde bu sabah yükselmeye başladı. Bu ay olur mu acaba? Olmayadabilir diye kendimi hazırladım![]()
İnositol yumurta kalitesini artırıyormuş bu ay faydasını görürsün inşallahhaifa bebişim ne zaman test yapacaksın? Aşırı merak ediyorum seni ve sanki ilk senden güzel haber alacak gibi geliyor bana
Ya kızlar bu ay tüm yumurtlama belirtilerini fazla fazla hissettim ki normalde ben regl sancısı bile olmayan biriyim. Yani yumurtlama belirtisi akıntı dışında asla yaşamam. Geçen ay hiç yoktu akıntı da azdı. Bu ay inositole başladım tekrar reglin ilk günü ve meme hassasiyeti hala var çatlama da oldu. Ateşimde bu sabah yükselmeye başladı. Bu ay olur mu acaba? Olmayadabilir diye kendimi hazırladım![]()
İçeriği önemli onun bende normalde kullanıyorum kullandığımız oldu kullanma dedim ama kullandık sonradan baktım bizimki spermi öldüren cinstenmiş chatgp’ye sor sizin markayı söyler o zatenAşkım biliyorum ya sabahları ben hiç sevmiyorum eşimde nöbetçi gitmeden değerlendirelim dedik evde vardı kullanmış ona canım sıkıldı
Biz sürekli kullanmıyoruz ya sabah uğraşmayalım diye kullanmıştık tam gününe denk gelmiş bi sorayım ama markasını görebilirsemİçeriği önemli onun bende normalde kullanıyorum kullandığımız oldu kullanma dedim ama kullandık sonradan baktım bizimki spermi öldüren cinstenmiş chatgp’ye sor sizin markayı söyler o zaten
Ay neden olmasın ya bu ayı kutlu ay ilan edelim hadi kızlar mucizelere kavuştuğumuz o ay bu ay olsunhaifa bebişim ne zaman test yapacaksın? Aşırı merak ediyorum seni ve sanki ilk senden güzel haber alacak gibi geliyor bana
Aşkım üç günü degelendirip 4. Gün çatlama Yaşarsan sperm hazır bekliyor oluyor yani çatlama günü yapsan da yapmadanda hiçbirşey fark etmez merak etmeKocam canım kocam gelsinde
bu çizgiler çıkıyor ya regl öncesi mantıklı bulmuyorum artık geçen ay bende daha koyuları da çıktı ama pik olması gerekiyor ha belki koyulaşma takip edilebilir ama o da sonradan silikleşince hayal kırıklığı oluyor
dün değerlendirdim bugün sabah değerlendirdim birde ancak yarın akşam.. eşim nöbete gitti ancak gelir çatlama olmaz hemen umarım da
Geçen ay yumurtlamadan sonra ateş takibi yaptım bende regl gününe kadar. Reglden 2 gün önce ateş düştü hep yüksek gitmişti. Regle bir kaç gün kala düşerse gebelik yok demekmiş aklında bulunsun
cuma memlekete gidicez o zamana kadar full devamAşkım üç günü degelendirip 4. Gün çatlama Yaşarsan sperm hazır bekliyor oluyor yani çatlama günü yapsan da yapmadanda hiçbirşey fark etmez merak etme