Evet aşkım d vitamini çok önemli benim de düşük iki aydır doktorun verdiği d vitaminini kullanıyorum iki hafta sonra tekrar baktıracağım ☺️ ama bunlar düzelecek şeyle hiç canımı sıkma
Ya canım hiç sorma doktor sadece estrofem veriyor vitamin testlerime de baksaydı en azından onu da başlardım çok vakit kaybettim

Ya canım hiç sorma doktor sadece estrofem veriyor vitamin testlerime de baksaydı en azından onu da başlardım çok vakit kaybettim
Kesinlikle kendin peşine düşmedikçe süreç uzuyor doktorlar her şeye bakmıyor illa bizim söylememiz gerekiyor Allahtan araştırıyoruz da gidip bak diyoruz yoksa işimiz yaş

Kesinlikle kendin peşine düşmedikçe süreç uzuyor doktorlar her şeye bakmıyor illa bizim söylememiz gerekiyor Allahtan araştırıyoruz da gidip bak diyoruz yoksa işimiz yaş
Bizim sonuçlara 2 hafta sonra gelin dedi eşime varisokel cikti gidince bide ameliyat derse bikac ayda öyle geçecek 🥲

Vallahi yeminle ben dahileye gidip baltırmasam sürekli estrofem kullanıcam sağlıkkı gebelik için vitamin şart D vitamini 8 ken benım rahim nasıl kalınlaşsın ki doktora kalsa aylarımı yicek benım o kadar ağır ilaç da sağlığa zaten zarar doğru zamanda kullanmak gerekli önce vitamin bakılır onlar iyi halde olmuyorsa ilaca boğulur 2 3 aydır adet olmuyorum pcos var ondan rahim kalınlaşmıyo sanıyorum

Vallahi yeminle ben dahileye gidip baltırmasam sürekli estrofem kullanıcam sağlıkkı gebelik için vitamin şart D vitamini 8 ken benım rahim nasıl kalınlaşsın ki doktora kalsa aylarımı yicek benım o kadar ağır ilaç da sağlığa zaten zarar doğru zamanda kullanmak gerekli önce vitamin bakılır onlar iyi halde olmuyorsa ilaca boğulur 2 3 aydır adet olmuyorum pcos var ondan rahim kalınlaşmıyo sanıyorum
Canım ocean kullan d vitaminim 5 di benim 1 ayda 75 e çıktı referans 20-55di yaptığım yerde bugün yaptırdım sabah akşam bir damla yuttum o kadar d3k2 olan bir ayda geçecek bir şey merak etme

haifa haifa nryyy nryyy @aydk kizlar napıyosunuz nasılsınız 🌸💕 size bişey sorucam benım rahim incelmesi sorunu vardı estrofem vermişti bu aralar halsizlik ve vücudumda morluklar sıklaştı vücudum çok bitkin dahiliyeye gittim D vitamini 8 çıkmış çok düşük iki üç aydır rahim incelmesi sorunu ile uğraşıyorum daha önce yoktu D vitamini rahim yumurtayı hepsini etkiliyormuş doğrumu
Evet d vitamini folik asit demir b12 hepsi önemli içmelisin

Kızlar bu hala pik ya çatlasaydı silikleşirdi biraz 4. Gün oldu artık bugün 19 undan beridie böyle of sinirlerim bozuldu artık
Hayatım sinir olma bazı vücutlarda lh yükselişi kademeli inişe geçer benim kuzenimde böyle hep bir yarın yada diğer gün bariz açılma olur ama hafif açılma dahi çatlama dayar doktorlar unutma

İyiyim bitanem evet gittik kan usg felan alındı varikosel çıktı 2 hafta sonra sonuçlar için gelin dedi spermin var hiç yok değil bu iyi bisey dedj bakalim bu 2 hafta içinde hiç bi ilaç takviye vs kullanmayın gelince ona gore sperm için ilaç baslaniyomus
Kuzum hiç merak etme azo sperm bile artık canlandırılıyor az takviyelerle destek verin halledilir hiç stresine girme yani düzelebilen bir durum yaşayan soermler oldukça

Kizlar selam hepinizee bizim dugun daha olmadi agustosun sonuna kadar turkiyedeyim ama kendimi takip etmemek kafa rahatligi ne guzelmis ozlemisim ya… neyse agustos ayinda devam😂 bir sey sorucam size sigara kullanan varsa ozellikle ben normalde sigara icmiyorum ama gunde 1 tane bazen keyif sigarasi kahveyle ya da alkol aldigimda yaninda icerim. Bu surecte tamamen biraktiniz mi? Yoksa gunde 1-2 taneden bir sey olmaz mi fikriniz nedir
Kuzum valla günde bi paket içiyorum ben🙈 ve günde 8 kahve felan 🙈🤣

Back
X