Tenk yu bebekBu kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tenk yu bebekBu kuzum
Kız ben içmiyorsan şarap iç dedim iç hamile değilsin neden zararı olsun sanki hergün bir işe mi içiyorsun hAşkım ben tekila falan seviyorum ya hareketliyim biraz![]()
O zaman öneri alırım sen güzel bir şey Öner banaKız ben içmiyorsan şarap iç dedim iç hamile değilsin neden zararı olsun sanki hergün bir işe mi içiyorsun h
Yok aşko önermem sonra vicdan azabı çekerim yaO zaman öneri alırım sen güzel bir şey Öner banatam da tutunma zamanı ama
![]()
Bak ya o zaman bende kahve içerim ne yapayımYok aşko önermem sonra vicdan azabı çekerim ya![]()
Daha çok kisti olan vs işe yarar fakat yumurtlama zamanı dışında yapabilirsin bir zararı olmaz çok sık yapma tabiKızlar bu soğan kürü kimlerin uygulaması gereken bir kür acaba. Yani adeti düzenli olan, enfeksiyonu,pcosu olmayan yumurtlama için falan kullanabilir mi? Bazı yerlerde tehlikeli olabileceğini okudum da
Yarın doktor ultrason için gel dedi. Büyümüş mü bakacak İnşallah mutlu şekilde dönerimİncir havuç kürü yap bi arkadaşım femara kullandı büyümedi kendi kürü yaptı 4 gün bıraktı çatladı yumurtası 2. Ye yumurtlattı kendini
İnşallah beybi dualarımız seninleYarın doktor ultrason için gel dedi. Büyümüş mü bakacak İnşallah mutlu şekilde dönerim![]()
Öyle bisey yoksa içme canim çünkü Allah korusun bebek varsa onuda düşürür kürKızlar bu soğan kürü kimlerin uygulaması gereken bir kür acaba. Yani adeti düzenli olan, enfeksiyonu,pcosu olmayan yumurtlama için falan kullanabilir mi? Bazı yerlerde tehlikeli olabileceğini okudum da
Hadi inşallah canım guzel haberlerini bekliyoruzYarın doktor ultrason için gel dedi. Büyümüş mü bakacak İnşallah mutlu şekilde dönerim![]()
Ben ona başlamıştım bu işler çıkınca bıraktım yanryyy kızzx sen ne yapıyorsun sesin çıkmıyor başladın mı çörek otu bal falan
Bırakma kız niye bırakıyorsun tüket benxeBen ona başlamıştım bu işler çıkınca bıraktım ya
Teşekkür ederim kuzum. İnşallahHadi inşallah canım guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Bu ay daha ilişkide olmadı iyce zaten canim sıkıldı biraktimBırakma kız niye bırakıyorsun tüket benxe
Eşi evde herhalde sesi çıkmıyor ondan sizin eşler asker olunca nöbet vs ben sesiniz yoksa eşler evde diye düşünüyorum hepnryyy kızzx sen ne yapıyorsun sesin çıkmıyor başladın mı çörek otu bal falan
Eşimde buraya okadar adapte olduki benim meseleyi kadınlar kulübüne sor ne yapmak lazımmış diyoEşi evde herhalde sesi çıkmıyor ondan sizin eşler asker olunca nöbet vs ben sesiniz yoksa eşler evde diye düşünüyorum hep![]()