Ay nası açılıyor ben buraya üye oldum ilk buraya yazdım hiç daha çözemedim ki siteyi 🙈
Aşkım anasayfa kısmına tıkla konu aç var bak orda.. çözersin sen😁😁

Eklentiler

• IMG_2103.webp
    IMG_2103.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 29
Ben benimkine soruyorum yoruldun sıkıldın dimi artık diyorum yoo benim işime geliyor diyor ama yalaaaan😄 yapış yapış oluyoruz sıcaktan zevk namına birşey yok yaaa😄 adamın içinde keçiboynuzu,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata ağacı çıkacak yakında 😄 benimde havuçla incir🤦🏼‍♀️

Ben benimkine soruyorum yoruldun sıkıldın dimi artık diyorum yoo benim işime geliyor diyor ama yalaaaan😄 yapış yapış oluyoruz sıcaktan zevk namına birşey yok yaaa😄 adamın içinde keçiboynuzu,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata ağacı çıkacak yakında 😄 benimde havuçla incir🤦🏼‍♀️
Ahahahah kahkaha attım😂😂

Ay sesli güldüm 🤣🤣🤣

Hayalim kizim Hayalim kizim canım az önce gezinirken gördüm sende yerleşme kanaması yaşamışsın bugün yazdım bende yaşadığım şeyi niye beni aydınlatmıyorsun aşk olsun
Yoğunluktan yazışmaların çoğunu okuyamadım. Ben ilk gebeliğimde yaşadım kuzu.

11.gün pembe lekem başladı. Yani daha çok beyaz akıntı ama içinde pembe çizgiler olan. Neyse regl öncesi kahve yada pembe lekelenmem olurdu. Öyle oluyor sandım. Ama sadece o gün oldu sonra kesildi. Bazılarında bir kaç gün sürüyor. Regl olacağım gün olmadım. Kasık ağrım bayağı vardı. Sonraki gün test yaptım çıktı kan verdim o gün hemen 350li bir şeydi. Şunu belirteyim herkeste bu farklıymış benim 3 gün önce oldu bir de ben o ay gec yumurtladım pcos var dendi hiç umutlu değildim

11.gün pembe lekem başladı. Yani daha çok beyaz akıntı ama içinde pembe çizgiler olan. Neyse regl öncesi kahve yada pembe lekelenmem olurdu. Öyle oluyor sandım. Ama sadece o gün oldu sonra kesildi. Bazılarında bir kaç gün sürüyor. Regl olacağım gün olmadım. Kasık ağrım bayağı vardı. Sonraki gün test yaptım çıktı kan verdim o gün hemen 350li bir şeydi. Şunu belirteyim herkeste bu farklıymış benim 3 gün önce oldu bir de ben o ay gec yumurtladım pcos var dendi hiç umutlu değildim
Benimde 2 gün sürmüştü ana 1 hafta 10gun sonra silik çizgiyle ogrenmistim

O değilde şu koca kadınlar kulübünde bi yerleşme lekelenmesini anlatacak birini bulamadım ya
Ben uyuduktan sonra konusmussunuz😚 şu hastane işi çok yoruyo beni ya açtığın posta yazdim kuzum aklına takılan olursa sorabilirsin inşallah bebjstir ya 🥰

Bizimkide mecbur yiyo iciyo her sabah karışım her akşam karışım gün içi takviye keçiboynuzu kabak çekirdeği mecbur kızımız için diyo😀

Teşekkürler canım ♥️

Günaydın kızlar ☀️
10 Temmuz akşam ya da 11 Temmuz sabah çatlama oldu
Dün çatlamadan sonra 11. ya da 12. gündü
Akşamüstü çok halsizlik hissedince saat 22:00 gibi Predictor Early yaptım, negatif çıktı 😔
Mart ayından beri doktor kontrolünde ilerliyorum
İlk defa negatif görünce ağladım 🥹
Perşembe ya da cuma regli gelmesi lazım
Geçen aylarda hep çatlamadan 14 gün sonra regl oldum
Pazartesi günü progesteron baktırırken beta da baktıralım mı diye sormuştuk doktoruma
İzin vermemişti varsa da çıkmayabilir diye
Bir gün önce kanda bile çıkmama ihtimali varken ertesi gün idrarda çıkabilir mi erken mi yaptım acaba yoksa gerçekten yok mu bilemedim
Geçen aylarda negatif görsem de umudumu hiç kaybetmedim
Bu sefer ilk defa çok düştüm
Sanırım artık yoruldum birkaç haftada bir ilaç ve iğne kullanmaktan sonucun hep negatif olmasından

Sizin erken olmuş belki benimki yerleşme kanaması değildi bilmiyorum ki az gelmişti zaten.
Leke bittikten 1 hafta sonra ogr
Sizin erken olmuş belki benimki yerleşme kanaması değildi bilmiyorum ki az gelmişti zaten.
Leke bittikten sonra 1 hafta kadar sonra yani testte çıktı öncesinde çıkmadı sizin kaç gün sonra belli oldu lekeden

Back
X