Aşkım anasayfa kısmına tıkla konu aç var bak orda.. çözersin senAy nası açılıyor ben buraya üye oldum ilk buraya yazdım hiç daha çözemedim ki siteyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım anasayfa kısmına tıkla konu aç var bak orda.. çözersin senAy nası açılıyor ben buraya üye oldum ilk buraya yazdım hiç daha çözemedim ki siteyi![]()
Oda gelmiyordur bıkıyorlar bence sesleri çıkmıyor ♥Ben zaten o geçince salıyorum ya 4-5 gün hiç uğramıyorum yanına
Ahahahah kahkaha attımBen benimkine soruyorum yoruldun sıkıldın dimi artık diyorum yoo benim işime geliyor diyor ama yalaaaanyapış yapış oluyoruz sıcaktan zevk namına birşey yok yaaa
adamın içinde keçiboynuzu,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata ağacı çıkacak yakında
benimde havuçla incir
![]()
Ay sesli güldümBen benimkine soruyorum yoruldun sıkıldın dimi artık diyorum yoo benim işime geliyor diyor ama yalaaaanyapış yapış oluyoruz sıcaktan zevk namına birşey yok yaaa
adamın içinde keçiboynuzu,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata ağacı çıkacak yakında
benimde havuçla incir
![]()
Kuzum valla günde bi paket içiyorum benve günde 8 kahve felan
![]()
İlahi Karadenizli olup çay tiryakisi olmayanda nebileyimKahvenin yerine cay benim de bagimlilik bi trabzonlu olarak caysiz yasayamam![]()
Yoğunluktan yazışmaların çoğunu okuyamadım. Ben ilk gebeliğimde yaşadım kuzu.Hayalim kizim canım az önce gezinirken gördüm sende yerleşme kanaması yaşamışsın bugün yazdım bende yaşadığım şeyi niye beni aydınlatmıyorsun aşk olsun
Ayy aşkım gormedimki bakıyorum hemen doğru düzgün giremedim öncekileri hiç okuyanadimHayalim kizim canım az önce gezinirken gördüm sende yerleşme kanaması yaşamışsın bugün yazdım bende yaşadığım şeyi niye beni aydınlatmıyorsun aşk olsun
Bende vallahi 2gune bi yap dediniz bugün mecbur yine yapcaz sırf yapmak için yapiyoruz uzun bi süre şey görmek istemiyorumİnanmayacaksınız sizde bacımsınız sırf bebek için sevişir oldum ya![]()
Benimde 2 gün sürmüştü ana 1 hafta 10gun sonra silik çizgiyle ogrenmistimYoğunluktan yazışmaların çoğunu okuyamadım. Ben ilk gebeliğimde yaşadım kuzu.
11.gün pembe lekem başladı. Yani daha çok beyaz akıntı ama içinde pembe çizgiler olan. Neyse regl öncesi kahve yada pembe lekelenmem olurdu. Öyle oluyor sandım. Ama sadece o gün oldu sonra kesildi. Bazılarında bir kaç gün sürüyor. Regl olacağım gün olmadım. Kasık ağrım bayağı vardı. Sonraki gün test yaptım çıktı kan verdim o gün hemen 350li bir şeydi. Şunu belirteyim herkeste bu farklıymış benim 3 gün önce oldu bir de ben o ay gec yumurtladım pcos var dendi hiç umutlu değildim
Ben uyuduktan sonra konusmussunuzO değilde şu koca kadınlar kulübünde bi yerleşme lekelenmesini anlatacak birini bulamadım ya
Erkekler bikarmi ayÿ sendeOda gelmiyordur bıkıyorlar bence sesleri çıkmıyor ♥![]()
Bizimkide mecbur yiyo iciyo her sabah karışım her akşam karışım gün içi takviye keçiboynuzu kabak çekirdeği mecbur kızımız için diyoBen benimkine soruyorum yoruldun sıkıldın dimi artık diyorum yoo benim işime geliyor diyor ama yalaaaanyapış yapış oluyoruz sıcaktan zevk namına birşey yok yaaa
benimde havuçla incir
![]()
Sabah kahvaltısında içmeyi unutuyorum soguyo diyeceklerim bu kadarKahvenin yerine cay benim de bagimlilik bi trabzonlu olarak caysiz yasayamam![]()
Teşekkürler canımYoğunluktan yazışmaların çoğunu okuyamadım. Ben ilk gebeliğimde yaşadım kuzu.
11.gün pembe lekem başladı. Yani daha çok beyaz akıntı ama içinde pembe çizgiler olan. Neyse regl öncesi kahve yada pembe lekelenmem olurdu. Öyle oluyor sandım. Ama sadece o gün oldu sonra kesildi. Bazılarında bir kaç gün sürüyor. Regl olacağım gün olmadım. Kasık ağrım bayağı vardı. Sonraki gün test yaptım çıktı kan verdim o gün hemen 350li bir şeydi. Şunu belirteyim herkeste bu farklıymış benim 3 gün önce oldu bir de ben o ay gec yumurtladım pcos var dendi hiç umutlu değildim
Sizin erken olmuş belki benimki yerleşme kanaması değildi bilmiyorum ki az gelmişti zaten.Benimde 2 gün sürmüştü ana 1 hafta 10gun sonra silik çizgiyle ogrenmistim
Leke bittikten 1 hafta sonra ogrSizin erken olmuş belki benimki yerleşme kanaması değildi bilmiyorum ki az gelmişti zaten.
Leke bittikten sonra 1 hafta kadar sonra yani testte çıktı öncesinde çıkmadı sizin kaç gün sonra belli oldu lekedenSizin erken olmuş belki benimki yerleşme kanaması değildi bilmiyorum ki az gelmişti zaten.