- 29 Aralık 2024
- 1.885
- 994
- 38
Ayyy vallahi sırf yapmak için yapmak cocuk için her yol mubahtitDeme öyle sabah tek gözüm kapalı hafi hadi diye yaptım ben 6 buçukta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy vallahi sırf yapmak için yapmak cocuk için her yol mubahtitDeme öyle sabah tek gözüm kapalı hafi hadi diye yaptım ben 6 buçukta![]()
Tatil nedeniyle kapalı ahahsgVallahi bir ay falan kapalıyız ya o zaman bacım![]()
Elimizde maskara oldularHahahaçok günahlar ya
Ya geçen ay kayınvalidemde her gün düğün telaşında yaptım bu ay sabah erken saatlerde falan derken diğer aya valla uğraşmayacağım yetti artıkAyyy vallahi sırf yapmak için yapmak cocuk için her yol mubahtit![]()
Hava da sıcak zor şartlarTatil nedeniyle kapalı ahahsg![]()
Bi müddet sonra insan sıkılıyor zevk almaktan öte mecburiyet zorunluluk oluyoYa geçen ay kayınvalidemde her gün düğün telaşında yaptım bu ay sabah erken saatlerde falan derken diğer aya valla uğraşmayacağım yetti artık![]()
Yani kızlar benim ilişki amacım bu oldu ya kötü bir şeyYa geçen ay kayınvalidemde her gün düğün telaşında yaptım bu ay sabah erken saatlerde falan derken diğer aya valla uğraşmayacağım yetti artık![]()
Vantilatörü içime sokasım geliyorBi müddet sonra insan sıkılıyor zevk almaktan öte mecburiyet zorunluluk oluyo
Insallah vantilatör yerine bebis olur ordaVantilatörü içime sokasım geliyor![]()
Ahhh keşke keşkeInsallah vantilatör yerine bebis olur orda![]()
Ay benimde yumurtlama zamanı bitince hiç içimden gelmiyorYani kızlar benim ilişki amacım bu oldu ya kötü bir şey![]()
İnanmayacaksınız sizde bacımsınız sırf bebek için sevişir oldum yaBebe olupta su ilişkiden bi müddet uzak dursaydik demibıkkınlık geldi
Yazık bizim kocalaraİnanmayacaksınız sizde bacımsınız sırf bebek için sevişir oldum ya![]()
Benimde öyle berbat bişe hemdeYani kızlar benim ilişki amacım bu oldu ya kötü bir şey![]()
Aşkım tek bildiğim kahve veya pembe olup pıhtısız olması. Konu aç yaşayanlar yazar mutlakaO değilde şu koca kadınlar kulübünde bi yerleşme lekelenmesini anlatacak birini bulamadım ya
Ne yapalım kadınların annelik daha hamile bile olmadan başlıyor her şey bebeğimiz içinBenimde öyle berbat bişe hemde
Ben zaten o geçince salıyorum ya 4-5 gün hiç uğramıyorum yanınaAy benimde yumurtlama zamanı bitince hiç içimden gelmiyor![]()
Ay nası açılıyor ben buraya üye oldum ilk buraya yazdım hiç daha çözemedim ki siteyiAşkım tek bildiğim kahve veya pembe olup pıhtısız olması. Konu aç yaşayanlar yazar mutlaka
Valla hep bu amaca çalışmak o tutkulu istekli çekimli yakınlaşmaları öldürdü nasıl toparlarız bilmiyorum kızlar kendimiziBen zaten o geçince salıyorum ya 4-5 gün hiç uğramıyorum yanına