Bende yarım saat öyle duruyorum bacaklarım kopuyor neler yaşıyoruz biz yaKız zaten o şekilde. Beraber olup iş bitince içinde 5 6 sn bekleyip sonra bu pozisyona geçmekben genelde ayaklarımı baza başlığına doğru uzatıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yarım saat öyle duruyorum bacaklarım kopuyor neler yaşıyoruz biz yaKız zaten o şekilde. Beraber olup iş bitince içinde 5 6 sn bekleyip sonra bu pozisyona geçmekben genelde ayaklarımı baza başlığına doğru uzatıyorum
![]()
Ah canım benim neler yaşamışsın inan okudukça o acın üzüntün öyle bir işledi ki içimeYok kuzu ne zman olduğu belli degil ya usutmusum ya enfeksiyon kapmisim o tupum sucuklasmis rahime zehir saldığı için gebelige engelmiş onu kapatıp tup bebekle kızıma kavuştum ve bana normal kalman imkansız dedi iki profesör amh 2019 da 0.6 idi ve çikolata kıstım büyüktü hatta kızım 6 ayliga ulaştığında miyom 9 cm ameliyat dendi takiple küçüldü çok şükür. Sonra birden geçen sene nisanda hamile kaldim 4. Ayında kalbi durdu o bebek çok yaraladı beni o gündür bu gündür içim yanıyor onun üstüne 6 ay sonra yine hamile kaldim ve dr sok yani normal kalıyorum artık tabi o zman öyleydi ama oda beta 300 de inanılmaz kese gorundu ama 310 320 gidiyor dr 300 görünmez sen dusuruyorsun dedi ama 3 gun sonra 700 du ama devam etmeyeceğini belliydi kendi düşer dendi düşmedi kürtajla aldılar geçen seneden beri kızım bur çocuk görse kardeşim hala gelmedi biz gidelim yanına der işte o an bitiyorum nasıl anlatayım ki onu kaybettiğim gecesi kızım uyanıp ağladı kardeşim üşüyor icerde diye biz anlamadık noluyor kızım dedik salona gitmek istedi üşüyor yanına gidelim ertesi gün kalbinin durduğunu öğrendik. Çok zor inan gülüyorum ama şuan bunları yazarken ağlıyorum. Korkuyorum o yavrum gelsin geri yarım kaldık biz. Rabbım kızımı yalnız koymasın
Kaç gün kala başlıyor ki ya normalde hiç dikkat etmiyordumNormal yavrum
Normal hayatım normal her yumurtlama da akıntı olacak diye yazılı bir kanun yokKızlar benim 5 gün kaldı yumurtlamaya daha akıntı yok normal mi
Bendede tik yok hala bekliyorumKızlar benim 5 gün kaldı yumurtlamaya daha akıntı yok normal mi
Kuzum varsa eğer erken yapmissin şuan çıkmaz zatenBen test yaptım negatif
Nası çıkmaz aşkım ya 9 u pikti bugün ayın 24 olsa çıkardı sanki dışarı çıktım az hava aldım eve geldim dedim kalk yaş yeter kopsun inceldiği yerden yaptım alın size negatifKuzum varsa eğer erken yapmissin şuan çıkmaz zaten
AskimmmmNası çıkmaz aşkım ya 9 u pikti bugün ayın 24 olsa çıkardı sanki dışarı çıktım az hava aldım eve geldim dedim kalk yaş yeter kopsun inceldiği yerden yaptım alın size negatif
Bekledikçe koyulaşırsa bir ihtimal var benceYani illa ararsak zorla alttaki çizgi ıslamdıgı için çok aşırı dikkat edersek belli belirsiz var aşkım bende üzüldüm çok ama en çokta eşim çok üzülecek ona üzülüyorum
Yok kuzum bembeyaz hiç ümitlenmenin anlamı yok kısmet nasip değilmiş ben bir süre buradan usaklaşacshım piskolojim çok bozulduBekledikçe koyulaşırsa bir ihtimal var bence
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama nolur hırpalama kendiniYok kuzum bembeyaz hiç ümitlenmenin anlamı yok kısmet nasip değilmiş ben bir süre buradan usaklaşacshım piskolojim çok bozuldu
Ben bir şey göremedm ama kızlar bir baksın max üstündeki o iki çizgi ne?Nası çıkmaz aşkım ya 9 u pikti bugün ayın 24 olsa çıkardı sanki dışarı çıktım az hava aldım eve geldim dedim kalk yaş yeter kopsun inceldiği yerden yaptım alın size negatif
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Elinde olan bir şey değil. Allah sağlıkla nasip etsin tekrar inşallahYok kuzum bembeyaz hiç ümitlenmenin anlamı yok kısmet nasip değilmiş ben bir süre buradan usaklaşacshım piskolojim çok bozuldu
O kısma kadar idrara batırılıyorBen bir şey göremedm ama kızlar bir baksın max üstündeki o iki çizgi ne?
İnşallah birtanemKendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama nolur hırpalama kendiniyaşadığın hayal kırıklığını biliyorum
bizim yolumuz da böyle ne yapalım ama sonu aydınlık olacak
bencedeYani 8 9 da koyu duruyor ama 15i kadar değil. Kız sen bilmiyor musun c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu olacak..
13ü değerlendirdiysen ihtimal var yinede merak etme
Diğer arkadaşlarda baksın kızlara sor bi ama bence 15i pik