Rabbım hepimize bunu sağlıkla yaşatsın ne olur😭🤲
Amin amin valla son zamanlar çok çaresiz hissediyorum kendimi Rabbim sağlıcakla nasip etsin, nasip ettiğini de güle güle büyütelim inşallah çünkü olupta kucağına alamamak daha zor hele ki gördüğün dokunduğun sütünü bile verdiğin yavrunu yoprağa vermek bir anne için dünyada cehennemi yaşamak gibi bir şey. Asla isyan etmiyorum sadece çaresizim hertürlü şeyi denemekten bitap düştüm😔

Sorun var kuzum o yüzden hamile kalır kalmaz doktorum bilmesi gerekiyor. Her ay yumurtlamiyorum artık hersey altüst oldu 2 kürtajım var geçen yıldan. En son Ekim ayında hamile kalmistim 14 aralıkta kurtaj oldum o gündür 2 defa yumurtladim hep ara kanama oldu daha yeni bu ay yumurtladim oda tutmadı acaba sol yumurtaliksa o tarafım bağlandı sadece sağ tupum açık inşallah bu ay sağdan yumurtlarim bunu bilmemekte zorlaştırıyor
Ara kanama dediğin nasıl oldu şiddeti günü mühim ve gebe kalabilen rahim yine gebe kalır stres yapma gerekiyorsa girme bu siteye burası gereksiz stres yapıyor gerçekten insanı

Kızlar ezan okunuyor ve ben uzun zamandır ilk defa böyle ağlıyorum nasıl rahatladım anlatamam. Iyiki hepiniz varsınız inşallah Rabbım gönlüme serptiginiz suyu size sağlıklı bebeklerle taclandirir. Rabbım hepinizin yar ve yardımcısı olsun
Sende iyiki varsın canımbenim rabbim ol derse olur anıda kalksanız da boş koşsanız da boş ol der olur biz kendimizi boşa strese sokuylruz

Ara kanama dediğin nasıl oldu şiddeti günü mühim ve gebe kalabilen rahim yine gebe kalır stres yapma gerekiyorsa girme bu siteye burası gereksiz stres yapıyor gerçekten insanı
Kuzu inan stres olmuyorum bilmemek beni mahvediyor. Okuduğum bölüm alışkanlığı. Ara kanama son 5 aydır tam yumurtlama zamanları başlıyor 10 gun felan sürüyor dr yumurtlama olmadığı için ostrojen kırılması diyor sonra bir 8 gun sonra kendi adetim başlıyor. İşte bu ay son divina kullandık önümüzdeki ay ilaçsız bakalım kanama olacakmi yoksa yumurtlicammi gorucez

Hangi marka kullanıyorsun canım çok stres yapıyorsa bırak bence
Laboquick bebişim 1 ay kullanmaya çalıştım ama düzenli aynı saatte sıvı alımına falan dikkat etmedim yani. Bu ay ekstra eşime vitamin alacağım proxeed plus ürologlar öneriyor bir problem var mı yok mu bilmiyoruz ama sorun olmadığını bilen bir çift kullanmış hamile kalmış konu açmıştım. Birde sabah yapmaya çalışacağım ilişkiyi 🙈

Kızlar ezan okunuyor ve ben uzun zamandır ilk defa böyle ağlıyorum nasıl rahatladım anlatamam. Iyiki hepiniz varsınız inşallah Rabbım gönlüme serptiginiz suyu size sağlıklı bebeklerle taclandirir. Rabbım hepinizin yar ve yardımcısı olsun
İçini boşaltman iyi olmuş canım benim. Allah hepimizin rahmine sağlıklı bebişler versin. Birgün olacak Allah’a inanıyoruz çok şükür ❤️

Laboquick bebişim 1 ay kullanmaya çalıştım ama düzenli aynı saatte sıvı alımına falan dikkat etmedim yani. Bu ay ekstra eşime vitamin alacağım proxeed plus ürologlar öneriyor bir problem var mı yok mu bilmiyoruz ama sorun olmadığını bilen bir çift kullanmış hamile kalmış konu açmıştım. Birde sabah yapmaya çalışacağım ilişkiyi 🙈
İnşallah bu ay olsun ❤️❤️

Kuzu inan stres olmuyorum bilmemek beni mahvediyor. Okuduğum bölüm alışkanlığı. Ara kanama son 5 aydır tam yumurtlama zamanları başlıyor 10 gun felan sürüyor dr yumurtlama olmadığı için ostrojen kırılması diyor sonra bir 8 gun sonra kendi adetim başlıyor. İşte bu ay son divina kullandık önümüzdeki ay ilaçsız bakalım kanama olacakmi yoksa yumurtlicammi gorucez
Birkaç ay en az 3 ay bence vücudunu dinle kendi başına ne yapacak izle kuzum merak etme olacak birwz zorlar ama olmaması için sebep yok valla bence stres yapıyor yoksa hayalet gölgeler aramaz kimse yani silik çizgi çıplak gözle görülür ama bizler hayalet çizgi kovalar olduysak demekki burası biz ister istemez strese sokmuş yani boşalma esnasında zaten en hızlı sperm aynı saniyede yol alırken biliyorsun burda şukadar dk amuda duralım diyoruz 🙈🤣 bunların hepsi bol tutunacak sperm çoktan yerine ulaşıyor nasip yeterki gelsin

ben de adamı nasıl tutacaz ki adam kalktıktan sonradır diye düşündüm ama E elif6192 öbür türlü anlamış işte kafalar karışık hepsini deneyelim😂
Mantık yürüttüm ve erkek çıktıktan sonra yapılacağını kanaat getirdim 😄 yoksa diğer türlüsü mümkün değil adamla birlikte nasıl kalkayım da 2 dk öyle durayım 😄

ben de öyle düşünmüştüm valla iştee 😅😅
Mantık yürüttüm ve erkek çıktıktan sonra yapılacağını kanaat getirdim 😄 yoksa diğer türlüsü mümkün değil adamla birlikte nasıl kalkayım da 2 dk öyle durayım 😄
Kız zaten o şekilde. Beraber olup iş bitince içinde 5 6 sn bekleyip sonra bu pozisyona geçmek🤣🤣 ben genelde ayaklarımı baza başlığına doğru uzatıyorum 🤣🤣

böyle kuşum işiniz bitince hemen erkek çıkarmasın diyo biraz dursun sonra böyle bekle diyoooo ama adam üstündeyken mi bu pozisyonda beklicen 1-2 dk o kısmı anlamadık hala 😂😂😂😂

Bunu bence kimse cozemedi ve yapamiyor da adam ustundeyken nasi olacak ciksa zaten 20 saniyede onun cikmasi gitmesi bu poza girmek yani o kadar komik sahneler meydana geliyor ki insan gulmekten yapamaz zaten

Kızlar birgun hamile kalırsam diye negatif yalanci pozitif olan testleri hatıra saklıyorum hamile kalınca foto çekecektim vazgeçtim bu fikirden şimdi hepsini bir araya getirip aticam
Ayy bitanem att biriktirme ya insanın daha çok moreli bozuluyor gordukce🥲

Back
X