Canım aynı sorunu yaşıyorum. Yumurtam var ama rahim kalınlaşmıyor. Ben de ağustosta tatile gidicem döndüğüm gibi adet olucam o adetle doktora gidicem. Sana nasıl bir tedavi uygulayacaklar?
Kuzum ben Avrupa’da özel bir kliniğe gideceğim breseronna da bu klinik rn prestijli kısırlık tedavi merkezi randevuma henüz daha var gittiğimde tüm protokolü seninle paylaşacağım

Kızlar bir tanıdığım çörekotu yağını tavsiye etti sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karna içilecekmiş. Bu ay olmazsa deneyeceğim galiba ama inşallah gerek kalmaz

Bugün 18.gün ve iki gündür akıntıyla beraber çok az kahverengi lekelenmem var ilk başta adet sandım ama devamı gelmedi şimdilik acaba yumurtlama olabilir mi? Bu kadar erken adet de olmaz diye düşünüyorum. Kafam karıştı. LH testimde yok 🙄
Hangi gün başlanmalı acaba canım

Canım en azından sorun belli oldu onun tedavisini olduktan sonra eminim olacaktır
İnşallah kuzum o tedavi sürecinde yine yumurtanın olmamasından korkuyorum oldurana kadar çok çabaladım çünkü biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor şaka gibi ya

Kuzum ben Avrupa’da özel bir kliniğe gideceğim breseronna da bu klinik rn prestijli kısırlık tedavi merkezi randevuma henüz daha var gittiğimde tüm protokolü seninle paylaşacağım
Olur kuzum ben de seninle paylaşırım. En az 7-8 mm olmalıymış gebelik için. Nar suyu ve kabak çekirdeği iyi geliyor demişlerdi.

haifa haifa olmayanı oldurdun şimdi rahim duvarını kalınlaştormak için ne yapmak lazım ona bakalım. Tedaviye başlamadan desteklemek lazım 🌺

İnşallah kuzum o tedavi sürecinde yine yumurtanın olmamasından korkuyorum oldurana kadar çok çabaladım çünkü biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor şaka gibi ya
Canım haifa bak ne güzel söylüyorsun oldurana kadar çabaladım diye, olması çok güzel bir şey. Diğeri neden olmasın? Burada hepimize moral verip kendine bunu yapma. Allah'ın izniyle olacak ben buna inanıyorum ❤️🙏

İyi akşamlar herkese.
Nasılsınız güzeller🦋🐝
Kızlar bir sorum olacak. Ben siteden ayrılmayı düşünüyorum.
Ve girderken de bu konuyu isteyen birine devretmek istiyorum. Ki benden sonra listeyi düzenleyip güncelleye bilsin. Kim devralmak istiyorsa lütfen söyleyin. Böyle yarı yolda bırakıp gitmek içime sinmiyor.
Sİz devam edin ben yapamıyorum 🥺 psikolojik olarak çok kötüyüm ve burada böyle kalmak daha da yıpratıcı benim için
Burada olmak iyi gelmiyorsa tabii ki uzaklaşman en doğru karar olur, kendini sorumlu hissetme canım... Ben liste olaylarını bilmiyorum ama belki bir bilen arkadaş vardır. İnşallah güzel haberlerle buraya geri dönersin.🌸

Kızlar benim moralim çok bozuk spermiyogram testi verdik chatgpt ye yorumlattım böyle diyor :( henüz doktora görünmedik

Eklentiler

• IMG_1737.webp
    IMG_1737.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1738.webp
    IMG_1738.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 41
Ne takviyeler kullandık beslenmemiz tertemiz spor yapıyoruz sigara alkol yok ama olmayınca olmuyor işte

Merhaba kızlar benim eşim geçtiğimiz ay varikosel ameliyatı oldu . Bu ay denemeye başladık yine denedik sık aralıklarla takvimin çatlama gününde filan değerlendirdik benim çok uzun zaman oldu 3.5 yıldır evliyim zaman öyle bi geçiyorki hiçbir şekilde gebelik oluşmadı 2.5 senedir bebek istiyoruz eşimin değerleri fazla kötü değil ama düsükmüş 10 milyon kadar bu ay bi umutlandım ama sonu yine hüsran olmaz umarım şuan adetime 9 gün var bugün ovulsyon tesri yaptım sizce koyumu bazı insanlar ovulasyondan anlıyomus geneliğini böyle bişey yasayan varmı

Eklentiler

• IMG_17BA2812-920A-418B-A0F5-07CCA21BB62A.webp
    IMG_17BA2812-920A-418B-A0F5-07CCA21BB62A.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar benim moralim çok bozuk spermiyogram testi verdik chatgpt ye yorumlattım böyle diyor :( henüz doktora görünmedik
Kuzm benim esiminde düsük sperm sayısı ama kaliteyi filandaha cok onemli bence mesela eşimde varikosel varmış onu ameliyat ettiler basir bi ameliyat bekki senin eşindede öyle bişey bardır umutsuzluga kapılma ben 3 yıla yakındır beklıyorum zor ama allah dilerse hemen oluverir doktora gözüksğn hemen iyi bi doktora takviye falan veriyolar thancs diye bi takvite verdi bize 3 ay kullanıj dedi ameliyattan sonra mesela sperm kalitesini sayısını arttırmaya yönelikmiş olucak olan 1 tane spermden olucak sonucta

Merhaba kızlar benim eşim geçtiğimiz ay varikosel ameliyatı oldu . Bu ay denemeye başladık yine denedik sık aralıklarla takvimin çatlama gününde filan değerlendirdik benim çok uzun zaman oldu 3.5 yıldır evliyim zaman öyle bi geçiyorki hiçbir şekilde gebelik oluşmadı 2.5 senedir bebek istiyoruz eşimin değerleri fazla kötü değil ama düsükmüş 10 milyon kadar bu ay bi umutlandım ama sonu yine hüsran olmaz umarım şuan adetime 9 gün var bugün ovulsyon tesri yaptım sizce koyumu bazı insanlar ovulasyondan anlıyomus geneliğini böyle bişey yasayan varmı
Ovulasyon gebelik varsa adete bir gün kala pik çıkıyor ikiside çok koyu olması lazım bu koyuluk yeterli değil maalesef

Kuzm benim esiminde düsük sperm sayısı ama kaliteyi filandaha cok onemli bence mesela eşimde varikosel varmış onu ameliyat ettiler basir bi ameliyat bekki senin eşindede öyle bişey bardır umutsuzluga kapılma ben 3 yıla yakındır beklıyorum zor ama allah dilerse hemen oluverir doktora gözüksğn hemen iyi bi doktora takviye falan veriyolar thancs diye bi takvite verdi bize 3 ay kullanıj dedi ameliyattan sonra mesela sperm kalitesini sayısını arttırmaya yönelikmiş olucak olan 1 tane spermden olucak sonucta
Çok sağolun rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıkla evlatlar nasip etsin bize

Back
X