- 29 Aralık 2024
- 1.871
- 988
- 38
Çok yeni daha reglin geçsin tekrar bi kan ver canimCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yeni daha reglin geçsin tekrar bi kan ver canimCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
![]()
Beta hcg de artış düzenli mi diye değil mi? Çok haklısın canım, aileye açıklamak için biraz zaman geçmeli benim düşüncem de bu yönde. İnşallah sağlıklı, güzel bir süreç yaşarız.Ayy yeni gördüm maşallah sağlıkla artsın bacım
Ben de kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Cinsiyetini öğrenene kadar da söylemem. İlk gebeliğimde herkes çok üzüldü, herkese tek tek anlatmak çok yordu beni. Artışı kontrol et kanaman ağrın sızın yoksa şimdi gitsen bile 10 gün sonra gel diyecek o yüzden artış için bir kaç defa baktır kandan sonra da istediğin zaman gidersin
2 günde bir vermem gerekmez değil mi? Pazartesi regl 2 gün geçiminde versem olur herhalde.Çok yeni daha reglin geçsin tekrar bi kan ver canim
2gun de 2 katı artışı kontrol amaçlı derler ama zaten regline 3 gün varmış birsey olmaz ben 100le öğrendim gebeligimi hiç 2gune bir gitmedim taki keseyim görene kadar gitmedim2 günde bir vermem gerekmez değil mi? Pazartesi regl 2 gün geçiminde versem olur herhalde.![]()
İnşallah kuzum inşallah evet düzenli artışı takip et mutlaka sağlıkla artsııınBeta hcg de artış düzenli mi diye değil mi? Çok haklısın canım, aileye açıklamak için biraz zaman geçmeli benim düşüncem de bu yönde. İnşallah sağlıklı, güzel bir süreç yaşarız.![]()
Ben muhtemelen tekrardan pazartesi giderim böylesi daha çok içime siner sanki. Regl de geçmiş olur hem.2gun de 2 katı artışı kontrol amaçlı derler ama zaten regline 3 gün varmış birsey olmaz ben 100le öğrendim gebeligimi hiç 2gune bir gitmedim taki keseyim görene kadar gitmedim![]()
Amin canımın içi ikimiz içinde.İnşallah kuzum inşallah evet düzenli artışı takip et mutlaka sağlıkla artsııın![]()
canımmmm inşallahKuzum cuma rabdevu aldım gidip tüm testlerimi de yaptırcamtsh yükselmişti ilk gebelikte
Ayy hadi inşallah vardır ve güzel haberi alırız kuzum
Ahh çok teşekkür ederim bebeğim. En yakın zamanda senin yolculuğuna da şahit olmayı dilerim
Ben de önce inanmadım ona sonra awox yaptım onda da çıktı ama şöyle bir şey var kuzum 2 gün önce innovita yaptım testte hiç bir şey yoktu
Amiiiin inşallah kuzum sen mucizenin tam karşılığısınçok teşekkür ederim. Sağlıkla ilerlesin hepimizin ki
![]()
Yok aşkım ben onu çok uygulamıyorum ya zaten pik çıkacağı varsa çıkıyor her türlü tabi idrarın rengi çok açık olmaması şartıylaPeki öncesinde 2 saat bir şey içmeme kuralını uyguladınız mı? Ben uygulamadım t çizgisi belirgin çıktı ama pik kadar da koyu değildi
Oyyy çok iyi bi değer çıkmış sen bilirsin bebeğim söylemek istemiyorsan söyleme kimseyi ilgilendirmezCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
![]()
Regl tarihim de geçmedi ya canım benim korkuyorum biraz da. Şimdilik eşim ve ben bilsek yeterli diye düşündüm.( Siz canım bacılarım hariçOyyy çok iyi bi değer çıkmış sen bilirsin bebeğim söylemek istemiyorsan söyleme kimseyi ilgilendirmez
Gözünüz aydın maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahRegl tarihim de geçmedi ya canım benim korkuyorum biraz da. Şimdilik eşim ve ben bilsek yeterli diye düşündüm.( Siz canım bacılarım hariç)
Amin, çok teşekkür ederim.Gözünüz aydın maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahbat ne zamandı bir de belirtiler neydi benim de 3 gün kaldı reglime
Çok teşekkür ederim amin inşallah canım evet konuşmuştuk hepsine dikkat edeceğim. Sende var mı bir gelişme? Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum![]()
Maşallah çok güzel bir haber bu, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzuCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
![]()
Belirtilerimiz aynıymış ya inşallah bende de vardır kaç sene oldu sizeAmin, çok teşekkür ederim.Benim aslında çok bir belirtim olmadı, pms döneminde göğüslerim zaten şişer ama bu sefer daha da şişti, nadiren kasıklarıma batma oldu, bir de bugün sıcak basması var vücudumda.
![]()
Evet bende gördüm ama sanki kenardan gölge gelmiş gibi, başka açıdan var mı fotosuArkadaşlar ben ilk kez bu ay korunmayı bıraktım. O yüzden yumurtlama takibi vs konusunda tecrübesizim. Uygulamaya baktık sadece. Reglime 6 gün var ancak belirtileim psikolojik mi bilmiyorum. Akıntım arttı. Göğüs çevremde ağrı ve göğüs ucunda koyulaşma ve büyüme mevcut. Kasıkta da idrar yolu iltihabı varmış gibi hafif sancılar var. Daha erken biliyorum ama prodoctor test yaptım. Testi bozmadıysam çok çok silik bi çizgi görüyorum. O yüzden lazere gidecektim onu iptal ettim ne olur ne olmaz diye. Siz de teste bir bakabilir misiniz ?
Aynen gölgesi vuruyo ben çizgi göremedim yaEvet bende gördüm ama sanki kenardan gölge gelmiş gibi, başka açıdan var mı fotosu