- 26 Haziran 2025
- 186
- 263
- 18
Amin, çok teşekkür ederim canım benimMaşallah çok güzel bir haber bu, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, çok teşekkür ederim canım benimMaşallah çok güzel bir haber bu, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzu![]()
Rabbim en güzel en kolay şekilde size de nasip etsin inşallah canı gönüldenBelirtilerimiz aynıymış ya inşallah bende de vardır kaç sene oldu size![]()
Aminnn inşallah herkeseRabbim en güzel en kolay şekilde size de nasip etsin inşallah canı gönüldenBiz 3. Senemize giriyoruz evliliğimizde
![]()
tebrik ederim canım çok sevindim Allah tamamını erdirsin inşCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
![]()
2 saat hiç sıvı almaman gerekiyor idrarı seyrelttiği için evet daha yoğun kırmızılık olması lazımMerhaba hanımlar.
birkac sayfa oncesinden baslayarak son mesajlarda yeni hamisleriniz varmis. Hepinizi tebrik ediyorum. Hasretle bekleyen hic cocugu olmayan veya kizi olup oglan hasreti,oglu olup kiz hasreti cekenlere de Rabbim nasip etsin. Elhamdülillah bende iki tane var. Ben 3. Çocuğu düşünüyorum. Bir kız bir oğlan var. Oğlan artık 3. Sınıfa gecti. insan bebek özlemi çekiyor. Eşim de istiyor. Hayırlısıyla olsun inşallah. 1 senedir düşünüyorum. Bu ay yumurtlama testi aldım. Geçen ay erken yumurtlama olmuştu şaşırdım. Bu yüzden innovita aldım. İlk defa yapıyorum bugün. Cumartesi adetim bitti bugün hafif hafif kasık ağrım (yumurtlama yakınlasti belirtisi) var. Daha yoğun kirmizilik olması lazım değil mi? Dogru mu anladım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. 2 saat su içmedim sadece kahve içtim. Bilmiyorum geçerli oluyor mu?
Sen yumurtlamayı takip etmiş miydin canım cünkü ben 40. Gün yumurtlamıştımKızlarım iyi akşamlar. Nasılsınız iyi misiniz hepinizC Clasroomteacher
Cherie sizler adınıza çokk mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben hala adet olmadım bugün 40. Gün döngüm yarın doktora görüneceğim. Umarım kötü sonuçlar almam![]()
Tamamen aklımdan çıkmıştı testi yaparken kahve içtiğim. Sıvı almadım diyerek testi yaptım. Az önce otururken aklıma geldi. Komşum yasli teyzeye uğramıştım onun ricasıyla yapıp içmiştik2 saat hiç sıvı almaman gerekiyor idrarı seyrelttiği için evet daha yoğun kırmızılık olması lazım
Hayır canım hatam o oluyor zaten. Gün aşırı ilişkiyi de uygulamadım ovü testi de yapmadım 4 aydır belkide hep kaçırdım. Yarın bir doktora görüneyim adet bitiminden sonra başlayacağım ovülasyon testine. Sen nasılsın bebiş ne durumdaSen yumurtlamayı takip etmiş miydin canım cünkü ben 40. Gün yumurtlamıştım
Amin, çok teşekkür ederiz canım civcivKızlarım iyi akşamlar. Nasılsınız iyi misiniz hepinizC Clasroomteacher
Ben hala adet olmadım bugün 40. Gün döngüm yarın doktora görüneceğim. Umarım kötü sonuçlar almam![]()
Amin, Allah razı olsun canımtebrik ederim canım çok sevindim Allah tamamını erdirsin inş![]()
Allah razı olsun, iyi geldinAmin, çok teşekkür ederiz canım civciv
Allahın izniyle olumsuz hiçbir şeyin yoktur, aklını, kalbini pozitif tut![]()
Bizler burada ortak bir payda da o kadar güzel destekler yapıyoruz ki. Kabul olunan en etkili dua başkasından aldığın dua derler, kalbimden geçen hepimizin gönlündeki niyetlerin hayırlısı ve kolayıyla gerçekleşmesi.Allah razı olsun, iyi geldin![]()
Şu çaresizce ellerini açmış evlat diye yanan güzel kadınlara da bu sevinci yaşatsın RabbimBizler burada ortak bir payda da o kadar güzel destekler yapıyoruz ki. Kabul olunan en etkili dua başkasından aldığın dua derler, kalbimden geçen hepimizin gönlündeki niyetlerin hayırlısı ve kolayıyla gerçekleşmesi.Bir nebze iyi geldiysem de çok mutlu oldum.
![]()
Regl olmakta bir nimet kuzum. İnşallah bu ay olurBen regl oldum canım
Bugün yine Femara’ya başladım
Bir ay yumurtam hap içmeme rağmen büyümedi o yüzden doktorum o ayı saymıyor yani 4. denememe başladım bugün
İnşallah bu sefer gebelik olur olmazsa eylülde rahim filmi çektireceğim
Sürekli negatif görmekten baya yorulmaya başladım
Her ay her şey çok güzel gidiyor ama olmuyor nedense
Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim canım. Ben de seni merak ediyordum. Doktordan çıkınca mutlaka yaz lütfen. Seni merak ediyoruzKızlarım iyi akşamlar. Nasılsınız iyi misiniz hepinizC Clasroomteacher
Yaa ne güzel dua etmişsin bizlere çok teşekkür ederimmBizler burada ortak bir payda da o kadar güzel destekler yapıyoruz ki. Kabul olunan en etkili dua başkasından aldığın dua derler, kalbimden geçen hepimizin gönlündeki niyetlerin hayırlısı ve kolayıyla gerçekleşmesi.Bir nebze iyi geldiysem de çok mutlu oldum.
![]()