Rabbim en güzel en kolay şekilde size de nasip etsin inşallah canı gönülden🥰 Biz 3. Senemize giriyoruz evliliğimizde ♥️
Aminnn inşallah herkese 🥰🤲🏼 bizde 2 senelik evliyiz hayırlısı bakalım bugün baş dönmesi yaşıyorum akşamdan beri ya böyle olan var mı acaba belirti olarak

Merhaba hanımlar.

birkac sayfa oncesinden baslayarak son mesajlarda yeni hamisleriniz varmis. Hepinizi tebrik ediyorum. Hasretle bekleyen hic cocugu olmayan veya kizi olup oglan hasreti,oglu olup kiz hasreti cekenlere de Rabbim nasip etsin. Elhamdülillah bende iki tane var. Ben 3. Çocuğu düşünüyorum. Bir kız bir oğlan var. Oğlan artık 3. Sınıfa gecti. insan bebek özlemi çekiyor. Eşim de istiyor. Hayırlısıyla olsun inşallah. 1 senedir düşünüyorum. Bu ay yumurtlama testi aldım. Geçen ay erken yumurtlama olmuştu şaşırdım. Bu yüzden innovita aldım. İlk defa yapıyorum bugün. Cumartesi adetim bitti bugün hafif hafif kasık ağrım (yumurtlama yakınlasti belirtisi) var. Daha yoğun kirmizilik olması lazım değil mi? Dogru mu anladım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. 2 saat su içmedim sadece kahve içtim. Bilmiyorum geçerli oluyor mu?

Eklentiler

• 1000055112.webp
    1000055112.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba hanımlar.

birkac sayfa oncesinden baslayarak son mesajlarda yeni hamisleriniz varmis. Hepinizi tebrik ediyorum. Hasretle bekleyen hic cocugu olmayan veya kizi olup oglan hasreti,oglu olup kiz hasreti cekenlere de Rabbim nasip etsin. Elhamdülillah bende iki tane var. Ben 3. Çocuğu düşünüyorum. Bir kız bir oğlan var. Oğlan artık 3. Sınıfa gecti. insan bebek özlemi çekiyor. Eşim de istiyor. Hayırlısıyla olsun inşallah. 1 senedir düşünüyorum. Bu ay yumurtlama testi aldım. Geçen ay erken yumurtlama olmuştu şaşırdım. Bu yüzden innovita aldım. İlk defa yapıyorum bugün. Cumartesi adetim bitti bugün hafif hafif kasık ağrım (yumurtlama yakınlasti belirtisi) var. Daha yoğun kirmizilik olması lazım değil mi? Dogru mu anladım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. 2 saat su içmedim sadece kahve içtim. Bilmiyorum geçerli oluyor mu?
2 saat hiç sıvı almaman gerekiyor idrarı seyrelttiği için evet daha yoğun kırmızılık olması lazım

Kızlarım iyi akşamlar. Nasılsınız iyi misiniz hepiniz 🥰 C Clasroomteacher Cherie Cherie sizler adınıza çokk mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍

Ben hala adet olmadım bugün 40. Gün döngüm yarın doktora görüneceğim. Umarım kötü sonuçlar almam 🙏🏻
Sen yumurtlamayı takip etmiş miydin canım cünkü ben 40. Gün yumurtlamıştım

2 saat hiç sıvı almaman gerekiyor idrarı seyrelttiği için evet daha yoğun kırmızılık olması lazım
Tamamen aklımdan çıkmıştı testi yaparken kahve içtiğim. Sıvı almadım diyerek testi yaptım. Az önce otururken aklıma geldi. Komşum yasli teyzeye uğramıştım onun ricasıyla yapıp içmiştik🤭teşekkür ederim 2 saat sonra uyumasam yine yapar takip ederim

Sen yumurtlamayı takip etmiş miydin canım cünkü ben 40. Gün yumurtlamıştım
Hayır canım hatam o oluyor zaten. Gün aşırı ilişkiyi de uygulamadım ovü testi de yapmadım 4 aydır belkide hep kaçırdım. Yarın bir doktora görüneyim adet bitiminden sonra başlayacağım ovülasyon testine. Sen nasılsın bebiş ne durumda 🥹

Kızlarım iyi akşamlar. Nasılsınız iyi misiniz hepiniz 🥰 C Clasroomteacher Cherie Cherie sizler adınıza çokk mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍

Ben hala adet olmadım bugün 40. Gün döngüm yarın doktora görüneceğim. Umarım kötü sonuçlar almam 🙏🏻
Amin, çok teşekkür ederiz canım civciv🤭🥰♥️
Allahın izniyle olumsuz hiçbir şeyin yoktur, aklını, kalbini pozitif tut💕

Allah razı olsun, iyi geldin 🥹❤️
Bizler burada ortak bir payda da o kadar güzel destekler yapıyoruz ki. Kabul olunan en etkili dua başkasından aldığın dua derler, kalbimden geçen hepimizin gönlündeki niyetlerin hayırlısı ve kolayıyla gerçekleşmesi.🤲🏼🥰♥️ Bir nebze iyi geldiysem de çok mutlu oldum.♥️

Bizler burada ortak bir payda da o kadar güzel destekler yapıyoruz ki. Kabul olunan en etkili dua başkasından aldığın dua derler, kalbimden geçen hepimizin gönlündeki niyetlerin hayırlısı ve kolayıyla gerçekleşmesi.🤲🏼🥰♥️ Bir nebze iyi geldiysem de çok mutlu oldum.♥️
Şu çaresizce ellerini açmış evlat diye yanan güzel kadınlara da bu sevinci yaşatsın Rabbim 🥰 sizleri görünce çok sevindim , kendimiz için umutsuzca beklerken bizler de güzel haberler alalım inşallah ❤️

Kızlar eşimin sperm testinde morfoloji %70 yazıyor bu kötü bir şey mi? Anlamadım nisan ayında vermişti testi öylesine gözden geçiriyordum şimdi farkettim

Ben regl oldum canım
Bugün yine Femara’ya başladım
Bir ay yumurtam hap içmeme rağmen büyümedi o yüzden doktorum o ayı saymıyor yani 4. denememe başladım bugün
İnşallah bu sefer gebelik olur olmazsa eylülde rahim filmi çektireceğim
Sürekli negatif görmekten baya yorulmaya başladım
Her ay her şey çok güzel gidiyor ama olmuyor nedense
Teşekkür ederim ☺️🩷
Regl olmakta bir nimet kuzum. İnşallah bu ay olur 🙏🏻💕

Çok teşekkür ederim canım. Ben de seni merak ediyordum. Doktordan çıkınca mutlaka yaz lütfen. Seni merak ediyoruz 💜 hayırlı haberlerle gel🌸

Ben elendim kızlar 💔.. aklıma bişey takıldı ama çatlamadan 14. Gün sonrası 2 ağustosa denk geliyordu yine erken oldum nedendir bu her ay böyle oluyor hsg cektireceğim artık

Yaa ne güzel dua etmişsin bizlere çok teşekkür ederimm 😍 Sizlerde en güzel şekilde hamileliğinizi geçirirsiniz inşallah en güzel döneminiz olur ♥️ Eşine bir takviye aldığını okumuştum sanırım yanlış değilsem, ne kullandı acaba canım

Back
X