Günaydın canlar💜💜
Bu sabah elimde kalan son testi de yapayım dedim artı hepimizin kafasını kurcalayan acaba regle yakın lh testi gebelik olduğu için mi pic?
Elimce bolca var yapayım dedim ve sonuç🙄
Masallah innovita da gerçek gebeliği hep merak ediyordum masallahhhh

Merhaba hanımlar.

birkac sayfa oncesinden baslayarak son mesajlarda yeni hamisleriniz varmis. Hepinizi tebrik ediyorum. Hasretle bekleyen hic cocugu olmayan veya kizi olup oglan hasreti,oglu olup kiz hasreti cekenlere de Rabbim nasip etsin. Elhamdülillah bende iki tane var. Ben 3. Çocuğu düşünüyorum. Bir kız bir oğlan var. Oğlan artık 3. Sınıfa gecti. insan bebek özlemi çekiyor. Eşim de istiyor. Hayırlısıyla olsun inşallah. 1 senedir düşünüyorum. Bu ay yumurtlama testi aldım. Geçen ay erken yumurtlama olmuştu şaşırdım. Bu yüzden innovita aldım. İlk defa yapıyorum bugün. Cumartesi adetim bitti bugün hafif hafif kasık ağrım (yumurtlama yakınlasti belirtisi) var. Daha yoğun kirmizilik olması lazım değil mi? Dogru mu anladım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. 2 saat su içmedim sadece kahve içtim. Bilmiyorum geçerli oluyor mu?
Henüz pik olmamis benim bundan daha koyu ama haka pik göremedim bende aynı markayı kullaniyorum

Canım inositol içerkli takviyeyi ve multi vitamini birer tane içtim. Onun dışında hiç bir şey yapmadım kür vs. Sadece ovü döneminde her gün 1-2 incir kurusu yedim. Canım istediği için aslında kür niyetine değil. Eşime de destekleyici takviye almıştım ve sık ilişki o kadar kuzum. İlk gebeliğimde de 2. Denemede oldu kürtaj sonrası 3 ay ara verdim bunda da 2. Denemede oldu bana de pcos denmişti bir ara sonra yok dendi inositolü o yüzden almıştım heba olmasın diye kullandım yumurtlamaya destek oldu bence. Bir de olmasa da yazı rahat geçiririm diye düşünüyordum. Kafam rahattı yani ki bence en önemlisi bu🌸 (minik stresleri saymıyorum)
Anladım bende ovü testi alacağım bu ay yumurtlamamı kaçırdım hep büyük ihtimalle diye düşünüyorum döngüm uzun ben erkenden ilişkiyi bitirdim hep hata ettim. İnşallah bizde bu güzel sonuca varırız. Teşekkür ederim bilgilerin için de ❤️

Evet onu bende duydum bize doktor thancss one verdi o daha uygun proxeed plus'a göre ama proxeed ile daha etkili sonuç alanları duydum bende olmazsa Ona başlarız ya yeterki olsun artık, bende 21 vitaminli folik asit kullanıyorum destek olsun diye 🫠
Evet canım vitamin değeri daha yüksek o sebeple pahalı maalesef. Ama çocuk için değer 😌 Bende 2 ay ocean mummy kullanmıştım bu ay ayrı ayrı takviyeler aldım vitaminlerimde sorun yok gibi görünüyor bakalım bizimde en en hayırlı zamanda olacaktır 🥰

Benim amh 2.8 geldi ya seninki de yüksek değil ki nasıl pcos diyebilmiş anlamadım bence de başka doktora gitmek mantıklı detaylı baksınlar yoktur diye tahmin ediyorum sende de inşallah 💕
Estradiol düşüktü biraz 21.70 falandı sanırım ona bakarak ve görünüme göre söyledi. Bende Amh ta bakabilir miyiz dedim bakalım ama senin 3.5 üstünde gelir dedi. Sonra gitmedim o doktora

Hayırlı olsun inşallah 💕 bu inositolu hep duyuyorum ya ve güzel sonucunu alıyorlar doktor tavsiyesi dışında alsak sorun olur mu acaba
Ben kendi kafama göre aldım takviye sonuçta kuzum🌸
Kızlar bugün tekrar yaptım çatlama sonrası 8. Gün ovulasyon testi hala pik
Ovü testi mi hcg testi mi kuzum?
Anladım bende ovü testi alacağım bu ay yumurtlamamı kaçırdım hep büyük ihtimalle diye düşünüyorum döngüm uzun ben erkenden ilişkiyi bitirdim hep hata ettim. İnşallah bizde bu güzel sonuca varırız. Teşekkür ederim bilgilerin için de ❤️
Rica ederim canımcım💜Testle de takip ettim canım bu çok önemli

Evet canım vitamin değeri daha yüksek o sebeple pahalı maalesef. Ama çocuk için değer 😌 Bende 2 ay ocean mummy kullanmıştım bu ay ayrı ayrı takviyeler aldım vitaminlerimde sorun yok gibi görünüyor bakalım bizimde en en hayırlı zamanda olacaktır 🥰
Evet olsun da vallahi tüm tuşlara basıyoruz zaten 😄 hayırla kolaylıkla olacak inşallah 💕

Estradiol düşüktü biraz 21.70 falandı sanırım ona bakarak ve görünüme göre söyledi. Bende Amh ta bakabilir miyiz dedim bakalım ama senin 3.5 üstünde gelir dedi. Sonra gitmedim o doktora
Ay bu tahminen konuşan doktorlar da var gerçekten mod düşürüyorlar, neyse bakalım güzel sonuçlarla döneceksin inşallah Allah büyük 🤍

merhaba kızlar benim daha önce bhcg değeri artışı az olduğu için sağlıksız bir gebeliğim oldu geçen ay bolca yalancı pozitif gördüm bu ay bugün regl günüm 3 gün kala awox 2 gün kala labmen ve dün artı med sizce var mıdır yoksa yine yalancı pozitif olabilir mi bakabiliseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_8274.webp
    IMG_8274.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_F3CEB32A-595C-4D57-A67A-8448D5C58EE3.webp
    IMG_F3CEB32A-595C-4D57-A67A-8448D5C58EE3.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8301.webp
    IMG_8301.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 33
Yaa ne güzel dua etmişsin bizlere çok teşekkür ederimm 😍 Sizlerde en güzel şekilde hamileliğinizi geçirirsiniz inşallah en güzel döneminiz olur ♥️ Eşine bir takviye aldığını okumuştum sanırım yanlış değilsem, ne kullandı acaba canım
Canım benim eşim bir takviye almadı ama kontrole gitmişti doktora. Bence kadın kadar erkeğin de kontrolleri çok önemli.🥰
C Clasroomteacher Cherie Cherie kızlar siz bu döngüde neye dikkat ettiniz, yönteminiz ne oldu? Kısaca bilgilendirir misiniz 😇
Benim d vitaminim eksikti, bebiş düşündüğümüz için depolar dolu olsun diyerek vitamin kullandım o da magnezyumla bir arada kullanınca etkileşime daha iyi giriyormuş d vitamini, magnezyum bir de folik asit. Bunların yanına yaptığım tek şey de ovülasyon takip etmek oldu 🥰
Şu çaresizce ellerini açmış evlat diye yanan güzel kadınlara da bu sevinci yaşatsın Rabbim 🥰 sizleri görünce çok sevindim , kendimiz için umutsuzca beklerken bizler de güzel haberler alalım inşallah ❤️
Her zaman duamdasınız, Rabbim en kısa sürede en kolay ve hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🥰♥️

C Clasroomteacher S seraysss77 Cherie Cherie
merhaba kızlar benim daha önce bhcg değeri artışı az olduğu için sağlıksız bir gebeliğim oldu geçen ay bolca yalancı pozitif gördüm bu ay bugün regl günüm 3 gün kala awox 2 gün kala labmen ve dün artı med sizce var mıdır yoksa yine yalancı pozitif olabilir mi bakabiliseniz çok sevinirim
yardımcı olabilir misiniz

Of kızlar kafam çok karıştı ovulasyon testi pik çıkıyor 5. Gün oldu bugün daha da koyulaşmış hatta gebelik testi tam belli çıkmıyor gerçekten çok belirsiz her şey şu an üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum

Canım farklı farklı markalardan yapmışsın yalancı olduğunu sanmıyorum bi kan ver istersen kesin çıkar

Of kızlar kafam çok karıştı ovulasyon testi pik çıkıyor 5. Gün oldu bugün daha da koyulaşmış hatta gebelik testi tam belli çıkmıyor gerçekten çok belirsiz her şey şu an üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum
Yani ovi bu kadar pik çıkıyor hcg de silik bence var 🥰 kan verecektin ?

Merhabalar, testleriniz arasından emin olduğum tek awox, yalancı pozitifine hiç rastlamadım. Geçen az dümdüz tek çizgiydi benim. Birkaç farklı markadan pozitifte yalancı olacağını düşünmüyorum. Bir kan verirseniz içiniz rahatlar.

Back
X